Ski-Doo 2020

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä peruna., 5/2/19.

  1. Korvenmies

    Korvenmies Well-Known Member

    Ja on sil makea hinta. Alkaen 18700
     
    Vilbur, A-J, Kimurantti ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  2. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    RE/DS vielä makiampi 18740 ja 12 senttiä :D
     
  3. Vilho

    Vilho freeride

    Plus toimituskulut eli 19000e :D
     
    Viimeksi muokattu: 11/3/19
    Fudge tykkää tästä.
  4. Janme

    Janme Well-Known Member

    Joo... kyllähän se siltä näyttää, että talli vaihtuu ens talvena. Ei oo enää persaukiselle mitään tolkkua näissä hinnoissa. Miten lie mahollista, että jenkeissä liki saman hintaisissa vehkeissä on täällä eroa ovh:ssa +4 k€.
     
  5. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Tuohon vielä remmit ja kytkin kitit ni jovain alkaa oleen pulkalla hinta kohillaa...
     
    Turskaa, Hemikoo ja Fudge tykkäävät tästä.
  6. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Jääpipähän ylivuoteisia enemmän, ku kovat lähtöhinnat. Ostaa sitte halvemmalla päivityksineen pois.
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Tuotanoin niin brp ylivuoteisia joskus kysellyt niin ainoat halvat olleet RE mallit ja nekin suorilla kaupoilla. Voihan se olla että itsellänikin pelit muuttuu tässä pikkuhiljaa vanhoiksi romuiksi ellei joku kauppias tee maton alta vetäisevää tarjousta.
     
  8. teme-

    teme- Well-Known Member

    Itse myös ihmettelin viime keväänä/kesänä kun pyytelin ylivuotisista suoralla kaupalla tarjouksia, niin eipä niistä paljon pudonnut uuden suoran kaupan hinnasta... Liekkö pitivät jonkun sortin keräilyharvinaisuutena...
     
    Kimurantti tykkää tästä.
  9. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Oma näkökulma... Onhan tuo 4 vuoden takuu hyvä juttu, ihan jälleenmyyntiarvonkin puolesta. Huoletta saa ajella pitkään, minulla on monta kaveria joille pitkä takuuaika on ollut ratkaiseva tekijä hankkia berppiläinen.

    Ja on liioittelua sanoa että jokaiseen tarvitsee drt kitin tmv.. Peruskäyttäjä tuskin tarvitsee, tuo uusi 571 remmi on toiminut hyvin. Itse käytän drt:tä kun sillä saa voimansiirrosta omaan ajoon mieleisen. Suurin osa omista kavereista ja tutuista ajelee ihan vakiolla ilman ongelmia. 2020 571 tulee olemaan ensiasennusremmi kaikissa 850:ssa.

    Varmaan kannattaa pyytää tarjouksia kauppiailta, ovh. hinnathan on vain ovh. hintoja.
     
    Nipademu ja Kimurantti tykkäävät tästä.
  10. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Joo tarjouksia kannattaa kysyä, mutta vahva epäilys on ettei hinnan puolesta saa kilpailukykyistä tarjousta vs esim polle suorallakaupalla. Keljo latasi meinaan semmoisen hinnan indylle että tuskin kalpenee reilu 6k€ hinta ero brp tuotteeseen...
     
  11. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Tähän asti ne on ollut Ovh miinus vaihtari ja 500e:lla varusteita ja parhaillaan ihan alakanttiin vaihtarin arvo, o_O Yamahaa ei edes olisi kannattanut itse myydä jos samanmerkkiseen vaihtaa ja suoralla uuden hinnasta max 500e pois.
    4vuoden takuu on kova sana jos vaikkapa 3tkm/vuoteen reitillä ajelee kun jälleenmyyjällä helppo paikka hehkuttaa takuuta ja siten voi paremmin hyvittää.
     
  12. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Jos meinaat RE:eestä Indyyn siirtyä niin käy ihmeessä koeajolla ennen nimen kirjoitusta. On meinaan täysin erituntuiset laitteet kyseessä. Osa tykkää osa ei.
     
  13. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Dockeri oli tämän talven kulkineena sen myin poies ja meinasin takaisin pätkään siirtyä, kun ei aikaa ole ruotsin reissuille. Tarkoitus on kyllä käydä molemmat koeponnistaa ennen nimen kirjoitusta. Mutta pointti oli millä perustellä itselleen vajaan 18k€ laittoa kelkkaan vs reilua 11k€ mikäli nyt ei koeajolla tyrmää täysin toista
     
  14. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Ymmärrän pointin:)
     
  15. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Joo kyllähän nuo hinnat on lähteny lapasesta. Ei ole varaa enään muutako ambassadooreille "ostaa" ens vuotisia. Selvästikki tehas tehny pesäeron pariin edelliseen vuoteen, ettei näitä liikaa tule liikenteeseen. Pysyy arvo näissä paremmin sillä yllä. Omat havainnot kyllä puoltaa sitä, ettei ainakaan -18 eikä -19 malleissa pysy arvo yhtään sen paremmin verrattuna muihin merkkeihin, sillä näitä myytiin kaksi vuotta aivan järkyttävällä tahilla. Ainut + koko brp:n hommassa on 4 vuojen takuu, mutta tietääkö kukaan mihin asti se pellaa. Minulla on sellanen kutina, että son niinkö KIA:n takuu. Loppua kohen takuunpiiri kapenee.
     
    Hemikoo tykkää tästä.
  16. Latez

    Latez Well-Known Member

    Eikö freerideen saa enää sähköstarttia? :eek:

    Edittiä; siis 154, pelkkää shottia tarjolla?
     
  17. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Pakko kysyä, että mikä muu kuin se aamun eka käynnistys on startissa parempaa? Melko reippaasti raskaampi se starttipaketti.
     
    Driver, Korbimotors ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  18. Latez

    Latez Well-Known Member

    Pakko vastata, just se aamun ensimmäinen :D
     
    Hemikoo ja Vesukka tykkäävät tästä.
  19. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Jos kelkka vaihtuu en jää shottia ikävöimää perinteine sähköstartti se on oltava:)
     
    Latez, KEKU ja teme- tykkäävät tästä.
  20. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    Mikä siinä on ollut huonoa jos saa kysyä kokemuksia? Itse pidän lämpimässä tallissa kelkkaa säilössä ja kun ajan sen kärrylle aamulla Sillon sen yhden kerran joutuu vetasemaan ja sen jälkeen sitä ei kyl tartte nykiä. Kelkka käy sen mitä kärrylle ajaessa kestää eli n. Max. 2min kelkka käynnissä. Sitten seuraavan kerran kelkka pois kärryltä useamman tunnin kuljetuksen jälkeen ja shotilla käyntiin. Onkait tuo ainaki omasta mielestä vähintäänkin hyvin palvellut sitä käyttö tarkoitusta mille se on suunniteltukki?? :eek:
     
    Driver tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua