crossfiret

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä mopedi, 19/1/06.

  1. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    CCU tarkistukseen. Eli se oikean etuiskatin ylä puolella oleva boxi. Se ohjaa just noita juttuja.
     
  2. kapu

    kapu CF8 -07 ja BC570 -11

    Mites ton ccu:n toimivuuden vois tarkastaa? onko vinkkejä? Koitin youtubesta kattella ohjeita yleismittarilla mittailuun vaan en osannut. Johtojen määrä kun ei juuri täsmännyt siellä oleviin vidoihin. Tuossa kun tuo oma uniikkinsa ccu niin coutrycatilla 275s ja 30s rahteja päälle..

    Ois hienoa jos vinkkejä sen tarkastamiseen löytys!
     
  3. Kapa

    Kapa cf8

    Terve,

    Oisko jollakin tietoa vm. 09 800 Crossfiren kannen ja sylinterien pulttien kiristysmomenteista?
     
  4. kapu

    kapu CF8 -07 ja BC570 -11

    Tämä korjaantui lotolla. Eli CC:ltä uus osa tilaukseen, tulliin lellit tellit alvit ja muut. Osa paikalleen ja testiä eli mylly käyntiin. Valot jne toimii.
     
  5. grogrd

    grogrd Member

    Osaako joku sanoa 2009 CRF 800 kohdalla. Mikä merkitys on vetoakselin päässä (Diamon Driven puolella) olevalla muovisella spacerillä?

    Eilen aloin vaihtaan mattoa ja huomasin että kyseinen spaceri on tosi huonokuntonen ja käyttökelvoton, meneekö kasata ilman vai pitääkö hommata uusi?
     

    Lisätyt liitteet:

  6. Tampio89

    Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

    Suojaa/ painaa suojaa ddn stefaalle lähtisin nyt kyllä ensin selvittään että miksi tuo vetoaxeli on käynyt nuin kuumana että tuo rikka on sulanut. Taitaa olla ddssä vetoaxelin laakeri sökö.
     
  7. grogrd

    grogrd Member

    Laakeri kunnossa. Mutta purkaessa huomasin että vetoakselin sisälä oleva pultti oli irti tai ainaki tosi löysälä. Oisko siinä ollu vika?
     
  8. Tampio89

    Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

    Oliskohan tuo sitten vanha vika tai sitten ajettu ilman öljyä kun se ddn laakeri on öljyvoitelulla. En osko että se pultin läysällä oleminen on tuota sulattanut. Mittaa rikan vahvuuden ja tekee kulutusmuovista uuden tilalle onko se kuminen suojus ehjä/tallessa Screenshot_20190209-190952.png
     
  9. pertti108

    pertti108 Active Member

    Kuka kertoo miksi 2011 cf8 öyää pintakaasulla. Kierroksilla kiekuu, kulutus normi. Pikkukierroksilla ajaessa ja erityisesti kierroksia laskiessa tekee sen. Kierrokset kyykkää ja kaasun puristaminen saattaa saada moottorin sammumaan kokonaan. Nyt vaihetut/ putsatut/ tarkistetut: kaasun mikrokytkin, apv, servo ja vaijerit, kytkimet, läpät, suuttimet, bensapumppu, staattori, öljypumppu, tulpat. Ei ole tiettävästi kolmeen vuoteen näkyny vikakoodeja.

    Oisko ajatuksia? Tps on yks mitä ei oo koskaan säädetty tai säätöä tarkistettu.
     
  10. jeppis

    jeppis Well-Known Member

    Avasitko bensapumpusta myös paineensäätimen ja putsasit sieltäkin kunnolla? Itellä oli aikoinaan vesimuljua mennyt säätimeen ja piti liian korkeita bensanpaineita.
     
  11. pertti108

    pertti108 Active Member

    No sitä ei oo kyllä katottu. Katotaanpa seki tässä joskus:)
     
  12. pertti108

    pertti108 Active Member

    Noniin. Kaikki loputki katottu ja ecusta se löyty. Ohuella se oli, ja paljo.
     
  13. EeroKoo

    EeroKoo Member

    Millä metodilla selvisi?
     
  14. pertti108

    pertti108 Active Member

    Powercommanderilla piti laittaa tosi monta napsua lisää alas bensaa että alko pelata ees jotenki. Kaverilta se commanderi. Commanderi pois ja samalta kaverilta boksi paikalleen. Siinäpä se. Sopivasti kaverilla sattu olemaan mistä lainata. Alunperin neliö suuttimet ja boksi, nyt paikallaan kolmio ja näyttäs toimivan erittäin hyvin.
     
  15. Hansikas

    Hansikas Member

    -06 600 crossfire. Tutkin puuttuvaa löylyä reilun 7000 kiekan jälkeen, ja purin power valvet. Varmaan joku muukin huomannut joskus, mutta catin 2006 service manuaalissa lukee, että säätimen pitkä sivu tulee olla kanteen päin (kelkan perää kohti) laitettaessa paikalleen, mutta näyttäis että kuvassa ukko työntää sitä juuri päin vastoin. En oo nyt enää yhtään varma kummin päin ne tulee. Molemmin päin menee, ja vaikuttaa että ei ota mäntään kiinni, vaikka kun katsoo reikään, niin looginen asento olisi lyhyt sivu kantta kohden (perää). Silloin se viiste olisi nätisti männän kyljen suuntaan. Mitenhän on?
     
  16. EeroKoo

    EeroKoo Member

    Mulla oli prikulleen sama asia tapetilla keväällä ja löysin hyvät kuvat ja selostukset. Vastailen huomenissa kun pääsen koneen ääreen.
     
  17. EeroKoo

    EeroKoo Member

    Tässäpä tämä. Mietin sitä virallisen ohjeen kuvaa, että onko se viisteen näköinen tumma kohta vaan tummumaa siinä läpässä. Eli teksti pitää siinä ohjeessa kuitenkin paikkansa.
     

    Lisätyt liitteet:

  18. Hansikas

    Hansikas Member

    Hyvä homma, kiitos paljon. Kyllä se on sitte uskottava. Löylyn puutteeseen ei siis ollut sekään syypäänä, että edellinen kyläseppä ois nakannu ne väärinpäin sisään sen kuvan perusteella.
     
  19. Jel66

    Jel66 New Member

    Oliko jollakin sitä varaosaluetteloa tiedostona? Pirullinen hakea osia 09 cf8 kattilaan, kun ei oo koodeja tiiossa.
     
  20. Jel66

    Jel66 New Member

    Eikun otetaanpa takasin. Kun kattoin ylemmäs, niin countrycatin linkki näytti olevan...
     

Suosittele tätä sivua