Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. -jiipee-

    -jiipee- Khaos Slash 155”

    Onko muilla tehnyt vastaavaa, että kun 10h tulee mittariin niin kone sammuu kesken ajon? Lähti kyllä uudelleen käymään, mutta oli jotenkin kyllä normaalia raskaampi vetää käymään, kävi jotenkin oudosti hetken aikaa ja kuului jotain vikinää mikä kuitenkin lakkasi hetken ajon jälkeen.
     
  2. -jiipee-

    -jiipee- Khaos Slash 155”

    Ja tuota vikinää en saanut paikallistettua, saattoi ihan hyvin olla jotain jäätäkin jossain. Kone kuitenkin vaikuttaa pelaavan ihan normaalisti.
     
  3. Jarkki907

    Jarkki907 Active Member

    Mulle äkillisen vikinän aiheutti remmin liiallinen kireys, oli kakkosesta säätö lähteny aukeamaan. Vikinä kuului tyhjäkäynnillä
     
  4. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Oisko tosiaan kytkin meinannu jäädä auki ja sen takia sammunu.
     
  5. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Onko joku päässy erroon tuosta yskimisestä ko laittaa kaasun pohjaan. Ärsyttävä homma ko sille pääle alkaa. 280km/8.6h takana. Muuten kyllä pellaa oikeenki hyvin. Tulpatki vielä orkkikset mutta tuskin niiden vaihdolla korjaantuu.
     
  6. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    2 variaattorin säätöpultti on päässyt auki ja remmi liian kireällä. Tuo pultin löysääminen tahtoo olla kans vähän ominaisuus. Kannattaa melkein liiman kans varmistaa se.
     
    tovayryn ja Jarkki907 tykkäävät tästä.
  7. tovayryn

    tovayryn BDPA General Manager

    Minun korvaan kuuluu joskus kytkimen puolelta semmonen epämääräinen kilinä/helinä. En tiiä mikä se oikeen on, ei ole kyse kakkosvarin pultista. Se aiheuttaa vikinää...samaa mitä monesti kotona kuuluu :D
     
  8. vigurius

    vigurius New Member

    Olikos siitä bensa asetuksen oikeellisuudesta nyt tietoa? Maahantuojalta oli tullu ohjeistusta että pitää olla non premium /ethanol asetus käytössä.
     
  9. -jiipee-

    -jiipee- Khaos Slash 155”

    Ei oo päässy pultti löystymään.
     
  10. Northtopi

    Northtopi Khaos Slash -22

    Onkohan niitä maahantuojia useampiakin? Itselleni kelkan myyneen liikkeen edustaja sanoi, että ko asiaa on tiedusteltu maahantuojalta ja vastauksena oli, että nonethanol-asetuksella voi ajaa. Eli ajelen sillä, kunnes uusi ohje/määräys julkaistaan. En kuitenkaan epäile Viguriuksen saamaa ohjeistusta, mutta näin täällä.
     
  11. Kommein

    Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

    Ohjekirjassa lukee että etanolittomalla eli suomessa 98lla ajettaessa suositellaan käytettäväksi premium/non ethanol asetusta niin en kyllä itse siitä pois vaihda ennen kuin tulee kirje kotia tai huollossa käyttäessä näin sanotaan maahantuojan määräyksestä. Emmie ainakaan viitti tulppia poltattaa sen takia että yhelä kaupalla oli facebookissa päivitys jossa luki että ajettava non premium/ ethanol asetuksella. Eikä se voi olla takuu asioissa este jos sitä ei ole kunnolla ilmotettu.

    Vois tässäki threadissa puhua välillä muustaki kun bensa asetuksesta kuitenki joka sivulla sen 5 postausta asiasta :D:D
     
  12. ProJumi

    ProJumi 850 Rmk - 19

    Minulla myyjä sano ainaki tuosta bensa-asetuksesta että aja sillä mikä tuntuu paremmalta, ei se kummallakaan ainakaan hajoa kunhan tankissa on 98:sia. Ja ohjekirja tosiaan suosittaa tuota prem/non ethanol asetusta joten ite ainaki meen sillä eikä oo kertaakaan mooannu tai teheny kone muutakaan epämäärästä :p
     
  13. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    omasa on se sippipensan asento käytössä.

    Tosa lyhyt vähän lumen polviholli ajelu

     
    ProJumi ja jortsa tykkäävät tästä.
  14. jortsa

    jortsa Member

    Onko tässä patriootissa samassa paikkaa tapponarun pistokekko vanhemmissa axysissa? Ei jaksanu alkaa purkaan pihalako näyttää mittari -33 pakkasta. Ekat 2km kävin kuitenki turraamassa ja ongelmitta lähti käymään tämmösissä pakkasissa. Kaasun löysätessä jätti joksiki aikaa kierrokset 5000rpm. Liekkö tuon sisäänajo modin pirruuksia? Onko porukka ollu tyytyväisiä tuohon voimalinjaan? Itte ei uskalla vielä sanoa senpuolesta juuta eikä jaata ennenkö saapi ajettua sisäle ja kunnon lumile.
     
  15. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Samassa pussukasss on deutsch liitin tapponarulle. Mulla oli löysänny kaasuvaijerin säädön kiristys mutteri ja teki tuota kierrosten päälle jättöä, pyörittelin vaijerin sopivaksi ja kiristin lukituksen ni asettu tuoki vaiva.
     
  16. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Paha mennä sanomaan tuon pitusen voimalinjasta kun itellä 174" mutta kun lukee tätä palstaa niin on valittanut että kiertää liikaa kun jaksaa vetää tuonne 8400 mutta se on tälle uuelle koneelle vielä ihan sallittu kierrosmäärä. Siinä vanhassa koneessa sehän oli jo liikaa. Dynopapereita löytyy tuolta tän topicin alku päästä mistä näkee noita tehoja milläkin kierroksilla. Itsellä toimii vakio voimalinjalla ainakin juuri niin kuin pitää.
     
  17. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Screenshot_20190124-110425_WhatsApp.jpg Screenshot_20190124-110515_WhatsApp.jpg
    kyllä ne näköjään kierrokset vaikuttaa rajusti leikkaa tehoja kun kiertää yli
     

    Lisätyt liitteet:

  18. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Nätisti kyllä tippuu voimat kun mennee yli 8250. Tokihan tuo lukkee kaikila kelkan kyljessäki tuo kierrosluku.

    Polarikselta on vissiin tekeillä uus kartta näihin. Sekä konerikkoset korjataan päivitetyllä moottorilla, että ollaan vissiin polariksella hereillä kuiten näistä asioista.

    Ite toivon että oisin pysyny 800cc mosassa. Vaan eipä tuo auta ko on käjet jo tähän hype vehkeeseen sotkenu.
     
    Viimeksi muokattu: 24/1/19
  19. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Jos vertaa 800 ja 850 niin ainakaan ominaisuuksien puolesta mulla ei ole mikään ikävä 800 myllyä. Toki nämä lapsentaudit mietityttävät,mutta kyllä ainakin ite olen 100% tyytyväinen laitteeseen.

    Se tyhjäkäynnin laulaminen ei ole niin selvästi näkyvillä kun lumessa ajaa että vastus on suurempi. Kannattaa myös kuormittaa alhaalta hieman enemmän moottoria niin se ei kulje pienellä kaasunasennolla ja isoilla kierroksilla. Esim just toi mun aiemmin mainitsema helixi voi auttaa tilanteeseen.
     
    Viable tykkää tästä.
  20. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Tän topicin seiska sivulla on vähän erillainen dynokartta tuosta samasta moottorista...
     

Suosittele tätä sivua