Hardcore Alpha

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä IleKarkkainen, 10/9/18.

  1. Vilho

    Vilho freeride

    Screenshot_20190217-222640_Chrome.jpg Laitetaan tännekkin talteen. Ja ei takuuseen ollu menny samanlainen eka murtuma. Tästä ei vielä tietoa.
     
  2. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Etupukin etupuolelta, kantoon tai kiveen ku ajaa liukun poikki nii eipä se takuu taija auttaa:D
     
    Fudge tykkää tästä.
  3. julli

    julli rmk

    jos alusta ei kestä ollenkaan pohjaamista niin kait sen pitäis takuuhomma olla. tietenki tehas haluaa käyttäjän virheeksi jos nuita menee paljon ja varaosat on kortilla
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Eikait liu'ut mene muutenkaan yleensä takuuseen. Vai antaako joku merkki muka liukurunkoja takuuseen?

    Eikös nämä kasko hommia ole.
     
    Fudge tykkää tästä.
  5. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    4 liukua sain takuuseen 12malliin aikanaa. Nehä murtu kans eikä vääntynyt.

    Luulis että nämä 17 uudemmat vois kans mennä takuusee ku nehä murtuu niistä vakio vahvikkee niitin reiästä alaspäin.
     
    janzka, mappe ja Fudge tykkäävät tästä.
  6. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Ajon omalla ne ajot mitä ajon nii näitten valtion omistamien haitta eläinten jäljillä. Taimikot, kivikot, purojevarret ym, ja ajon vitu monesti kiveen ja kantoon alustan etupään, monta kertaa piti tarkastaa onko ehjänä, ja oli. Se oli kyllä väärinkäyttöä jos joku.
    Minusta kesti kyllä yllättävästi
     
  7. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Eikös tuo kanki oo jotaki hiponeumia tai muuta kryptoniittiä... On ilmeisesti liian kovaa materiaalia. Perus lelumiini vois olla taviksen leluihin soppelimpi vaihtoehto?
     
  8. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vähän offia mutta xrs reneen sain liukurungot mukisematta takuuseen. Kilsojakin oli jo yli 6000. Molemmat murtui heikkouttaan.
     
    JääPete tykkää tästä.
  9. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Liukurunkojen kanssa sitten ilmeisesti käytäntö, että murtuneet takuuseen ja vääntyneet kaskoon?
     
  10. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Juurikin näin, vääntynyt niin isku johonkin kiveen tms. murtuneet mukisematta reittipeleissä ainakin takuuseen.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  11. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Lynx.
    murtuma oli..
     
    JääPete tykkää tästä.
  12. Joney

    Joney Well-Known Member

    Alkaa kokemuksiakin jo tulla alphasta, niin pari ajatusta:

    Alkuperäinen jarrukahva on heikko vaikka ei se itsestään hajoa niin silti liian helposti kuusen kylkeen eikä vain multa vaan meidän porukasta useampi. Catilta saa alkuperäisenä alumiinikahvaa se kannattaa vaihtaa ettei tule keskeytystä typerään vikaan, ruotsalaiset korjaamot kyllä tiesi tämän ja sieltä löytyi hyllystä sitä. Sanoivat myös että välttää sarven sammutusnappia käyttämästä ja mieluummin avaimesta koska niitä särkyy liikaa tilastollisesti. Roiskeläpän materiaalia on vissiin muutettu koska se ei kestä ja mullakin se on halki mutta pysyy mukana, ruotsissa ne saavat takuuseen uudet en tiedä kuinka täällä. Maton kireydelle tämä onkin nuukempi ja onnistuin saamaan sen pois päältäkin kerran kun oli löysällä, ja raapijat on aivan pakolliset pitää alhaalla vaikka olis pieni siirtymä koska liukua tämä syö enemmän kun perinteiset. Ei nyt vielä vaihtaa ole tarvinnut silti, ja matossa saisi olla metallisoljet joka lenkissä koska näyttää kuluvan myös siitä. Aika näyttää maton kestävyyden mutta eiköhän se normaalin vaihtovälin mene ja laput on kyllä tallella eikä muuta vikaa. Oletettavasti pitkiin reittiajoihin alpha ei ole lompsalle ystävällisin tuon puolesta. Raapijoiden kiinnityslenkkejä täytyy vähän tuunata kun ne pääsee maastossa tippumaan alas helposti.

    Yhtään liukurunkoa ei ole rikkoontunut tässä sakissa toistaiseksi, ei tulppia, ei remmejä, pelaa hienosti ja kissalla on käheä ääni. Pensankulutus on sopiva, tankilla takki tyhjäksi. Muihin verrattuna hyvin samaa luokkaa ajon päätteeksi joku litra sinne tänne ja öljyä menee vähän. Ehkä kevyessä kelissä voimalinja voisi kuormittaa enemmän mutta toisaalta raskaassa kelissä se karjaisee täydet heti eikä hetken päästä niin annanpa olla noin. Ja poppaa on siitä ei ole eteneminen kiinni ja kiukkuinen luonne. Ohjaus tuntuu edelleen turhan raskaalta mun mielestä vaikka ei porukassa muut moitikkaan, silti iltapäivästä se alkaa vähän verottamaan ja taidankin kokeilla eri suksea mitä se sanoo.

    Yksi homma on kumminkin tullut selväksi, umpisessa rinteessä muihin verraten tämä vehje on parturi etenemiskyvyltänsä. On se ihme homma kuinka se kelluttaa ja pyrkii hangen päälle uudestaan kun antaa vaan happea. Vanhasta muistista kun tulee se tilanne että töpin jälkeen ajatus on että V*ttu siihen istuu niin eipä istukkaan vaan yhä ylös yrittää, ja kun tilanne on force majour niin keulii pystyyn ja saa kaasulla katon kautta ympäri eikä kaiva telaa silloin maahan kiinni. Ja muut kun kuovittaa mettän pohjaa pitkässä kaaressa niin tämä kuovittaa lunta ja pyrkii pintaan, ero on pieni mutta iso. Jesus köykäinen on vilttoilla ja herkkä, painonsiirtelylle herkempi kun normaali mutta ei yhtään vaikeaksi kukaan ole kokenut, päinvastoin ennemmin. Hieno laite ja kivaa on, toistaiseksi positiivinen fiilis
     
    juoni, Hemikoo, pagi ja 5 muut tykkäävät tästä.
  13. Joutoukko

    Joutoukko Stage 2 hardcore

    Tuo oli kyllä Joneyllä jo maksettu mainos:rolleyes::D
     
    Kimurantti ja petes88 tykkäävät tästä.
  14. jaski

    jaski Well-Known Member

    Jaa en kyllä tiedä miksei mene takuuseen. Kuulemma vaurioista päätellen iskeytynyt johonkin. Se kuvastaa iskun voimakkuutta aika hyvin kun en tiedä missä tilanteessa tuo on haljennut.
     
  15. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Puit oikeastaan hienosti sanoiksi sen mitkä fiilikset itselläni on myös tuosta omasta hardcore evosta. Kiitos tästä!
     
    Rautane ja Joney tykkäävät tästä.
  16. Jaape

    Jaape Well-Known Member

    Roiskeläppä menee takuuseen.
     
    Joney ja Kimurantti tykkäävät tästä.
  17. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Mihin sitä tarvii? Tiellä vain.

    Tieten jos tähän ei saa raapijoita asennettua?
     
  18. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Noh vaikkapa myyntiä varten sitten joskus. Kait se on helpompi myyä ku on siistinnäköinen eikä mikää sisun roiskeläppä paikollaan o_O
     
  19. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Uutena tieten heti pois ja myydessä poppareilla kiinni;)
     
  20. Joney

    Joney Well-Known Member

    Korjaamon vai myyjän maksama?:) Ei ole vaan yhden käyttäjän rehellinen kokemus missä asiat kerrotaan niinkuin se on, negatiivisetkin. Eikä siten absoluuttinen totuus mutta mulla nyt sentään on sellainen vehje, eikä ole ensimmäinen uusi vuorikelkka eikä ainut merkki. Jos yleisesti aika moni kirjoittelee totuutena vehkeistä mitä ne ei ole edes nähnyt ja itse ajavat jollain mooseksen aikaisilla museovehkeillä. Paha mun on postailla kuvaa katkenneesta liukurungosta kun en ole sellaista nähnyt, tai ehkä en vain osaa ajaa oikein kovasti? Mutta ruotsissa juttelin vuokraamon pitäjän kanssa jolla oli noita vuokralla eikä sekään ollut nähnyt, silti niinkin varmaan voi käydä ja kaikkea voi käydä. Liukurungon vois kyllä ostaa kärryyn varalle reissuun tukivarsien seuraksi vaikka ei niitäkään ole koskaan tarvittu mutta vara parempi.

    Sen sijaan postaan kuvan uudesta pro mallin metallisesta jarrukahvasta, väri on kyllä aika fantsu eikä tällä kertaa saanut valita! IMG_3362 (1).JPG
     
    rApa, Rautane ja Fudge tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua