Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

  1. Onnela

    Onnela Well-Known Member

    Z-brossin 36,5” keula laitossa. Kaverin pailakkaan tulossa, mutta infoilen tänne kuinka muuttuu!
     
  2. Onnela

    Onnela Well-Known Member

    Tämä oli tieto mitä tarvittiin, kiitos!
     
    Driver tykkää tästä.
  3. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Onko Summittissa sama homma, että käy myös RE iskarit? Eikö siinä ole sama keula kuin DS Dockerissa?
     
  4. Shaingi

    Shaingi Well-Known Member

    Itellä alkaa olla 1300km mittarissa ja alkuperäinen remmi paikallaan, eikä ainakaan silmällä huomaa hajoamisen merkkejä. Mullakait tuo meni melkein 700km ennen kuin sisäänajo prosentit loppui, ja meni ihan nollaan asti. En kyllä itse voisi olla tyytyväisempi tuohon laitteeseen. Kierroksetkin on jotain 8200 luokkaa tallentanu näyttöön. kulutus 14-16l/100km oman mittarinsta mukaan.
     
    Driver tykkää tästä.
  5. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Summiteissa ja DS dokkerissa on samanlevyiset keulat eli se kapein. RE dokkereissa taas on 18-19 se keskileveä, mutta 2019 vuodelle iskarit on laitettu lyhyemmät jotka on samanmittaiset kuin kapeakeulaisissa. Eli -19 RE dokkerin iskarit menee, mutta -18 RE:ssä on hitusen pidemmät kuin -19 ja ne jos menee laittamaan kapeakeulaiseen niin kelkka menee suksilleen aika paljon enemmän.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  6. JPa_

    JPa_ BoonDocker RE 3700 2022

    Käytin huollossa piuhan nokassa omaa kelkkaa, niin laittoivat sisäänajomoodin uudestaan päälle (alusta), katsotaan kauanko se tällä kertaa pysyy. Kuulemma yksi vastaava tapaus (sisäänajo tippunut liian aikasin pois/keskikulutus näyttää mitä sattuu) ollut ja "tehdas selvittää".
     
  7. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Seuraile sitä keskikulutusta, että näyttää järkeviä lukemia. Sisäänajomoodin prosentteja ecu tietääkseni laskee kulutetun polttoaineen mukaan.. Joten jos ecu luulee polttoainetta menevän esim. puolet enemmän kuin todellisuudessa, kuluu sisäänajoprosentit liian nopeasti..
     
  8. JPa_

    JPa_ BoonDocker RE 3700 2022

    Ensimmäisen tankillisen ajan se näytti järkeviä lukemia (19,8 l/100km) ja silloin oli vielä sisäänajosta 74% jäljellä.. About sen ensimmäisen tankkauksen jälkeen ei enää prosentteja näkynyt ja kulutuslulemat ollut kaikkea väliltä 600-900 l/100km.
     
  9. Basso58

    Basso58 Boondocker ds 3900 -22

    Itellä loppui jossain 40 % kohdilla sisäänajomodi. Onkohan siinä mitään vaaraa koneelle kun loppuu kesken kaiken? Keskikulutukseksi näyttää jotain 400 l...
     
  10. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    No on siellä ainakin jossain anturi puolella vikaa.. Empä nyt tunne miten tuo ecu tarkallee toimii, mutta jos sama anturi joka mittaa keskikulutusta vaikuttaa esim. polttoaine seokseen, saattaa silloin käydä koneelle huonosti.. Vikahan tuo on jokatapauksessa, joten itse veisin takuusen selvitettäväksi.. tai vähintään varmistaisin ettei vika vaikuta seokseen..
     
  11. lynx643

    lynx643 Well-Known Member

    Mittarissa softabugi päästelee hymyssä suin auringon laskuun. Päivitys tulossa.
     
  12. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Onko tämä nyt täysin fakta tieto että ei vaikuta kuin mittarin lukemaan..? Kun tuntuisi jos sisäänajomodikin lähtee ”liian aikaisin” pois, että vaikuttaisi kuitenkin hieman muuallekkin kuin mittarin lukemaan.
     
  13. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    No eihän se nyt tietenkään hyvää tee, että sisäänajo kartta lähtee liian aikaisin pois.. Sisäänajo kartta on kuitenkin aika paljon kesympi, sekä moottorille annetaan enemmän öljyä sen aikana.. Jos se sisäänajokartta nyt sitten oikeasti lähtee pois päältä vaikka mittari niin väittää.. Kannattaa ehkä välttää täysillä revittämistä sinne ~600km nurkille, missä sisäänajo normaalistikkin suunnilleen pois lähtee (tähänhän ajotapa toki vaikuttaa koska se pois lähtee..).

    Nämä on taas ”hankalia” tulkittavia. Meneppä itse ottamaan kartta pois aikaisemmin, niin jo takuu lähtee.. Jos vian takia kartta lähtee aikaisemmin ja moottori sitten hajoaa takuun jälkeen, kuluttajan vastuulle menee. Tietenkin sitä moottorin hajoamista on täysin mahdotonta yhdistää siihen, oliko sisäänajomodin liian aikaisin lähtemisellä vaikutusta asiaan.. Minun mielestäni tämä voi juuri vaikuttaa moottorin kestoon sen eliniän lyhentymisenä sieltä loppupäästä..
     
    teme- tykkää tästä.
  14. Mp92

    Mp92 Active Member

    Joo tänään tuntu ko tuolla ajeli että 38mm sais nostaa vitoselle ko kyykkäsi. Vähentää pitää viellä painoa että lämpimännä jaksaa jengata!
     
  15. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Ei siis muuta kun kevyempää pulttia tilalle.
     
  16. Mp92

    Mp92 Active Member

    Eihän se menny takuuseen.


    Mutta yks kysymys: kerta 850le on tehty omaremmi 571, 531 heikkouen takia niin miksi helvetissä se ei jo ole uutena paikallaan??
    Kyllähän tuola 531 on varmaan kovala jälelä ajelee
     
  17. Rrampsa

    Rrampsa Active Member

    Onkos kukaan asentanut näihin DS mallin takapuskuria/valoa? Miten istuu puskuri tähän tunneliin ? Orkkis puskuri tuntuu olevan melko heikko. Myös takavalon alle pakkaa lunta kun ajaa ilman roiskeläppää ja valo on irti lähes joka kerta kun kelkka käy pystyssä. DS mallissa valo näytti olevan erilainen.
     
  18. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Kait sen olis voinut vaatia paikalleen kun oli kaikkien tiedossa jo viime talvena että 531 hihnat oli täys susia. En ainakaan itse olisi kelpuuttanut. Niillä oli niitä varmaan varastossa ja piti jonnekkin saada hävitettyä.
     
  19. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Takapuskureita olen nähny kuvissa.
     
  20. Kaaottinen polaris

    Kaaottinen polaris Polaris Khaos 9R 146

    Ilon ja onnen päivä 329km 531 remmilä ja silppuri teki tehtävänsä. Voiko nuo 531 olla nuin heikkoja. Nuista kilometreista yli 200km on reittiajoa. Ja oos kukhaan saanu takkuusseen nuita remeleitä :D
     

Suosittele tätä sivua