Käyttökokemukset RE 600 E-tec 2012/2013

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä 1tas, 10/12/11.

  1. hemuli

    hemuli Well-Known Member

    Irrota hihna kiinnikkeestä ja pyöräytä ylempi lenkki nestesäiliön taakse. Korkin joutuu avaamaan että hihna mahtuu väliin. Sitten hihna kiinnikkeeseen.
     
  2. PKE

    PKE Well-Known Member

    Niinkö? Silloinhan remmi painaa väkisinkin siihen säiliöstä taaksepäin lähtevään ylivuotoputken nippaan jne. Ei huvittaisi sitä rasittaa. Joten jätän varmaan noin kun nyt on. Lisäksi pari nippusidettä että pysyy kohdallaan, eikä valahda esim pakoputken päälle.
    (Tuo ikivanha 166 remmi oli vain sovitteluja varten, ja vaihtui uuteen 383 remmiin)
     
  3. KoNo

    KoNo Member

    HEI, kummin päin sen takapukin iskarin pitikään olla??? Lisäsäiliö takapuolella vai etupuolella???? En löytynyt foorumilta tietoa tästä, vaikka muistan kyllä nähneeni jopa kuvankin siitä täällä..


    Onko tämä nyt väärinpäin vai oikeinpäin?
     
    Viimeksi muokattu: 9/1/17
  4. linxi

    linxi Active Member

    Väärinpäin on. Laita lisäsäiliö taakse ja alas.
     
    teikka tykkää tästä.
  5. PKE

    PKE Well-Known Member

    Onko etupukin iskarin asennolla mitään väliä? Kun ainakin mulla lisäsäiliö on muistaakseni vasemmalla, ja tuossa yllä olevassa kuvassa se taitaa olla oikealla?
     
  6. Dude

    Dude Well-Known Member

    Remmi mahtuu tuohon pidikkeeseen pystyyn kun laittaa hammastuksen sisäkkäin pidikkeen kohdalta. Asettuu siten ehkä paremmin.
    Takapukin iskari tosiaan väärin päin, noin tulee vahinkoa. Etupukin lisäsäiliö mulla ollu aina vasemmalla, mutta en tiedä onko sillä väliä.
     
  7. PKE

    PKE Well-Known Member

    Mullakin on ed omistajalla ollut takaiskari väärinpäin jossain vaiheessa, kun on klikkeri saanut vähän siipeensä.
     
  8. KoNo

    KoNo Member

    Kyseinen kuva on Kuopiossa liikkeessä myynnissä olevasta kelkasta... On kuulemma juuri heillä huolletut iskarit...:D:D
     
    Dadda ja JiiKoo tykkäävät tästä.
  9. Veteraani

    Veteraani Well-Known Member

    Ompas huoltoliike kun kasailee miten sattuu,saattaa tulla tuhoja kun lähdet ajelee
     
  10. Beagle

    Beagle Lynx Adventure 600sdi -07

    Varmasti tulee tuhoja, jos noinpäin lähtee ajamaan!

    Onko kukaan kokeillut korottaa penkkiä? Lisävarusteenahan on saatavana Rs.n penkinpäällinen vaan hinta on mielestäni aika kova. Noin 175e tingittynä.

    Saisko tuonne vaikka jonkun nahkapalan tms väliin?
     
  11. Junde

    Junde Well-Known Member

    Aikanaan ostin 09 RE:hen tuon Lynxin oman korotus setin ja korotus siinäkin hoidetiin tuollaisella äänieristys matolla https://www.motonet.fi/fi/tuote/606022/Aanieriste-2cm-mattamusta Myöhemmin oli tarve vaihtaa vakio päällinen takaisin ja meni sekin kohtuu helposti tuollaiseen 2cm korotukseen. Nykyisessäkin korotus/jäykistys hoidettuna tuolla samaisella matolla..
     
  12. Beagle

    Beagle Lynx Adventure 600sdi -07

    Ok! Kiitos tästä!

