BRP Pdrive & QRS - säädöt, säätäminen ja remmiongelmat 2017->

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Driver, 3/2/18.

  1. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Itkuhan noiden remmien kanssa tulee, jos takuun ulkopuolella joutuu remmisilppurilla ajamaan :eek: Viikonlopussa kun parikin särkee niin alkaa äkkiä lompakkoa vituttaa.

    Omaan saa onneksi alkuperäistä remeliä 110€ marmorilta ja tilaamalla 80-90€. Ilmeisen hyvin kestävät jopa 270hp tehoa:D
     
  2. jiipee-

    jiipee- Well-Known Member

  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    On kyllä käsittämätön hinta, mitähän rapakon takana maksaa?
     
  4. teme-

    teme- Well-Known Member

    Onkos näitä uusia hihnoja mitenkä löytynyt hyllystä? Itse kävin paikalliselta myyjältä kysymässä niin tulossa on, eivät vaan osanneet yhtään luvata millonka.
     
  5. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Viimeksi kun kyselin niin 27.12 kertoi saapuvaksi.
     
  6. Haikku

    Haikku 850 Sunami

    On kyllä ihan sama millon tulee, meikäläisen moottorin nokkaan en kyllä ala 300€ remmiä ostamaan. Tolla rahallahan saa miltei 3kpl tarvike remeliä
     
  7. Akela

    Akela Well-Known Member

    No en minäkään ala 300e maksamaan remmistä, kun Carlislen saa alta 140e kpl.. :rolleyes:
     
  8. J.A.R

    J.A.R Lynx Shredder DS 3900 TURBO 2024

    Kysytäämpä tääläkin.
    Onko muilla jotka on käyttäny -18 summitit siinä petikumi ja simmilevy päivityksessä, nii tuntuu että remmi olisi koko ajan tiukalla kun nostaa perän ylös nii matto pyörii melkosta vauhtia? Kokeilin löysätä remmiä reilusti mut ei juuri vaikutusta. Eihän tuo muuten juuri haittaa mut ei meina aina jaksaa lähte shotilla käyntiin ku lähtee heti vetämään
     
  9. Lnxi

    Lnxi Well-Known Member

    Oisko kytkimen kassauksessa tullut virhe käsittääkseni summitteihin tulee uudet rampitki. Tai sitten ei oo kytkin tullut oikeaan asentoon paikoilleen, kampiakselin lovi ei oo sattunu kytkimessä oikiaan kohtaan. Jos näin käy niin kytkin tulee ainakin sentin liian ulos siitä seuraa se että remmi ottaa sisempään lautaseen ja varmaan pyörii matto jo tyhjäkäynnillä ja raskas käynnistää.
     
  10. J.A.R

    J.A.R Lynx Shredder DS 3900 TURBO 2024

    Täytyypä käyttää kytkin irti ja tarkistaa. Rampithan ois myös tullu, mutta multa löytyy diablon kitti ja antoivat rampit mukaan, joten uskosin että eivät ole kytkintä sitten aukoneet. Eli se voi olla väärin laitettu kampuran nokkaan.
     
  11. paavo mxz

    paavo mxz Member

  12. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

  13. kelkkamies90

    kelkkamies90 Member

    mitä kaikkea pitää purkaa kun vaihtaa summit 850 x -17 sea level kitin? ja mitä työkaluja tarvitsee? ei mitään hajua mitä nyt sisällä.max kierokset käyny 8500 rpm ja live näyttö pyörii 8000-8200 välillä.
     
  14. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Ei mitään hajua mitä siihen sea-level kittiin tulee ,mutta voisin veikata että koko kytkin menee sisältöjen osalta vaihtoon. Ite vaihoin Drt:n kitin niin siihen perustuen jos ei meinaa sääjellä kesken talven setuppeja niin helpoimmalla ja halvimmalla pääset kun viet huoltoon vaihtoon. Kytkimen purkaustyökalut on aika arvokkaat. Itellä kävi tuuri ja löyty käytettynä koko setti. Irrotuspultti, puristin ja holkki siihen, "pinnityökalu" ja olikhan vielä jotain muuta?
     
