Ski-Doo 2020

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä peruna., 5/2/19.

  1. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Kyllä tämä on väärä laji jos tässä joka sentin ja homman kannattavuuden alkaa laskemaan.. Tunteella mennään niin pitkään kun on mukavaa ja rahat riittää:D:p
     
    Driver, K.J.P, LRacing ja 3 muut tykkäävät tästä.
  2. jp10

    jp10 Well-Known Member

    Kallis laji.jos uuden skidoon meinaa ostaa.5000€ ekan vuoden hinnan alennus.sillähän saa monenlaisia kelkkoja
     
    Viimeksi muokattu: 7/4/19
  3. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tunteile vain menemään, mutta reilusti enemmän maksat eka vuodesta BRP:llä:p
     
  4. M.E.A

    M.E.A Lynx

    En ois niinkään varma.. Kokonaisuus ratkaisee eikä muutama viimeinen satanen.
     
    Mika_R tykkää tästä.
  5. jp10

    jp10 Well-Known Member

    Ei todellakaan moititaan skidoota vaan hintaa ja välirahaa.
     
  6. Janme

    Janme Well-Known Member

    Jos se oiski satasista kiinni, niin harva varmaan hinnan takia merkkiä alkais vaihtamaan. Taitaa olla eka investointi näillä hinnoilla sen vähintään 4000 € kalliimpi ja sen jälkeen joka vuosi vaihtavalle ~2000 € lisää. Köyhien kitinöitähän nämä on, niinku sanottu.
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Puoliksi persaukisena näillä kuluilla millä harrastellaan mennään on pakko laskeskella välillä, aika hyvin se tuo budjetti aina paukkuu, nytkin oli tarkoitus olla vaihtamatta ja ehkä autoa vaihtaa taikka ostaa uus sähkötäpäri... Siinäpä se "halpa" ylivuoteinen pihassa nöpöttää, aika pitkän pennin säästänyt noilla ylivuoteisilla vuosien aikaan ja alkuun meinasi karvat nousta pystyyn kun mietin miten kallis kokeilu tuo 2T testi oli mutta onneksi en testannut skiidolla kun testailin välirahahommia. Omissa kelkoissa ei niin ole vuosimallit merkinneet vaan kilsat millä on mennyt vaihtoon.
     
    jp10 tykkää tästä.
  8. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Silläpä mullakin vaihtui pihaan tämänvuotinen joka luultavasti olis jääny kauppiaalla ylivuotiseksi. Eli järkevällä välillä vaihtui. Mitään tarkoitusta ei ollu nyt tai ens vuonnakaan vaihtaa mutta Re ei istunu minun tarpeisiin ja kohtuullinen väliraha yllätti vaikka täällä muunlaisiakin käsityksiä näistä hommista onkin..
     
    Mika_R ja Driver tykkäävät tästä.
  9. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Joo juurinkin näin, kannattaa kysellä muistaakseni seinäjoelta jos turbo 19 rene jotain kiinnostaa, oli jo tarjous sitä luokkaa että meinaisin hairahtua :D, paikallinen oli vielä aika kaukana välirahassa vaikka hyvitys omasta kelkasta kuulostikin hyvälle :).
     
    Athene ja M.E.A tykkäävät tästä.
  10. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Topikki ei myöskään käsittele polariksia, patriootteja, niiden moottoreiden luotettavuutta, eikä sitä mitä kukainenkin tienaa ja mitä on varaa laittaa harrastukseen mutta silti niistä täällä jauhetaan.

    Toki tältä palstalta olisikin liikaa odottaa, että puhuttaisiin vaikka tekniikasta tai ajo-ominaisuuksista. Itseä kiinnostaa miten pienillä muutoksilla, kuten casterin korjauksella ja muilla geometrian muutoksilla saadaan ajettavuutta muutettua. Juuri näistä olisi mukava lukea kommenttia muiltakin, onhan näitä aika moni ajanut jo.
     