    Onko monella ollut kurkkujen vaihtoa ollut näissä? Mitä olette laittaneet? Orkkiksethan on ihan järkyttävän hintaiset, kun taas 300 eurolla saisi blingfactorylta ikuiset. Tosin jollakin pitäisi tiivistää kurkut pyttyihin kiinni.
     
    Viimeksi muokattu: 12/1/17
  13. Vexdoo

    Vexdoo Member

    Mitä liukurungon vahvikkeita porukka on laittanut - 12 Re:hen. Onko valmiita vahvikkeita vai pitääkö soveltaa RS:ssän vahvikkeet?
     
  14. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Bling factoryltä niin kestää ja on asiallisen näköiset .
     
  15. edge 340

    edge 340 Well-Known Member

    Meillä tulee kyllä tiivisteet mukana.
     
  16. Jonski

    Jonski Lynx RE 600r -19

    Ootteko näihin minkälaisia laukkuja laittanu, että sais makkarat ja juomapullon mukaan?
     
  17. touringdude

    touringdude Ski-Doo MXZ Iron Dog -18

    Link-kuu laukku marmorilta on hyvä. Itellä se keskikokoinen ja hyvin on pelannu. Kamat pysyy kunnossa, kun EA-pakkauksen, eväät ja juomat tilkkaa vaihtovaatekerralla tiiviiksi paketiksi.
     
  18. PKE

    PKE Well-Known Member

    Missäs RE 600 2013 rapit teillä on, ja mitkä kierrokset? Mulla oli 3:lla, mutta ei kiertänyt kun 7800. Jäällä, jossa max 5cm lunta mutta kohtuu hyvä pito.
    Laitoin rampit 4:lle, vähän nousi, kiihdytyksissä käy 8100, mutta ei oikein jaksa pysyä sielä pidempään.
    Vakiovälitykset, ja muutenkin tehdas setupissa.
    Normaalia? Vai onko ravet karstassa? 5700km ajettu, ja huoltohistoriasta ei tietoa. Saattaa tosin ollakin huollettu, kun alusta oli hyvässä rasvassa, ketju sopivalla kireydellä, öljyt ok, jne.

    Ko. kelkka oli ex omistajalla ollut viimeiset pari vuotta kevyessä ajossa, ja tosi vähällä käytöllä. Ja viime talvena ei ole ollut edes kilvissä.
    Kun tuli mulle, niin ekalla testilenkillä kierrokset oli vielä enemmän hukassa, lähemmäs 1000rpm puuttui, ja kierrokset vaelteli 7-8000 välillä kaasupohjassa ajaessa. Mutta kyllä se siitä alkoi toimimaan, kun joku 20km ajoi antamalla kunnolla kauroja. Ajot jäällä, kun luntahan täälä ei ole. Jos ei parin viikon sisään tule, niin tämä Lyne lähtee myyntiin, ja mun 17v. kelkkailut loppuu siihen.
     
  19. Jonski

    Jonski Lynx RE 600r -19

    -12 mallinen 600 tuli pihaan tänään. Jonkun näkönen tunnelilaukkuhan tuossa tuli mukana niin ongelma ratkastu sen osalta. Onkos vakio taka-akseli 4 kääntöpyörällä? Ja näissäkö oli tuo takapukin linkku heikko? Mitä muuta ennakoivaa remonttii kannattas tehä? Sukset meinasin bladet ostaa
     
  20. rojut

    rojut Member

    On joo neljällä pyörällä vakiona, ne muoviset palikat meinaa olla heikko paikka reippaassa ajossa. Ei pitäs linkku olla heikkoa mallia mikäli siellä on se kirkas versio sillä oikealla akselilla. Iskarit kannattaa tietenki huollattaa ja muutenki silmäillä koko kelkka läpi mikäli ei ole tietoa edellisestä huollosta.
     

Suosittele tätä sivua