Arctic cat f6 valot hävisivät ja check engine villkkuu 6 kertaa menee vikatilaan

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Temetus96, 10/3/18.

  1. Temetus96

    Temetus96 Active Member

    Eli arctic cat f6 ilmeni vetoakselin laakereiden vaihdon jälkeen sellaista että ensin sammuivat valot sen jälkeen tuli check engine valo vilkkkuu 6 kertaa missä vika?
     
  2. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    open or short circuit in water temperature sensor
     
  3. Temetus96

    Temetus96 Active Member

    Niin ja pakoaukonsäädin ei toimi ja kun laittaa käyntiin niin tietyillä kierroksilla menee vikatilaan
     
  4. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    pelaako servo
     
  5. Temetus96

    Temetus96 Active Member

    Ei toimi
     
  6. Temetus96

    Temetus96 Active Member

    Eli ilmeisesti jännitteensäädin/nopeusanturi mennyt rikki mikä tuommoisen voisi aiheuttaa yhtä äkki, jossain puhuttiin että vetoakselin päässä oleva magneetti voi rikkinäisenä rikko tuon jännitteensäätimen/nopeusanturin mikä on vetoakselin päässä. Minulla on se magneetti nimittäin haljennut.
     
  7. Temetus96

    Temetus96 Active Member

    Eli nyt ostetti uusi jännitteen säädin valot toimii ja näyttää nopeutta mutta pasäätimet ei toimi eli menee vikatilaan kun kierrokset menee siihen asti kun pitäis pasäätimet avautua voiko olla mennut ecu rikki tai staattori?
     
  8. MVa~1

    MVa~1 Well-Known Member

    Siinä säätimessähän on tasasuuntausdiodi sille servolle. oiskohan aollu puna-sininen johto. Mittaappa tuleeko sieltä sähköä ku kelkka on käynnissä. Voisko olla vikaa vain säätimessä?

    Onko servo missä asennossa? Ootko pyöritelly sitä? Mulla oli säätimet jumissa, mutta ei antanu vikakoodia. Sitten kun putsailisn säätimet ja laitoin takasin paikoilleen, mutta servon moottori jäi niin, että vaijerit oli löysällä, alkoi antamaan vikakoodia. Kelkka sammuksiin, käsin käänsin servon niin, että vaijerit oli tiukalla, ehkä jopa hieman veti säätimiä auki, niin on taas pelannu. siellä servon sisällähän on asentotunnistin niin alkaa herjaamaan, jossei toimi oikeassa asennossa
     

Suosittele tätä sivua