BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

  1. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Ihan mahdollista, pointti oli vaan että hurjasti noita on myyty.
     
  2. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kummasti menee keskustelu heti nokkapokaksi, mutta se ei ole suinkaan tarkoitus.

    Verrataanpa -18 850 ds dockeria vaikka sen kilpailijaan ja sisarmalliin -18 850 summittiin, joita on myynnissä nettimotossa tasan 2kpl tällä hetkellä. Eli 17 vs 2. Ei nyt ole myyntitilastoja käsillä, mutta myytiinkö noita dockereita kymmenkertainen määrä summittiin nähden?

    -18 M8000 Catteja (kaikki mallit) 4kpl
    Sidewinderit MTX 0kpl
    -18 Summit 850 2kpl
    -18 Polle pro rmk (malli vaihtuu joten ei mikään ihme) 11kpl
    -18 bd ds 850 17kpl

    Lyne on vielä pitkällä takuulla. Eli aika karua.

    (Edit. -17 850 summitteja on paljon myynnissä, mutta sen ymmärtää, koska niistä on takuu loppumassa/loppunut.)
     
    Viimeksi muokattu: 27/11/18
  3. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Ite olen kyllä sen verran tipahtanu noitten takuupäivitysten sisällöstä, että mitä sinne on tulossa tällä hetkellä? Kellään varmaa tietoa?
     
  4. PuuterinPöllyyttäjä

    PuuterinPöllyyttäjä Active Member

    Nettimoton ilmoituksista voi helposti päätellä, että kelkat on todennäköisesti vaihdettu uusiin brp tuotteisiin. Kahta yksityisen myymää kelkkaa lukuunottamatta kaikki kelkat ovat myynnissä brp diilereillä. Sinäänsä harmi, koska itse olisin toivonut markkinaosuuden laskemista mikä olisi saattanut herätellä brp:tä näiden remmi ongelmien suhteen.
     
  5. PuuterinPöllyyttäjä

    PuuterinPöllyyttäjä Active Member

    Ainakin moottorintuenta menee uusiksi, itselläni x-trim joten ei tietoa muista boondockerin päivityksistä. X-trimiin tuli lisäksi antistab-rullat ja 38mm pivot
     
  6. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Onhan sieltä tullut liuta päivityksiä jo kesken kauden että nyt syksyllä, sekä uusi remmikin tehty. Sanotko siis että ongelmiin ei ole reagoitu?
     
    F3, vetkulilm ja M.E.A tykkäävät tästä.
  7. PuuterinPöllyyttäjä

    PuuterinPöllyyttäjä Active Member

    Onhan päivityksiä toki tullut, mutta ainakin ensimmäiset päivitykset olivat ainakin omalla kohdallani lähinnä huono vitsi.
    Toivon että viimeisin päivitys pitäisi koneen paikoillaan paremmin kuin rs:kumit jotka on jo kahteen kertaan vaihdettu uusiin 2500km aikana. Uusi remmi-malli ei paljoa lohduta jos - 531 remmejä ei vaihdeta takuuna uudemman mallisiin.
     
  8. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Käytetty -531 pitäisi siis vaihtaa uuteen -571, vaikka se olisi ehjä? Muistaakseni umpisenkelkoissa 600km on laskennallinen ikä jonka jälkeen hajonnut remmi ei enää mene takuuseen.
     
  9. PuuterinPöllyyttäjä

    PuuterinPöllyyttäjä Active Member

    Jos remmit kestäisivät 600km en olisi nillittämässä foorumilla viime talvena pääsin parhaimmillaan 400km reittiajoa yhdellä remmillä, toki sain remmit takuuseen. Muutama viikonloppu jäi ajamatta, koska huoltoliike ei saanut tarpeeksi remmejä kovasta kysynnästä johtuen.
     
  10. PuuterinPöllyyttäjä

    PuuterinPöllyyttäjä Active Member

    En usko, että tehdas ottaisi kelkkoja takaisin. Enkä näe sille perusteitakaan ainakaan niin pitkään kun hihnoja saa takuuseen ja vikaa yritetään korjata.
     
    M.E.A tykkää tästä.
  11. Poikanen

    Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

    Onko näissä sitten kellään remmi kestäny? Mulla jäi kausi kovin vajaaksi ja kilometreja tuli vain muutamia satoja ja se mentiin samalla remmillä. Päivitykset pitää käydä hakemassa tässä ko lumet antaa myöten ajella liikkeeseen.
     
  12. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Joku tais olla joskus modannu toiset Linq- kiinnikkeet tällaseen lyhyt tunneliseen 3900? Näissähän on vain yhet paikat valmiina, mutta mahtuuko toiset kiinnikkeet sille etäisyyelle, että non BRP:n omien standardien mukaisella etäisyyellä toisistaan? Tällä tarkotan sitä, että brp:llähän on niitä omia isompia tunnelilaukkuja esim: se Adventure (40l) ja tulevalle kauelle tuli joku uus kovakantinen mountaini laukku. Molemmat kahella kiinnikkeellä tietenki. Onko joku sovitellu esim tollasen Adventure- laukun kiinnikkeineen 3900?
     
  13. GarySe

    GarySe Member

    Oliko näissä raapijat tehtaalta tullessa?
     
  14. hk-

    hk- Member

    On ja kääntyvät sellaset.
     
  15. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    uusi mountaini laukku ( mihin saa lapion päälle ) on eri linq kiinnike välilillä mitä normaalisti. siinä on toiset kiinnikkeet kapiammalla joten se on helpompi laittaa näihin DS:n. Ite modasin viimevuonna adventure ( juurikin se isoimman ) laukun DS:n siirtämällä niitä taaempia kiinnikeitä lähemmäs toisiaan. Onnistuu kyllä laittaa normaaliki välillä mutta vähän tulee ahasta pultilla sielä tunnellissa.
     
    Vilbur tykkää tästä.
  16. Latez

    Latez Well-Known Member

    Mahtuu toiset.

    @Haikku
     
  17. GarySe

    GarySe Member

    Ensimmäiset 10km ajettu uudella DS:llä. Lenkin jälkeen kokeilin 1. kertaa shottia ja tein pienen siirtymän. Tämän jälkeen ajattelin käynnistää vuorostaan narusta. Tyhjää sai vedellä! :mad: Shotti toimi edelleen, mutta sehän ei aamulla enää mieltä lämmitä. Loppu loma Peltosilla vai saisko tuon helposti elvytettyä?
     
  18. Mikki80

    Mikki80 Well-Known Member

    Tästä on ollu juttua ainakin Facen puolella muutamassa postauksessa, jotenkin käynnistimen käpälät jumittaa lämpimänä. Kylmänä on vissiin taas toiminu.
     
    GarySe tykkää tästä.
  19. Lnxi

    Lnxi Well-Known Member

    Lämpimänä käynnistimet juonitellu kylmänä pitäisi toimia. Jos ei toimi narulla kytkimestä käymään ja shotilla pärjää sitten. Käynnistimeen on takuupäivitys eli huoltoliikkeeseen niin vaihtavat sinne uutta osaa
     
    GarySe tykkää tästä.
  20. Basso58

    Basso58 Boondocker ds 3900 -22

    Re boondockerissa teki ekalla reissulla saman. Kytkimestä piti vetää käyntiin. jäähtyessä alkoi pelittämään. Seuraavana päivänä ei enään temppuillut edes lämpimänä. Ettei kannata vielä masentua.
     
    GarySe tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua