RAVE 600R E-TEC -19...

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä rupsu, 13/8/18.

  1. K9Pro

    K9Pro Lynx Rave RE 3500 600R 2023

    meni hihna poikki niin väkivaltaisesti, että varisuoja ja sen kiinnike aivan solmussa. Tasan 3000 km tuli alkuperäisellä hihnalla metrejä. 20 km umpeen sataneen reitin avausta oli liikaa. Hihna käytännössä räjähti 5 cm palasiksi jotka olivat aivan tulikuumia.

    minkä verran jengillä on hihnat kestäneet?
    Kuumuu voimalinja aika rankasti ollakseen 600-kuutioinen....
     
  2. Vaisto

    Vaisto New Member

    Siinä olis kuva enduron simmistä versus -19 malliin.
     

    Lisätyt liitteet:

  3. rupsu

    rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

    taisi mennä ensimmäinen hihna jossakin 400-500 km nurkilla. Ei kestä orkkishihna. Laita Ultimaxi niin rupiaa kestämään. Nyt ultimaxilla ajettu n. 4000km.
     
  4. SakkeSS

    SakkeSS Lynx re 600r 19

    Nonii menihä se itelläkin tuo etupukin alakiinnikkeen korvakko poikki prkl! Samalla hakkas 300km ajetun ihan uuden maton paskaksi että jee jee! Onko porukalla menny takuuseen tuo, vissii muillakin menny rikki tuo korvakko? 1kk sitte meni taka akseli ja repi maton yms eikä vit## menny takuusee. Alkaa vähä vituttamaa tää ku ei nää nyky vehkeet kestä ajaa. Aina ollu lynxi mut alkaa jo vähä tuntuu siltä että koht merkki vaihtuu tai ainaki siinä vaihees jos ei mee takuuseen.
     

    Lisätyt liitteet:

  5. Nebwy

    Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

    Tossa pari sivua takaperin oli puhetta kytkimen rampeista ja remmeistä. 2500km ajoin ja alko jo hirvittään , et kohtahan se laukeaa ja siivo on sen mukainen. Toki vaihtoon vaikutti myös se, et kone ei kiertäny kunnolla, mutta siihen se remmin vaihto ei vaikuttanu.
     
  6. Nebwy

    Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

    Mitä tapahtui taka-akselille? Menikö ne muovi "pyrämidit" rikki vai mitä? Onhan nuita joitakin etupukin alakinnikkeitä mennyt rikki tälläkin foorumilla ja muistaakseni on saaneet takuuseen.
    Selaileppa taakse päin tätä foorumia ni kyl se sieltä löytyy.
     
    Viimeksi muokattu: 17/2/20
  7. SakkeSS

    SakkeSS Lynx re 600r 19

    Mulla oli ja on edelleen rs:n taka akseli ja se vaa purkaantu reitille, tarkemmi oikee tiiä mitä siinä kävi ku ei oo koskaa ennen näin käyny. Joo muistan että niitä pukin kiinnityksiä on menny muillakin ku tullu seurattua ihan alusta asti tätä keskustelua mut en nyt äkkiseltää löytäny tuolta ni aattelin kysellä.

    Kelkkahan on jo korjaamolla ja siellä ne tekee sen takuu anomuksen tai mikä lie mut vähä skeptinen olen ku ei mennyt tuo taka akseli/matto hommakaa takuuseen...
     
  8. Nebwy

    Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

    Nyt Sakke tiukkana. Älä anna periksi...:mad:
     
  9. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Meni mukisematta takuuseen viime talvena vastaava keissi, vajaa 2500km oli ajettu.
     
  10. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Ei kestä yhtään tuollaista reitin avausta vakio voimalinja. 2x hihnaa ite jo räjäyttänyt niissä hommissa. Ite laitoin kuomuun muutamat reiät ja laitoin alarissaksi 45, niin katotaan jos kestäs paremmin. Kovalla reitillä tuntuu kestävän hamaan tappiin asti hihna ajaa.

    Edit: about 700 km kestänyt per hihna ennen räjähtämistä, eli todella surkeasti vs Rex 1 ja 2 mitä oli useempia ennen tätä Radien runkoista.
     
    K9Pro tykkää tästä.
  11. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Millä Ultimaxilla ajat? XS821 ei ainakaan pelaa huonostikaan.
     
  12. SakkeSS

    SakkeSS Lynx re 600r 19

    Joo katotaampa mitä ne vastailee kun korjaamohan sen takuu anomuksen tekee. Jos tulee hylky ni kyllä otan yhteyttä suoraan tehtaalle prkl!
     
  13. SakkeSS

    SakkeSS Lynx re 600r 19

    Okei eli jotai toivoa on että menis. Onhan tuo ihan paskaa että laitetaan noin heikot korvakot tonne:mad:Tarvis olla ku pari mm paksummat niin tuskin napsuis poikki! Tai no sit se antautuis jostai muualta :D vieläpä täs on 1kk ennen kevät talven pohjosen reissua että katotaa millä merkillä sinne lähtään :rolleyes:
     
  14. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Eiköhän ne muutkin porsi samalla tavalla. Jos vanhanliiton "hyvillä ja kestävillä" lintoilla ajeltaisiin samaa vauhtia patikossa, kuin nykyvehkeillä, niin olisivat levällää jo heti alkumatkasta.
    Nyky vehkeillä paskaakin jälkeä voi paukuttaa aika haipakkaa. Vanhanliiton kalustolla ei pystynyt lähellekkään samaan.
     
    rupsu, M.E.A ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  15. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Kuukaus aikaa pistää kuntoo ja viijä vaihtoo. Ei siula tuo kelkka ilon päivää enää näe.. mänee fiduiks se pohjosen turnee jos tuolla vielä yritäto_O
     
  16. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Jos on hitsisaumasta pettäny niinku mulla niin ei pitäis mitään epäselvää olla.
     
  17. rupsu

    rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

    XS821:llä:)
    15820347255392576951989467110516.jpg
     
  18. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Miksei? Kasipuokissa pelaa ainakin hyvin.
     
  19. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Islohkossa tuo pelaakin, mutta ei tässä, koska puree kun tauti. Ei jaksa kiertää, eikä riitä enää klikkereissä säätövara, koska herkkyys katoaa.
    Mulla siis muuten vakio voimansiirto, mutta alarissa pari pykälää isompi.
    Rupsullahan tais olla voimalinja pimpattu.
     
    M.E.A tykkää tästä.
  20. KTM450

    KTM450 Lynx RE 600R -23

    Kyllä saat takuuseen. Mulla kävi viime talvena sama homma. Meni myös matto, etupukin iskari, liukurungot, kääntöpyöriä yms. Tuho johtui etupukin korvakkeiden pettämisestä, sain kaikki takuuseen. Kelkkaa kävin näyttämässä huollossa, tilasivat uudet osat ja päivässä laittoivat kaikki kuntoon. Ei siinä kauaa mennyt, takuu pelaa.
    Kannattaa vahvistaa migillä heti noi korvakkeet, on aika heppoista peltiä. Hitsisaumat vai yhdellä puolella, helposti antaa periksi jos pohjaa vähänkin rajummin.
     
    Mika_R ja zzracing tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua