kouvolan seutu?

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä BigDaadyJ, 28/1/07.

  1. trei

    trei Tomi Reittonen

    Nyt Lauantaina kun lähette Baanalle ottakaa pokasaha mukaan ja pätkikää niin paljon kun kerkeette, siellä on kuin raatteentiellä puuta nurin,ja lisää kaatuu yöllä.Parisataakiloa lunta oksilla ja yöllä sataa vettä 100 kilonverran.Arvatkaa missä ne oksat latvat ja rungot on.
     
  2. espi2

    espi2 Well-Known Member

    En tiedä miltä siellä näyttää. Pahin pätkä on Keltakangas-Inkeroinen välillä. Äsken kun ajoin sen niin olin varautunut pahempaan eli ei se ihan niin paha savotta ole mitä pelkäsin.

    Apu ei silti ole pahitteeksi. Kaikille kyllä riittää raivattavaa.
     
  3. JiiPee82

    JiiPee82 Well-Known Member

    Onkos tuolla mitään sellaisia pätkiä joita voisi kaksi päällä ajella? Siis ettei ihan hillittömään patikkoon tarvisi mennä. Hiihtolomalla olisi yksi arkivapaa vaimon kanssa niin, että voisi kelkan heittää kärryllä esim. Uttiin tai jollekin muulle sopivalle lähtöpaikalle.
     
  4. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Käytiin vielä pyhällä emännän kanssa raivailemas muutamista paikoista puita mihi autolla pääs lähelle. Matalasarkasen tiestä heituinlahen suuntaa kumpuilevassa männikössä kulkeva pätkä raivattii kokonaa. Nyt siinä voi levittää jälkee reilusti on tilaa. Kauriolammen lähel harjun päällä yks puu voi yllättää ei näy paljoo enneku on kohalla, sukset just sopii sujahtaa rungon alle. Puitaha tuol piisaa muutenkii mut varmaa on läpiajettavissa..
     
    espi2 tykkää tästä.
  5. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Savitaipaleen kelkkakerhon talvitapahtuma 23.2 klo11 alkaen Heituinlahen Seolla. Tarjolla pientä kilvanajoo paistettuu makkaraa yms.. Ilmaantukaahan mestoille sankoin joukoin:D Ilmotus löytyy myös kerhon sivuilta www.savitaipaleenmkk.com
     
    espi2 ja Jonteri tykkäävät tästä.
  6. espi2

    espi2 Well-Known Member

    Olisko Kouvolan kelkkailijoilla kiinnostusta yhteisajoon tuonne Savitaipaleelle?
     
  7. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Tulevana lauantaina ajetaan sm rallia järvitaipaleen ja heituinlahen ympäristössä. Kelkkareitit Heituinlahesta Tuohikottii sekä Luumäen suuntaa on käsittääkseni senaikaa poikki... Sulkuaika klo10-18. Jos jollai parempaa tietoa voi täsmentää:D
     
  8. aTapsa

    aTapsa Well-Known Member

    juu itte lähössä elimäeltä johonki suuntaan ni hyvä ois saada infoa onko jotku pätkät poikki ja kuvakaappaus kartasta ja suljetuista pätkistä myös tervetullut.
     
  9. 47200

    47200 Member

    HUOMIO HUOMIO !!!!
    OK-Autoralli kulkee 15.2 klo 17 alkaen ja la 16.2 koko päivän Elimäen ja Korian välisellä osuudella.Lähinnä Teuroisten ja Kuukson paikkeilla.Kelkkaura kulkee parikertaa rallitien yli.Tien voi ylittää ERITTÄIN SUURTA TARKKAAVAISUUTA NOUDATTAEN.Autot tulee liki kahtasataa.Tien ylitykset PITÄÄ OLLA VARMOJA!!!
     
  10. kippari76

    kippari76 Member

    Missä kunnossa urat Elimäeltä eteenpäin?
     
  11. Aatu

    Aatu Member

    Muuten hyvä ohjeet, mutta ralli kulki kyseisellä alueella vain perjantaina 18.30-22.30 ja nuotitus on ollut siviiliautoilla varmaankin jo torstaina kuten muunkin rallin nuotitus. Lauantaina rallit ajettiin kouvolan toisella puolella, tuohikotissa ja heitunlahessa päin kelkkareittien lähettyvillä.

    Minkä takia inkeroisista sippolaan päin (itään) on reitti suljettu? Kaipiaisista inkeroisiin reitit oli perjantaina upeassa kunnossa!
     
  12. kovalainen

    kovalainen Well-Known Member

    minkäs verran tulee kelkalla matkaa jos ajaa utin abc:ltä luumäen teboilille ja takas ja voiko utin abc:lle maksaa reittimaksun ja paljonkohan se on?
     
  13. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Muistaakseni noin 60km suuntaansa, pari kuukautta sitten ajoin. Utin abc:ltä on saannut reittilupia, päivämaksu taisi olla 20€. Luumäen teboilia ei sitten enää ole. Tai on siinä tankkauspiste vielä.
     
  14. Teema

    Teema Well-Known Member

    Hieno keli oli tänään ajella Elimäki-Koria-Iitti-Elimäki. Aurinko paistoi ja reitit oli hyvässä kunnossa sekä hyvin merkattuja. Kyllä kelpasi ajella...

    Muutama muu kelkkailija oli huoltoasemalla, mutta reitillä ei ketään näkynyt, vaikka keli oli mitä parhain...
     

    Lisätyt liitteet:

    ///AJS tykkää tästä.
  15. Aatu

    Aatu Member

    Olikohan niin että tuolla PKMK 20e päiväluvalla ei saanut ajella kun seuran omilla reiteillä ja 50e vuosiluvalla saa poiketa naapuriseurojenkin urille. Molemmat luvat saa ostettua sielt Utista. Utin ABC on sitten remontissa ni sieltä ei saa noutopäytä safkoja/aamupalaa.
     
  16. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Se päivälupa on joka kerholla kaakkoissuomessa vaa kerhon omille urille..
     
  17. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Taavetin kohalla nyt hankala poiketa kaffelle. Voi kahville tulla hintaa jos st1 ajaa sillan ylitte ja sattuu miliisit hollille;)
     
  18. espi2

    espi2 Well-Known Member

    Pohjois-Kymenlaakson Moottorikelkkailijat ry:n yhteisajo lauantaina 23.2.2019 Heituinlahteen Savitaipaleen kelkkakerhon talvitapahtumaan

    - lähdöt Utin ja Valkealan ABC-asemilta klo: 9.00 kohti Aholan tilaa, jossa Pohjois-Kymenlaakson Moottorikelkkailijat ry tarjoaa jäsenilleen munkkikahvit alkaen klo: 10.00.
    - Aholan tilalta yhteislähtö klo: 11.00 Heituinlahteen

    Nyt on erityisesti uusille jäsenille oiva tilaisuus tutustua Kouvolan pohjoispuolen reitteihin. Toivotaan runsasta osanottoa!
     
    Max73, Aatu ja juketsu tykkäävät tästä.
  19. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Heituinlahti-tuohikotti lanattu tänää samaten heituinlahesta korpijärvelle vievät urat..:)
     
    espi2 ja Lääkäri tykkäävät tästä.
  20. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Olipas reitti harmillisen huonossa kunnossa, paraniko yhtään Tuohikotin jälkeen? Meiltä loppui urheiluhenki siihen.. :D Ei kestänyt kellään pää rynkyttää sitä jatkuavaa metrin monttua 50km pitempää :D Jälkiviisaana olisi pitänyt ajaa Utin kautta, no seuraavalla kerralla sitten.
     

Suosittele tätä sivua