    Viimeksi muokattu: 9/4/19
    M.E.A tykkää tästä.
  11. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Mikä malli @Driver lle tulossa? Minua jäi harmittamaan kun en useampaa mutkaa ajellut sillä backountry xrs:llä koeajoissa, niin harvoin pääsee montaa uutuutta testaamaan että olisi enemmän pitänyt näitä harvinaisuuksia ajaa koska tuokin oli ensimmäisen möykyn jälkeen sellainen että hetkinen ajatetaanko tässä pätkällä vaiko millä kun niin nätisti meni, olisi pitänyt ristiin kaverin kanssa ottaa pätkä ja tuollainen ja vaihtaa välillä
     
  12. Akimbo

    Akimbo Member

    Backcountry oli kyllä kovin tykätty koeajajien keskuudessa läpi kiertueen. Itsekin sillä muutaman rundin heittäneenä en keksi kyllä moitittavaa siitä. Välimallin vehkeistä varmastikin parhaita vaihtoehtoja
     
    Nebwy, mikzar ja Driver tykkäävät tästä.
  13. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Eiköhän se tuo expert ole, mutta mietinnässä vielä. Tuota nykyistä 146" hauskempaa kelkkaa saa hakea, mutta toisaalta tuo lyhennetty tunneli tuo rinnekikkailuun uusia juttuja niin kovasti se houkuttelisi siksikin.
     
  14. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Expert tilattu :cool: :D tuo lyhyt tunneli ratkaisi asian, siitä on omissa kikkailuhommissa sen verta hyötyä eikä itse jaksanut alkaa lyhennyshommiin jos jonkin toisen olisi laittanut...
     
    mikzar, Korbimotors, Golfster ja 2 muut tykkäävät tästä.
  15. ///AJS

    ///AJS Well-Known Member


    Väliraha tässä oli aika ratkaisevassa roolissa osalle meistä kun kolmeen meni vanhat vaihdossa ja yksi oli suoraostolla.
    Kyllä uuden hinnastakin lähti poijes ja hyvistyshinnat vanhoista oli kyllä kohdallaan. Tuo on sitten vähä et miten kukin haluaa sen laskea, onko se alennus uuden hinnasta pois vai lisääkö sen sitten vanhan hyvityshintaan mikäli haluaa välirahaa ns. pilkkoa itselle... mutta harvemmin näissä kaupoissa sitten tienaamaan ostaja alakaa, paitsi tietysti kotona kun vaimolle perustelee uutta hankintaansa:D:D:D
    Kauppaan toki kuulu sitten paljon muutakin mikä vaikutti meidän osalta asioihin todella paljon.

    Backcountry X-RS:t tuli kaikille. 3kpl 154" pitkiä ja itse valitsin pitkän miettimisen jälkeen 146" (saa nähä kaduttaako ku otin "pätkän":rolleyes:).

    Kaupat tehtiin Hyvinkään Konetalo / Marko Päkkilä.
    Suosittelemme kyllä ko. liikettä koskipa kaupat sitten kelkkoja, vesijettejä, mönkijöitä, ruohonleikkureita yms...


    No mutta piiiiiiitkä kesä / syksy tässä nyt tulee ootellessa:D
     
    juketsu tykkää tästä.
  16. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Tuoho ei paljoo lisättävää. Kyseisen liikkeen kanssa homma toimii. Tullu ostettuu useempi kelkka mönkijä ym... sieltähä tuo uusi lynksikii ajastasa tulloo:cool:
     
    ///AJS tykkää tästä.
  17. summit

    summit ski-doo expedition LE 900 ace turbo

    Moniko tilannut uuden 900ACE Turbo expeditionin itelleen?
    Minä tilasin ja nyt odotetaan hullunlailla ensitalvea:)
     
    Athene tykkää tästä.
  18. Kelkkaman

    Kelkkaman --??--

  19. Jonppis

    Jonppis Well-Known Member

    Onko kukaan kysellyt mistään saako syksyllä vielä tuota expert summittia?
     
  20. Viikinki

    Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

    Jokos X-RS Iron dogista on varmaa tietoa? ... ja dataa?
     

Suosittele tätä sivua