Voimansiirron setupit

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä JariG_, 21/12/07.

  1. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Mulla on 800 rmk:ssa 10-72 painot ja 120-320 (330) jousi. Varissa vakio musta tai joskus jopa löysempi ja 44-40helix. Jaksaa kiertää tarpeeksi.. Eikö nämä uudet muka jaksa raskaammilla vai miksi näissä on 10-70 ja 72 painoja?
     
    Viimeksi muokattu: 28/12/19
  2. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Voimalinjan kun säätää kannattaa panna kaveri kellolla kattoon se kertoo totuuden paljon tarkemmin mitä perse dyno... kello on monesti toista mieltä mitä perse ja koittaa saada vähän mattovauhteja ylös niin näkee mitä oikeasti tapahtuu
     
  3. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Koska siellä on vakiona 60-44,36 helix löysällä 140-200 jousella.
     
  4. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Reitillä saattaa pelatakki nuilla
     
  5. Mikko`

    Mikko` turboRmk

    Niin tai sitten käyttää sitä mittariston playbackiä ja kattoo kuinka lujjaa se matto pyörii..
     
  6. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Tilasin Khaokseen tämmöset painot. Oiskohan täällä vinkkiä antaa mikkä jouset ja helix noiden kans menis jos haluaa saaha vehkeet kulkemaan ja maton pyörimään?
     

    Lisätyt liitteet:

  7. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Eikös ne (ainaki 800 6x6 sportmanin) vakiot, puna-valkonen ja punanen jousi ole ihan hyvät..? :D
     
  8. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Pienimuotoista testia tänään. 800 -16 155 SKS 57mm (täysin vakio) ja DRT kitillä varustettu 800 -18 155 76mm Pro RMK.

    Ensin testit Prolla ja ei kyllä suoraan sanottuna tapahtunut muuta kuin kone huusi tyhjää. 39" keula tuntui kyllä myös kankealta kanttailla Khaoksen jälkeen.

    Sitten vaihto SKS ja ei tämäkään isompia tuntemuksia herättänyt. Ei tosin huutanut tyhjää, niin kuin Pro. Tämä se vasta kankea olikin kanttailla.

    Pojat kävi @A-J ohjeilla säädettyä Khaoksella tyyppäämässä ja fiilikset oli:eek::D:cool: Kyllä on muuten helkatin iso käytännön ero, vaikka paperilla ei pitäisi niin iso olla. Kuitenkin iso lohkoja kaikki ja Axys runkoisia.

    Mitä tuon DRT-Kitin pitäis niinku tehdä? Mukana tulleiden ohjeiden mukaan laitettu ja aivan tyhjänpäiväiseltä tuntui, kun kiihdytettiin vaatimattomalla matolla varustetun vakio SKS kanssa rintarinnan ummessa. Kone vain huusi tyhjää, mutta mitään ei oikeastaan tapahdu, kuin M6000 catilla olisi ajanut. Keula pysyy kuin liimattuna alhaalla, eikä vetoja tule.

    Jos tuo oli kitin anti, niin kyllä meni rahat hukkaan.
     
    Viimeksi muokattu: 28/12/19
    A-J tykkää tästä.
  9. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Laitappa FFoxi yv:llä tietoa mitä siellä DRT setissä on sisällä? Kyllä se ainakin meän -18 800 155 3” PRO-RMK:n herätti henkiin että kuulostaa vähän oudolta että huutaa vain siellä.

    Tokikaanhan sitä ei kiihareihin ole tehty mutta ei tuo siltikään oikein ole.
     
  10. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Mistäs mie tiiä mitä siellä sisällä. Eikö nämä jutut ole suuria liikesalaisuuksia?

    Edit. Luulin että näiden idea on ettei tarvi itse säätää ja hakea, kun on maksanut valmiista kitistä kalliin hinnan. Sanokaa nyt joku ihmeessä, että mitä tuolle pitää tehdä, jos ei toimi tuollaisena kuin on toimitettu?

    Mielenkiinnolla haluaisin testata miten DRT kitillä varustettu Khaos ja oma toimivat vuorotellen ajettuna. Tulisi erot selväksi. Nämä säädetyt pitää päästä ajamaan vuorotellen, niin kuin tänään että kuskit hyppää vain kelkasta seuraavaan. Jää kaikki arvelukset ja mutinat pois.
     
    Viimeksi muokattu: 28/12/19
  11. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Lähinnä jouset kiinnostais, että on varmasti tullu oikeat. Kuva painoista ja helixistä kiinnostais kans. Ei nimittäin kuulosta ollenkaa siltä kuin pitäis.
     
  12. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ei jousia mukana. Toimii myyjäliikkeen ohjeen mukaan vakioilla ja ei tarvi jousia vaihtaa. IMG-20191009-WA0001.jpg
     
  13. J.I.J.

    J.I.J. BD3700RE 3900GL REV X-RS

    Onko nuo jokku mönkijän painot?
    Käykö nuo suoraan kelkkaan ja oliko noissa puslat valmiina?
    Ei ollu kyllä kalliita painoja jos vaan saa toimimaan.
    Näyttäis olevan painoa alussa ja keskivaiheilla enemmän kuin 10-sarjan painoissa. Luulis että syöttää hyvin. Alko itteäki kiinnostaan nuo painot. 21-68 tai 21-70 saattas lähteä testiin Pro-Rideen. Kerro enemmän painoista kun saat testattua niitä.
     
  14. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Saatteko punnittua peruspainoa?

    Edit. Ja onhan kytkimen kannen pusla varmasti ehjä ja kevyesti liikkuva? On nimittäin muutamia tullu vastaan missä on pusla ollu sökö ja sillon vaihto ei toimi.

    Kulumaton oem remmi myöskin paikallaan?
     
    Viimeksi muokattu: 28/12/19
  15. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kaverin kelkassa paikallaan. Voin välittää säätöohjeita, jos saisi tietoa mitä sinne pitäisi laittaa.
     
  16. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Eikö tuo ollut vitsi. Miksi drt testikuski ajais jollain mönkiän painoilla? Ja varsinkaan kyselis täältä säätöohjeita niille.
     
    pezq^ tykkää tästä.
  17. rikzuu_

    rikzuu_ Polaris khaos 3”

    Vitsillä laittanu uskosin
     
  18. rikzuu_

    rikzuu_ Polaris khaos 3”

    Kyllä voin sanoa että ero on ku yöllä ja päivällä drt vs vakio.. testattiin kaverin khaos vs minun khaos missä drt kitti ja kummassaki 76mm matto.

    Ja kyllä mulla tuli jouset kytkimeen ja kakkos variin ja ei oo tarvinu tyhjää säädellä.. onko kitin myyjä Ottanu vähän voittoa ja jättäny jouset antamatta?
     
  19. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Illan kevennys oli tuo mönkijän painohommeli. :D

    Ihan ensimmäiset 800 kitit tuli ilman jousia. Ite ajoin meän perheen -18 800 155 3” Pro:hon säädön sillain että toimi vakiojousilla ja ero oli jo sillä ihan ninku yö ja päivä vakioon ja vähän säädettyyn verrattuna.

    Toki nykysin tuota 800 kittiä on jo kehitetty ninku yleensä tuotekehitys ruukaa jokapaikassa mennä eteenpäin. Uusissa 800 kiteissä tulee jo jousi/jouset mukana.

    850 motoriin on kauttaaltaan ihan oma kitti, siinä ei oikeastaan ole mitään samaa 800 kitin kanssa joten siihen on alusta asti tullu painot, jouset ja helix.
     
  20. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tuota kittiä mainostavat että käy molempiin 800 ja 850. Samaa juttua näkyy olevan facessa. Screenshot_20191228-231444.png

    Minusta tämä homma on hoidettu huonosti. Paljon säätöä ja epäselvyyttä kalliissa kitissä, jonka pitäisi olla tuohon rahaan kyllä valmis ja pirun hyvä setti.
     

Suosittele tätä sivua