ProCross F / ZR / El Tigre 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Hjaurus, 13/4/12.

  1. Görand

    Görand MXZ XRS ID 600R -20

    kiitoksia, pitää hieman tutkailla.
     
  2. CEERIKSEN

    CEERIKSEN Polaris IQ600R -13, Pro-x 600 -02, Skandic -84

    Zr kaipailee uusia telapyöriä. Onko jollain muistissa rullien koko? Oma kelkka sen verran kaukana ettei pääse mittaamaan.
    -14 mallin, jos sillä mitään väliä on.
     
  3. Jiiriviksi

    Jiiriviksi Well-Known Member

    Paljonko porukka on saanut omat -18 8000 RR 137" kulkemaan? Liekö ominaisuus vai mikä kun ei yli 132km/h kelaa todellista nopeutta..? Mielestäni tuo on vähän alakanttiin isolle koneelle.
     
  4. 1kyrp

    1kyrp Well-Known Member

    Kepsin mukaan vakiovermeillä 154km/h, eikä ollu vielä sissään ajettu
     
  5. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    crossipeli veti 137km/h
     
  6. Jiiriviksi

    Jiiriviksi Well-Known Member

    Aika outoa, meillä täällä kaksi samanlaista ja kumpikaan ei kulje kuin tuon noin 130km/h.. Mikähän vee-ittu noita vaivaa :mad:. Ne vaan huutaa, mutta ei kulje.. Eikä pitäs olla kuskinkaan painosta kiinni, höyhensarjalaisia kun tässä ollaan. BRP:n vehkeet menee molemmin puolin ohi, ei oo kivaa :(
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Tuohan se vaivasi jo aikoinaan eka mallin 800cc pelejä, voimalinjahan se jollain lailla kusenee, jännä jos on koko voimansiirto uusittu Teamiläiseen eikä vieläkään pelaa.
     
  8. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Paljonko se kone kiertää kaasu pohjassa ? Pitäisi kiertää dynokäppyröiden mukaan noin 8100. 8200 rpm:n jälkeen näyttää ainakin tehot lähtevän tippumaan. Jos kiertää enempi niin onko remmi lasittunut. Jos ei ole lasittunut ja kiertää yli niin sitten kytkimeen lisää punttia tai löysempi jousi. 2012-2015 malleissa, joissa oli vielä catin oma voimansiirto oli ongelmana liian kevyet kytkimen painot ainakin reittimalleissa ja sen vuoksi kone kiersi liikaa ja ei kulkenut minnekään. Jos se kiertää taas liian vähän niin sekään ei ole hyväksi, joten sitten siinä vaiheessa pitäisi painoa vähentää tai ensi hätään kokeilla lopusta kireämmällä kytkimen jousella.
    Kyllä tuon kaiken järjen mukaan pitäisi kuitenkin se 150km/h kulkea ( 137'" ei ole sitäkään 129" pitkän crossitelaa, joka on hyvin jäykkärunkoinen ja syö huippuja). Toki telakaan ei saa olla soivan tiukalla jos huippuja testaa, mutta liian tiukalla oleva tela kyllä ahdistaa muutenkin ja liut sulaa alle.
     
  9. Jiiriviksi

    Jiiriviksi Well-Known Member

    En muista paljonko se kiertää, on kumminkin sellanen muistikuva keväältä että riittävästi kumminkin. Tela on löysällä ja hermo kireellä :confused:.

    Se ongelma alkaa noin satasen vauhdissa, vauhti ei kasva kaasun mukaan. Sen huomaa myös kulutuksesta, Kun marssivauhti kasvaa yli satasen, niin kulutus kasvaa todella paljon. Eli se alkaa huuta "tyhjää". Kunhan keliä tulee, niin pitää alkaa testaamaan. Ja ottaa kytkin irti, tarkastaa että siellä on oikeat painot. Varaosaohjelman mukaan oikeat painot olisi 0646-906 ja jousi 0646-875. Eli näyttäs olevan 72g painot. Paljonko sinne uskaltaisi lisää laittaa painoa? Ja mistä löytää paino ja muotokartan noille painoille?
     
    Viimeksi muokattu: 4/12/18
  10. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    0646-907 on vissiin 74g ja 0646-924 76g painoinen. Profiilista en osaa sanoa.
    Toiminta kuulostaa samanlaiselta kuin noissa vanhemmissa cateissa joissa oli liian vähän painoa kytkimessä.

    Katsoin, että 2017 mallisessa, jossa on vielä catin vanhempi moottori eli Suzuki on painot 74g ja jousi hitusen jäykempi 105/255 kun tuossa 2018 mallissa pitäisi olla 85/225 jousi. Uskoisin, että jos noilla catin vakiopainoilla kokeilee niin jopa tuo 76g voisi olla lähtökohta ja sitten tarvittaessa sille kaveriksi vakiota jäykempi jousi esim. tuo 105/255 jos ei jaksa kiertää. Vanhemmissa cateissa kuitenkin vaihdettiin 73,5 painon tilalle jopa 77g painoa reittiajoon. Itsellä 75g + hieman löysempi jousi ja kiertää edelleen joskus vähän liikaa. No toki minulla ei nyt kokemusta ole tästä uudemmasta mallista, mutta jos tehdasssäätö on samanlainen kuin vanhemmissa ( oletan, että sitä ei ole tehty ihan merenpinnan tasolle) niin suunta voisi olla tuollainen. Uudella remmillähän se pelaa paremmin, mutta jos liian vähän painoa niin se kuluttaa sen remmin nopeasti kiiltäväksi ja sitten kulut huononee.
    Tässä muuten esim. Lakeimportin myymiä Speedwerxin painoja. Tuossa näkyy tuollainen vertailutaulukko myös https://www.lake-import.fi/epages/lakeimport.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016092309/Products/SPXFTT.
    En sano, että ovat parhaat painot jos ei vakioita laita, mutta suht. aggressiivisesti vaihtavat kokemukseni mukaan. Noista ostaisin itse tuon Q-T version ja sitten sinne kärkeen voi hieman lisätä painoa tarvittaessa. Helpomminkin säädettäviä painoja tosin lienee olemassa ja catin vakiopainot saattaa olla ne halvimmat kuitenkin.
     
  11. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    75- 77 g niin saattas alkaa toimimaan.
     
  12. Jiiriviksi

    Jiiriviksi Well-Known Member

  13. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    ei ne varmaan huonoja ole mutta laitappa ekaksi painoa lissää niin tiiät sitte tarviiko mittään kittejä..
    jos sulla on -18 ctecci team boss voiman siirrolla niin suosittelen laittamaan heti ainaki 77g verran painoa. On vissiin kaikki -18 tullu liian kevyillä painoilla. mountain catti kiersi makiasti yli ko liian vähä painoa tai liian jäykkä jousi lopusta.. 72g vakiona
     
  14. Jiiriviksi

    Jiiriviksi Well-Known Member


    Löytyskö sulta niiden 77g painojen osanumeroa catille? Vai kannattaako tilata suoraan noi Speedwerxin painot?
     
  15. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Ei löydy. Joltain catti myyjältä varmaan löytyy. Säätöpainosarja on yks vaihtoehto.
     
  16. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Otappa yhteys @IleKarkkainen
     
    Fudge tykkää tästä.
  17. Jiiriviksi

    Jiiriviksi Well-Known Member

    Pitää kysellä..
     
  18. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Jooo semmosia ainakin ne alkupään (12,13) vehkeet vakiona oli... Vielä kun anto löylyä niin ei kulkenut tuotakaan ko remmi alko lämpenee liikaa . Paras oli kun kasisatku sportilla ei päässyt jäällä ohi kaverin 600cc rangerista, catin miehenä kyllä hävetti ihan kiitettävästi Joku 145 tais mennä dikitaaliin kun remmi oli viileä ja tähdet kohdillaan, äkkiä laski kuitenkin kun remmi kuumui. Ja näyttäähän se dikitaali lapinlisää ...

    Semmosella tiimillä varustetulla en oo ajanukkaan. Ja saahan ne kulkemaan kun mulkkaa sen voimalinjan kohdilleen vaan se on kyllä vakiona melko surkea esitys.
     
  19. PeeKoo

    PeeKoo Well-Known Member

    Onneksi voi ostaa vaikka onnellisten tähtien alla kasatun rovaniemeläisen
     
  20. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Nykyään on digitaalit siten että ei tuo uusi mittaristo valehtele ollenkaan, 180 on 180kmh :D ainakin Yamaha kirjoituksella ja se tuli hoksittua että uudessa RE:ssäkin se näyttää oikein ainakin 120nopeudessa. Ihmettelen ettei täällä kattitietäjät anna ohjeita enempi, toki käyttäjiä on vähemmän mutta kauppiaitakin linjoilla...
     

Suosittele tätä sivua