LED-valot keulaan

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Kukunor, 1/10/13.

  1. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Onko kukaan laittanut ledbaria akuttomaan kelkkaan? Voiko käräyttää jotain? Ja mistä virta ledbarille? Kyseessä MXZ 600 vm.-02 ja tuossa on se mpem-boksi DPM:llä.
     
  2. Skiiduu88

    Skiiduu88 Member

    Mikäs nyt on kun asensin mxz -04 led ajovalot, mutta niissä palaa kokoajan pitkät. Jos toisen ledin tilalle laittaa halogeenin niin sitten pelaa lyhyet ja pitkät kummassakin.
     
  3. Meukowi

    Meukowi Well-Known Member

    samaa vikaa oli mullaki kun tilasin wishiltä 10.000lumenin ajovalot, ilmeisesti ne oli pelkille pitkille rakennettu, tilasin toiset vähän kalliimmat niin toimi high/low beam, katsos onko niissäkin tuoteselosteessa merkitty erikseen lähi että kaukovalo
     
  4. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Kaverin skidoossa ledien kanssa sama ongelma. Tarvi väliin vastukset että lähti toimimaan oikein. Oiskohan ollu 50w vastus, tuollainen https://www.jussinmaki.net/ajoneuvovalaisimet/tuote/vastus-50w-3-ohm/3793AC0D63D82B85EA/ .
     
  5. Skiiduu88

    Skiiduu88 Member

  6. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Empäs muistakkaan, täytyy kysäistä kaverilta. Mutta järjellä ajateltunahan se tulisi lyhkästen väliin, koska tällä hetkellä se polttimo saa varmaan liikaa virtaa lyhkäsillä.
     
  7. Skiiduu88

    Skiiduu88 Member

    Jokos olet kysäissyt kaverilta.
     
  8. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Joo, pitkien johtoihin. Silloin se nostaa sitä releen kynnystä pitkien kytkemiseen koska lyhkäsillä tulee liikaa virtaa.
     
  9. kirurgi

    kirurgi Ski-Doo Mxz 600 sdi

    Laitoin kanssa Ledit Reviin niin palaa vaan pitkät ja ehken lyhyetkin samaan aikaan.Jääköhän lyhyet aina muutenkin palamaan pitkien kanssa.
     
  10. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Ei pala H4:ssa molemmat langat (lyhyet ja pitkät) yhtäaikaa.
     
  11. kirurgi

    kirurgi Ski-Doo Mxz 600 sdi

    Ok,pitääpä tutkailla lisää.
     
  12. Shaingi

    Shaingi Well-Known Member

    Mikä poltin on radien koppasen dockerin keulilla? Onko se H-13 ? Kukaan asennellut ledisarjaa joka olis kerralla hyvä eikä tarviis turhaan säätää asennuksen kanssa?
     
  13. teme-

    teme- Well-Known Member

    On H13
     
  14. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Oli 15 min kiinan h4 kunnes alkoivat vilkkuun ja pimeni kononaan haisi sähkö aikalailla. Kelkka polaris 800 egde -03. Halogeenit olleet nyt n50km. Kelkasta katosi nyt kipinä toiselta tulpalta. Toisella puolalla tulee heikko kipinä käy huonosti vähän aikaa ja sammuu saustaa paljon. Mietin vain että olisko kiinan ledit polttaneet staattorin vai onko cdi boksissa vikaa. Tai hankkimani puola on sökö. Nyt on staattorikin pöydällä en tiedä voisko jotenkin mitata toimivuuden.
     
  15. Tomppa82

    Tomppa82 Well-Known Member

    Vanhempi kelkka ja valoille tulee vaihtosähköä. Omat valot mielestäni surkea, toki tilanne voisi hieman parantua paremmalla polttimolla. Mielessä kokeilla lisavaloksi https://www.motonet.fi/fi/tuote/4800029/Led-Vision-Light-Bar-Mini-6-x-3-W-Cree-flood-Off-Road
    tuollaista näppärän kokoista tankoa. Pääasiassa ajelu metsässä puunkiertoa. Äkikseltään tuollaista sisätiloissa testannu ja ainakin valokuviossa tuntuisi olevan kivasti levyttä.
    Tarvisi siis jonkunlaista tasasuuntaajaa väliin, yksinkertaisesti käsittääkseni hoituis pelkästään valmiilla "diodisillalla", esim: https://www.partco.fi/fi/elektroniikan-komponentit/aktiivit/tasasuuntaussillat/2959-b500c5000.html
    Mutta mites tuo sinne johtojen väliin pistetään? Tuon kuvan perusteella oma arvio olis, että keskimmäisiin tulis magneetolta lähtevät johdot ja uloimmista lähtis johdot valolle? Joku viisaampi korjatkoot...
     
    Viimeksi muokattu: 24/2/19

Suosittele tätä sivua