Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Uus kelkka tupsahtaa tässä ihan lähiaikoina niin tuli mieleen, että testasko kukkaan tarvikeremmejä viime kauella ja löytykö alkuperäsen verosesti pellaavaa remmiä?
     
  2. pexi

    pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

    2019 mallin remmivedosta yhden talven kokemukset (ei mikään proto vaan tuotantopeli) ja vahva näkemys on että pollen voimalinja on tehty nimenomaan tuolle remmivetoiselle. Yhtään mitään ei ole tarvinnut tehdä. Ero 3" ketjuvetoiseen on kuluissa on selvä - remmipeli menee ihan maisemaan. Variremmejä ei mene...mitäs vielä...kevyempi, vähemmän kulmikas ajettava matalammasta matosta johtuen. Vaikka eihän mikään rmk ole huono/raskas/kulmikas ajaa.

    Remmiveto kärsii vieläkin pro ride- remmivetoisten myötä tulleesta huonosta maineesta. Niissähän variremmi ei kestänyt, toisin kuin näissä.
     
    FFoxi ja pezq^ tykkäävät tästä.
  3. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Joo ihan mielenkiinnosta kysyn kun uus peli tullee ihan näillä näppäimillä ja menneet talvet on menty BRP:n silppurien kanssa, jossa KAIKKI tarvikeremmit oli parempia kuin alkuperäiset.:D
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Täälläkin kiinnostaisi pelaava tarvikeremmi. Ainakin vararemmiksi alkuperäisen lisäksi, vaikka ei tarvisikaan.

    Reissussa saisi olla kolme remmiä mukana. Yksi pesässä, yksi alkuperäinen varalla ja vielä yksi, että uskaltaa remmirikon jälkeenkin ajaa kunnolla tietäen ettei matka lopu seuraavaan räsäykseen. Asiaan tulee mukavasti pelivaraa, jos kaverit ajaa vastaavilla vehkeillä, niin joltain saa aina varaosia.

    Toinen mitä tässä pähkitään on yhdet tukivarret varalle reissuun. Jos ostais porukalla yhden setin, niin ei tulis kauhiat kustannukset. Kokon 35" HD varret saisi rapialla 500€. Onko kokemuksia, että miten kestävät ja muuttaako ajo-ominaisuuksia? Varaosiakin siihen saisi kohtuu rahalla.
     
  5. Qeedu

    Qeedu Well-Known Member

    Jos nyt en oo ihan iltapöllyissä niin Vilbur kysy variaattorinremmejä ja Pexu puhu Quickdrive remmistä. Eli pienoinen väärinymmärrys.

    Oma vastaus Vilburille;
    Viimetalvena kokeilin kahta tarvike variaattorinremmiä 850cc polleen ja kumpaakaan en saanut pelaamaan hyvin. Ei ota huippukierroksia. Olen sitten päättänyt ettei tuo nyt niin suuri paha ole ajaa alkuperäisillä, kun ei niitä edes mene rikki ollenkaan.
     
  6. Qeedu

    Qeedu Well-Known Member

    Et sä peruskaahailulla huomaa eroa 37" - 35" sarjoilla. 39" sarja on sitten jo huomattavissa.
    Kokon sarja on hyvä ja vieläpä edullinen. Kokon 35" sarja käy myös Foxilaisten kans!
     
    FFoxi tykkää tästä.
  7. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Aja sillä vakio keulalla ja funtsi sen jälkeen tarvitko vielä kapeampaa. Tuo uusin versio pollen keulasta on jo todella hyvä enkä itse äkkiä sitä alkais enää kaventelemaan.

    Tottakai varalle semmonen kannattaa hankkia, eipä lopu racet kesken kun vähän puuta päin mällää.
     
  8. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Kyllä kyllä, variremmistä oli ainaki itellä kyse! Ei se alkuperäsillä ajo haittaa, mutta ainahan sitä muutama säästetty kymppi hintaerossa vois laittaa vaikka bensaan. :D
     
  9. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Täällä vois pian vapautua Kokon keula jos joku vaikka varalle tarvii, talven ollut paikallaan.
     
  10. Jmp2002

    Jmp2002 Khaos 2.6/155

    Kyllä panostaisin suoraan zbroz keulaan ni ei tartte kahta ostaa...
     
    mircoolio tykkää tästä.
  11. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Onko Zbros kestävämpi vai toimiiko se paremmin? Miten varaosa saanti kolhun sattuessa ja hinta varaosille?

    Kokon sarjaan saisi varaosia helposti ja rakenne on aivan järkevän oloinen. HD tukivarsissa 3mm seinämävahvuudella alatukivarret, niin luulisi kestävän. Niveliä ei tarvisi prässäillä, kuten Zbrosseissa (Zbros hinta nivelien kanssa kallis) ja jos kolhu tulee sukseen, niin voi selvitä pelkällä uniball-nivelen vaihdolla. Parinkympin hintaisia niveliä voisi pitää matkassa ja ne vaihtaa helposti metsässäkin. Asentaessa sarjaa rälläköi toiseen päähän uniballia talttapäälle valmiin uran, jos sattuu pultti katkeamaan sisään, niin saa kierteen kuiten pois.
     
  12. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    ? Meinaatko että menee ohjaus jäykemmäksi vai että pallonivelen kohdalta pettää liian helposti? Jos olkavarren ajaa puuhun niin ei tule kuin 20€ vahinko kun pelkän nivelen vaihtaa.
     
  13. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tuskin keulaa kaventamisen takia tarvii tuohon ostaa, vaan nimenomaa varalle. Tuo Kokon 35" Patriot RMK keula on pajan uusin tuotos, niin sillä siitä kyselin.

    Zbroz varmasti hyvä, kun sitä moni kehuu, mutta miten siihen saa varaosia esim. alatukivarren? Hinta pelkästään sille jenkeissä vajaa $300.

    Cattirunkoisissa oli kestävät keulat vaikka tuli neljästi lennettyä tangon yli hankeen, kun tökkäsi. Eli jos vanhat merkit pitää, niin riskinä on tukivarsijumppa.
     
  14. andyman

    andyman Well-Known Member

    Kiitos tuosta mahtavasta talttapää vinkistä!! Juuri kävin äsken vääntyneen unibalin tilalle tilaamassa muutamat varaosat niin pitää kaivella niihin urat.
    Itsellä 146 SKS:ssä Kokon vakion mittaiset alavarret, ja olen ollut tyytyväinen. Tuo uniball sulake on loisto juttu siinä päässä, uusi osa maksoi 19€ ja sen tosiaan vaihtaa vaikka metsässä.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  15. julli

    julli rmk

    ajoin viimekauden kokon alavarsilla ja vakiota muut varret. kerran mettässä vaihdoin katkenneen uniballin kun ajoin olkatapin kiveen. tuo katkeava uniball säästää myös iskareita kun katkennut tukivarsi ei väännä iskariakin paskaksi
     
    FFoxi tykkää tästä.
  16. Jmp2002

    Jmp2002 Khaos 2.6/155

    39" alavarsi 230 ja ylävarsi 130 suomesta.

    Lake-import
    Raahen motocafe
    Moilamotors
    Ainakin myy...
     
    FFoxi tykkää tästä.
  17. kuutsam

    kuutsam Member

    Oliko sulla vakiopainot paikallaan?
    En tiiä onko muilla ollut samaa ongelmaa kasipuokkien remmien kanssa mutta ite en meinannu millään saada kierroksia pysymään oikealla alueella vaikka kuinka sääti kytkimen painoja. Jossain vaiheessa päivää se alkoi aina kiertää 8500-8600rpm.
    Lisäsin kytkimeen puntteja monta kertaa ja aina se näytti siltä että kierrokset pysyy noin 8300rpm mutta silti jossain vaiheessa umpisrallia se alkoi kiertämään yli. Välillä remmi alkoi luistamaan umpisessa vaikka lunta ei menny remmille. Jossain kohtaa päätin sitten kokeilla 18 mallin remmiä (3211183). Yhtäkkiä polle ei halunnut kiertää kuin 7800-7900rpm. Siinä kohtaa remmin luistaminen loppui ja painoja olikin liikaa. Painot uusiksi ja sen jälkeen polle toimi niinku pitääkin ja kierrokset pysy samassa koko ajan. Sama homma toistui toisessa 850 proossa kun paikalle heitti ultimaxin xs826:en.
    Onko kukaan muu huomannut mitään vastaavaa? Luistaako nuo uuet remmit ( 3211216 )?
     
  18. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Ei kun on 10 sarjan puntit ja riittävästi grammoja
     
  19. Qeedu

    Qeedu Well-Known Member

    Vakio painot. En oo kuullu että kellään ois 850 polleissa toiminut tarvikeremmit oikeen. Korjatkaa te joilla on pelannut ja kertokaa samalla myös specsinne.
     
  20. AOC

    AOC Active Member

    Nyt kun ensimmäinen Polaris ikinä on saapumaisillaan niin millaista lisävarustetta siihen kannattaa ostaa?
    Pohjapanssari, laukkua, tappokytkintä, lapiolle telinettä jne.
    Polariksen jälleenmyyjäkö on oikea paikka näitä hommata?
    Kelkka on Khaos ilma mitän lisävarusteita.
     

Suosittele tätä sivua