Polaris 2017

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä -Tonde-, 2/2/16.

  1. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    No jos tullaus menee normisti pitäs olla kelkka to iltana hyppysissä. Tosin itsellä nyt ei niin hoppu ku on tuo toinenkin olemassa. Hupparit sit on asia erikseen saako niitä koskaan :D
     
  2. jms1601

    jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

    Tuo huppari ei varmaan oo kiinni kuin myyjän saamattomuudesta. Mulle jo kaupattiin kahtakin, mutta väärän kokosia ja aiko tilata lisää oikeaa kokoa. En oo vielä käyny katsoon, mutta josko sais kelkan luovutuksen yhteydessä.
    Mistä sulla noin tarkkaa tietoo, että ois tullissa jo ens viikolla? Täähän ois hyvä jos näin.
     
  3. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Laiva on kuulemma tiistaina Suomessa maahantuojan mukaan niin eiköhän se siitä sit napsahda kotia aika pikaseen.
     
    jms1601 tykkää tästä.
  4. oskuH

    oskuH Axys rmk 163" LE -17

    Huppari tuli postis kun soitin siitä suoraan brantille :D lähetteessä lukee että sc huppari ovh 69€ että älkää liikaa odottako.. en tiedä sitten missä se luvattu 129€:n huppari on:D:D
     
  5. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    No se on sivuseikka, tulis nyt tuo kelkka. Ainut vain et kerkesin lynxiin tässä kuukauden aikana rakastua ku ostin sen varakelkaks ku toimitus viivästyi. Saa nähdä kumpi on mieluisampi talven jälkeen.
     
  6. jms1601

    jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

    Mun ääni menne Pollelle:D
     
  7. kaahari

    kaahari Well-Known Member

    Mistäs puljusta saa parhaan rahan vaihdokista uuteen? Motorman ja pro service kysytty, ei miellyttäny väliraha. Keljolta aattelin seuraavaksi kysellä
     
  8. köpixi

    köpixi Member

    Kysäse Raahen Motocafestakin
     
    Jarkki907 tykkää tästä.
  9. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Onhan noita sit myös Kemi, Tornio jne. Tosin en tiedä mikä kysyjän mielestä on sitten hyvä väliraha et onko se realistinen
     
  10. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Mulla oli huipputarjoukset reilu vuosi sitten Keljolta ja Keinäseltä. Typeryyttäni en sitten kumpaankaan tarttunut, vaan hyväksyin läheltä tarjouksen ja välillä on jurppinut. Kaikissa eri merkit vaihtoehtoina. Varmaan syksyllä seuraavan kerran.
     
  11. ttervola

    ttervola Active Member

    Kyllähän se keljo varmaan hinnalla lyö kaikki.. Toisaalta onko sekää oikee hyvä ku kelkat myy pohjoseen ja eikä niitä edes näe sen koommin jos ei tuu vaihtoon parinvuoden päästä, ja muut jälleenmyyjät niitä sitte huoltaa ja parsii. Ei oo takuuhommat mitää bisnestä liikkeille.
     
  12. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Takuujututhan menee maahantuojan piikkiin ja huolloista laskutetaan muuten vaan oman taksan mukaan. Luulisin ainakin. Sen verta on tarjouksissa kovat hintaerot, että ite ainakin meinaan tulevaisuudessakin käyttää hyväkseni tät. Pikku hintaeroilla en lähe kaukaa hakemaan.
     
  13. Polman

    Polman Lynx Rave RE 850 2024

    Keljossa ylivoimasesti parhaat tarjoukset, jo useamman Pollen sieltä ostaneena. Toimittavat vielä kelkan kotipihaan samaan rahaan, ei voi palvelu parantua..
     
  14. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Eiköhän se mee ihan samalla tapaa takuujutut ku autoissaki.
    Eli maahantuoja maksaa takuuhommista x hinnalla, joka luokkaa 1/2-2/3 normaalista korjaamon tuntihinnasta. Vianetsintää saat hyvällä säkällä puolet, todennäkösesti et sitäkään laskutettua. Tai huonommassa tapauksessa "annettujen aikojen" mukaan, eli hommat on kellotettu uusiin puhtaisiin varustelemattomiin, välillä jopa loppuun asti kasaamattomiin aihioihin, ja siitä -20%.
    Eli ei se ihme, jos jossain vähä takuuhommia katellaan vähä kieroon välillä, etenki ei omasta myymälästä ostettujen kanssa..
     
    M.E.A tykkää tästä.
  15. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Voiphan se olla noinkin...
     
  16. butriz

    butriz RMK -18

    juu mielellään ainakin lähin huolto on lähettänyt osia vaan ilmaseksi kun takuu juttuja ollut..hakenut viat ite ja hyvät kuvat tai video minkä sit lähettänyt eteenpäin.saavat tietysti osat ja työt velottaa maahantuojaa
     
  17. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Hei @jms1601 ei ne tullutkaan tällä viikolla Suomeen :D
     
  18. jms1601

    jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

    Jep, eilen soittelin myyjälle ja tulee Suomeen ens viikolla ja toimitukset alkaa samantien kun tullattu. Eli ens viikolla on toiveita saada kelkka. Polariksen kiertue alkaa 11.1 keskiviikkona, joten luulis että Switsari pro-x on tässä jo mukana.
     
  19. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    On se mukana, siellä on yksi esittelykelkka maahantuojalla siitä mallista
     
  20. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Eikö ne ala jo pikkuhiljaa -18 malleja esittelemään ja kauppaamaan..
     

Suosittele tätä sivua