    Driver tykkää tästä.
  15. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Jos kaikki työkalut ostaa niin kyllähän niille useampi satanen tulee hintaa. Ja vaatii sekä kytkimen että kakkosen purkamisen kun lähes kaikki taitaa vaihtua. Itse en kauheasti tuosta Sea Level säädöstä tykännyt paitsi ehkä johonkin reenvetoon se on hyvä :D

    Sitten oma näkemys, kun kaveri juuri osti vastaavanlaisen kelkan niin siihen myös pientä voimalinja jumppaa ollaan tehty pikkubudjetilla.

    Tuo -17 mallien alkuperäinen High Altitude säätö on minun mielestä oikeasti hyvä. Laitat vaan lisää punttia kytkimelle pivot-pultille (ohjeet ekalla sivulla ekassa postauksessa tässä tredissä) ja ehkä kannattaa kokeilla vaikka carlislen remmiä joka pitää paljon paremmin kuin -391/-531. Kun livenäyttö pyörii normi ajossa 7900-8000 niin homma kunnossa. Mutta hommastahan ei tule mitään jos vanhalla/luistavalla remmillä yrität säätää sitä.

    Jos sulle on laitettu sinne ne päivitetyt 21-53 välit niin itse vaihtaisin takaisin alkuperäiset 19-45 tai sitten 22-53 tai 21-51 välit. Tuo 21-53 on aivan liian lyhyt meidän lumille (varsinkaan 154" mittaiseen) ja overshootista ei pääse eroon juuri millään. Jos sulla on tuo 21-53 välitys niin halvimmalla pääsee kun laittaa 22 ylärissan, pitäisi mennä samalla ketjulla vielä, korjatkaa jos olen väärässä.

    Välityssuhteet noilla:
    19-45: 2,37
    21-53: 2,52
    21-51: 2,43
    22-53: 2,41

    Säädöt kannattaa tehdä ramppien klikkerit kolmosasennolla ja uudella remmillä, ykkösellä overshoottia tulee kaikkein herkimmin. Jos klikkerit ykkösellä yrität saada overshoottia kuriin, niin helposti käy niin että painoa tulee aivan liikaa ja koko voimansiirron käytös menee "raskaaksi/hitaaksi". Sama homma huonolla remmillä.
     
    Viimeksi muokattu: 19/12/18
    Marne79 ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  16. teme-

    teme- Well-Known Member

    Tänään kävin hakemassa 571 hihan ja ottivat ajamattoman 531 hihnan vaihdossa. Väliä piti kyllä maksaa.:D
     
  17. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Liekköhän missään päin maailmaa päästy sitä optibeltin hihnaa kokeilemaan näihin 850 etecciin...? Mikä oli uudessa kelekkalehessä esitelty. Ei ainakaan hinnankirossa ollu, vissiin 66€ ovh
     
  18. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Touché.

    Nyt ei oikein tiedä mitä tässä pitäis uskoa, kesä välissä ja säädetään jo live-näytöllä voimalinjoja vaikka se oli alunperin se väärä tapa...
     
    kaner, pezq^ ja jp10 tykkäävät tästä.
  19. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Arvasin ettå joku tarttuu tähän. Mutta suurimmalle osalle kuskeista hommaa on turha tehdä liian vaikeaksi joten helpoin näin ja päästään jo alueelle riittävän hyvin. Varsinkin kun sitä overshoottia tulee eri rampin asennoilla eri malliin.

    Johan sinä aikaisemmin kirjoitit että et usko minun juttuihin ollenkaan, mikä muutti mielesi?
     
    vetkulilm ja mikzar tykkäävät tästä.
  20. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Sanokaapa että jos mie tommosen 850 -17 Summitin laitan, niin mitä sille pitää tehdä, että se sekakäytössä toimii ja matka etenee. Vain pelkät reseptit ja perustelut (väittelyä on tullut riittävästi). En jaksa kaikkea keskustelua käydä läpi ja arvailla sen pohjalta.
     

Suosittele tätä sivua