Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä ruupanen, 8/10/11.

  1. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Joulu - Tammikuussa liikkui ihan älyttömän nopeesti 3 - 7500 € kelkat mitä kaverit möi. Yhtä lukuunottamatta kaikki oli kyllä malliltaan Lynen RE tai Skipan Mxz. Pari päivää nettimotossa ja ne oli myyty. Tällä hetkellä varmasti pahin kiima alkaa olla ihmisillä takanpäin. Onneks liikkeitä kimpailuttamalla on aina saanut edes kohtalaisen tarjouksen.
    Pari kolme vuotta vanhoja + 8000 € vehkeitä tuntuu olevan todella hankalaa saaha kaupaksi. Vaihdossa pitäs joku ottaa, tai myydä reippaasti alle hyvityshintojen.
     
  2. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Näinhän se varmaa onkin. Tuollaisen pari-kolme talvea vanhan harvoin ostaa kelkaton.
     
  3. vaari55

    vaari55 Well-Known Member

    Re rs kit vm 15. Kyselin tänään vaihtoa 18vm 600 sat. Useamilta merkeiltä, ja hyvitysarvo oli 2-3000e. Keĺkkani on erittäin hyvässä ajokunnossa, mutta siinä on yksi vaihtoarvoa haittava vika, sillä on ajettu 21000km. Näillänäkymin meinaa ajaa vielä seuraavankin talven jos pelaa, jos ei niin ostan uuden suoralla kaupalla. Vien entisen sinne pellonlaitaan kiviraunion päälle missä ne kuuskutluvun reppuselkä mosset on.
     
  4. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ylivuotisen Reen haet jostain 12000 jos oikein muistan mitä kertaalleen kyselin niiden hintoja. 3000 saat heti tuon entisen myytyä?
     
  5. hemuli

    hemuli Well-Known Member

    Jos mittariin kertyy paljon kilometrejä niin taloudellisesti kannattavinta voi olla ajaa kelkka ns. loppuun asti. Kelkan päivittäminen uudempaan maksaa niin paljon että sillä rakentaa moottorin ja voimasiirron uusiksi ja ajelee pari vuotta huoletta eteenpäin.
     
  6. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Niin ja kolmas moottori jo menossa, tiiä vaikka paikallinen kauppias pitänyt entisien osat tallessa joilla halavalla korjata :D
     
  7. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Hyvin on kilsoja kertynyt...

    Kohta alkaa liikkeissä olemaan hyvinkin tarjolla tämän vuoden malleja jotka mielellään myyvät ettei ole kirjanpidossa. Myy suoraan tuo nykyinen vaikka hinta olisi vähäinen. Tinkien saa paremmin kun suoraa lähtee kauppaa hieromaan. Syksyllä sitten toki liikkeisiin jääneet ovat houkuttelevimpia. On tiettyjä liikkeitä joihin tulee aina ennemmin tai myöhemmin ylivuotisia. Uskon jotta jopa 2017 mallisia tulee vielä jostain esille. Sjoella vielä 2015 mallisia uusia tarjolla (nettisivun mukaan).
    Tuo paljon ajettu voisi ehkä jopa purkaa jos ei kokonaisena saa myytyä. Toki siinäkin vaivansa...
     
  8. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Itte olisin ollut jopa taipuvainen tarttumaan tuohon tarjoukseen, ennen uusien mallien esittelyä. Nyt on taas mielihalut ja ajatukset ihan sekaisin. :)
    No, laitetaan oma pulkka kuntoon ja ajellaan taas auringon laskuun...
     
  9. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    https://m.nettimoto.com/listAdvSearchResult.php?id=23964591&tb=tmp_find_agent&page=1

    Kovasti on -19 mallin 850 polleja kaupan. Paljon näkyy olevan liikkeissä ylivuotisia ja paljon on myös todella vähän käytettyjä, niin yksityisillä, kuin liikkeillä tarjolla.

    Huutokaupat.comissakin alkaa näkyä ahdinko mikä näiden myymisen kanssa vielä tulee. Muutama sielläkin ollut tarjolla. Hinnat ei päätä huimaa.

    Uudet tulee lisäksi tarjolle, niin taitaa kohta saada 850 polleja todella asialliseen hintaan:rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 27/10/19
  10. niemikorpi

    niemikorpi Well-Known Member

    Sitä kait se catti ja yammu tekee nyt ku vain kevät ennakoissa tilataan ni ei jää niin paljo ylvuoteisia.
     
  11. kikoske

    kikoske Khaos Slash 155

    Itse valitsisin ehdottomasti -19 850 pollen jolla on ajettu joku 1tkm. Pari ekaa huoltoa tehty, kone melko varamasti pelaa ja hinta tippunut sopivasti.
     
    Janne.mikael ja Hemmo tykkäävät tästä.
  12. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Jep. Rahoille saa varmasti kunnolla vastinetta, kun ovat vielä valmiiksi varusteltuja pääosin ja takuu kuitenkin voimassa. Mielenkiintoinen seurata miten noiden hinta kehittyy, kun talvi etenee.

    Nyt on ollut järkihinnoilla myös 850 Summitteja ja Freerideja kaupan. Ylivuotinen uusi SP Summanen 11000€. Jos ei kelkkaa olisi tilattu, niin vakavasti olisi voinut harkita ostoa.
     
  13. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Hyvin paljon noissa on vuoden välein vaihtavien pelejä. Omakin polle oli 1500km ajettu kun vaihdoin uuteen. Ja se on jo jatkanut matkaa uuteen kotiin.
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    On varmasti. Tarjontaa vain on pollen -19 850 suhteettoman paljon. Verrokiksi samoilla spekseillä lynxiä on myynnissä 50kpl ja skiidoja 40kpl. Polaris ei kai noista ole se suosituin ja niitä kuitenkin on tarjolla 115kpl. Eli enemmän kuin lynx ja doo yhdessä.
     
  15. julli

    julli rmk

    joillakin pollekauppiailla on jo vaihdokit myyntirivissä ennenkuin 20 mallit saapuvat. en tiä onko brp kauppiailla sama tyyli
     
  16. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Näkyi olevan ex pollesi huutokapassa ja hinta nousi uuden tasolle. Mikähän ihmisillä on kun hulluus iskee huutokaupassa?
     
    Fudge, Zombie, Janne.mikael ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  17. Yamaha enticer

    Yamaha enticer SxViper

    Siinä on se mahdollisuus, että joku muu saa kelkan etkä sinä. Kilpailua ei sovi hävitä koskaan! Ei edes huutokaupassa.
     
    K.Pukarinen, Nipademu, Fudge ja 2 muut tykkäävät tästä.
  18. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Talvi kun näyttää näinkin vetiseltä ja lumettomalta ainakin suuremmassa osaa maata. Sitä alkaa etelän ja lännen kauppiaita ketuttaan kun ei tavara liiku porteista ulos. Nyt saattaa alkaa ajanjakso jolloin suoralla kaupalla voi tehdä hyviäkin diilejä. Vaan vaihtokauppoja vou olla hankala toteuttaa ellei vallan halvalla luovu tarjokkaasta.
     
  19. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Kovasti tässä kateltu kakkoskelkkaa jos jollakin sulake menee että on päästävä eroon :D
     
  20. Vilho

    Vilho freeride

    Itsehän sain myytyä ennen joulua kelkan pois ja taidankin kituuttaa ilman tämän talvena ja keväällä valita vain timantti päältä :D
     
    Nipademu, Reverend_, Vesukka ja 2 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua