Polaris 2021

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä jussi 77, 23/1/20.

  1. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    Jopahan hinta pompsahti :eek:.
     
  2. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Kauppiaan kans eilen juteltu ja seki arveli että kauppiaspäivien jälkeen julkassaan lopulliset mallit ja hinnat, myönnettävä että itekki lensin nuista hinnoista perseelleen että olhan jo brp tasolla hinnoissa mutta toppuuttelivat että ei oo lopullisia.. Todelliset nähään kuulemma ens viikolla
     
    Injektori tykkää tästä.
  3. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Näin se varmaan on. Lisäksi 850 Patun maine -19 kauden jälkeen oli mitä oli. Oli pakko sauma tehdä muutokset ja halvalla markkinoille -20 kaudelle.

    600 indyä sai alle kympin ja näkyy noita vieläkin olevan tarjolla. Ennakoivat varmaan myös uuden 650 tuloa myymällä vanhat 600 moottorit halvalla pois.

    Nyt halvin 600 pätkä oli snowcheck sivuilla 14200€. Vähän pompsahti... Screenshot_20200304-085141.png
     
  4. teme-

    teme- Well-Known Member

    Muutama vuosi sitten indyähän sai alle 7k ja tais sekin olla vaan markkinointi kikka saada myyntiä kasvatettua koska oliko tuota karvalakki indya vaan pari vuotta myynnissä jonka jälkeen se hinta hyppäs sinne 9k tienoille.
     
  5. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Kuka haluaa ketjun jos voi ottaa remmin?
     
    mikzar, vetkulilm, kikoske ja 2 muut tykkäävät tästä.
  6. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Onhan niitä remmillä saanut tähänkin asti. Kuitenkin suurin osa kamppeista tulee ketjulla. Miksi? Ei ainakaan pelkästään 3" lapun vuoksi. 2,6" lappu olisi suurimpaan osaan ajoista parempi vaihtoehto.

    Suurin tekijä itselle oli hinta. Remmivetoinen oli -20 ennakoissa +700€ ja siihen kun ostat vararemmin ollaan jo tonnissa. Toinen asia on jäiden aiheuttamat ongelmat remmissä. Joka kerta poski auki, tarkastus ja puhdistus, ennen ajoa. Ketju on huolettomampi, halvempi ja kestävämpi.

    Remmillä saadaan vähän hereyttä, no sitä on kyllä 850 patussa ilman remmiäkin aivan nokko. Ei merkitystä omiin ajoihin.

    Sano sie miksi remmiä ei edes tarjota muihin kuin RMK malleihin, kun on niin yberhyvä systeemi?
     
  7. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Useampi jo sanonut että remmivetoinen niin paljon herkempi ja voima välittyy paremmin telalle niin siksi mielummin remmi. Yksi virityskohta vähemmän kun sen ottaa jo valmiiksi. Kyllähän nuo taitaa nykyään kestää. Ketjutki voi hajota ja joutuu öljyjä vaihteleen. Lähtee siinä painoakin pois. Jos jälkeenpäin laittaa niin maksaa tonnin.

    Ei ne taida polariksella panostaa muihin kuin pitkiin niin kait ne siksi on pitkissä. Vai olisiko jokin juttu että pätkiin tulee niin paljon kilometrejä ja remmi tulisi siinä käytössä sen verran kalliimmaksi?? En tiedä yhtään paljonko nuilla remmeillä ajetaan. Mulle olisi kuitenkin tärkeintä että tela pyörähtää mahdollisimman nopeasti kun kaasua painaa ja voima välittyy telalle.
     
  8. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Joo, ei mullakaan ole remmistä kokemuksia. Mielellään testisin ristiinrastiin oman kanssa joka ei isompia ihmettele, kun kaasua antaa.

    3tkm muistaakseni vaihtoväli, eli 0,1€ kilometri hintaa remmillä, sen 700€ lisäksi minkä joutuu maksamaan eroa ketjuvetoiseen. Maksaahan sen koteloöljykin tieten jotain.
     
  9. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Kyllä minäkin tuon remmivetosen ottasin jos ne osais tehtaalla laittaa siihen valmiiksi semmoset rattaat että välityssuhde ois mieluinen. Hyvin nuo remmit tuntuu nykysin kestävän eikä tarvi edes 3tkm välein vaihtaa ja ehtii kai se monella kelkkaki vaihtua ennen tuota kilometrimäärää jos uutena laittaa. Poskea joutuu kuitenki aina aukasemaan päivän aluksi että saa eväät hotpottiin niin en nää suurta vaivaa puhdistaa samalla tuota koteloa.
     
  10. julli

    julli rmk

    QD2 taitaa olla nyt sopivalla välityksellä tehtaalta tullessaan
     
  11. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Nekö ei muka kestä? Siis remmit. Kaverilla on -15 pro rmk ja sillä ajettu samalla remmillä kohta 6tkm ja niissähän se piti mennä vihasesti kattomalla jo poikki:rolleyes: häätyy sanoa ettei aja ennää yhtään sillä:D
     
  12. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Meinasi jo joku ettei kestä remmit? En mie ainakaan huomannut.

    Särkeekö se katkeava Quick Drive edes mitään?
     
  13. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Aikoinaan oli juttua ettei ne kestä ollenkaan ja sitten oli liian pitkät välit ja kallista hommaa lyhentää. Mutta nyt on tehoa koneessa ja vissiin uusissa lyhemmät välit niin ihmettelen kuka vielä haluaa ketjulla kun remmi todettu kestäväksi ja paremmaksi.
     
  14. pexi

    pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

    Tonnin ajetun rmk:n (3" laite) ketju katkesi pikku ojan ylityksessä alkutalvesta... takuuseen mutta reissu pilalle.
    Itte ajellu remmivehkeillä vuodesta 15 ja ei mitään vikaa missään. Nykyään suosittelen remmiä kaikille.
    Jos pitää umpisreissulla kelkkaa yöt pakkasessa, pitää remmi tosiaan tarkastaa. Ja niin pitää telasto ja moni muukin paikka jollei halua vasiten särkeä laitettaan. Se remmin tsekkaus ei kauaa kestä..pariin kertaan on joutunut jopa poistamaan jäitä sieltä; potku pohjamuoviin altapäin ja nostelee jäät pois.
    Riksulla ajettiin saman vuoden laitteilla vetoja remmi vs. ketju...ero oli kuin 850 vs 600. Osin ehkä tulee raskaammin pyörivästä matosta mutta se ero oli kyllä erittäin selvä.

    Veikkaan että aratkin uskaltaa jo pikkuhiljaa valita remmivedon ja myynnit keikahtaa pian toisin päin.
     
  15. Qeedu

    Qeedu Well-Known Member

    Nää on niitä ankaria mielipidekysymyksiä, remmillä ajo ei tuu kysymykseenkään.
    Ootappa ku pääsevät kokeilee, hymyilevät leegot estää onneksi enimmän selittelyn.
     
    Jakelfin ja Jii.Pee tykkäävät tästä.
  16. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Eikä tuo nykyisen remmivedon välitys kyllä pitkä ole 136km/h olen saanu kulkeen maksimissaan ja vetoja ja herkkyyttä on tarjolla kovasti mutta voimalinja palikoiden säätely on teettänyt enempi kun meinaa vaan aina kiertää liikaa
     
  17. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Ainoa mikä itellä pistää itellä remmivedossa silmään, tai siis ainoastaan pollessa - että jarru on yläakselilla. Ketjun katketessa se yleensä sylttää ittensä laatikon pohjalle ja hajottaa paikat, mutta samalla myös matkanteko tökkää. Remmi tai vetorattaan pultti kun katkiaa, tulee kelkasta pulkka ja kerran ei enää jarrukaan toimi niin sillon mennään lujaa jos sattuu olemaan vauhtia tai ala/ylämäki edessä. Jos jarru ois alavetarilla niin tuossa ei ois mitään epäselvää :) Ketjut pitäs kyllä mun mielestä hävittää ja polkea syvimpään suohon, sinne missä kaikki kaasaritki toivottavasti jo on. Niin ankia ja järjetön keksintö vs remmi. Remmin vaihtaa vaikka metässä lethermannilla pahan paikan tullen.
     
    Jakelfin ja Fudge tykkäävät tästä.
  18. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Joo en ole perehtynyt näihin. Silloin aiemmin näissä 800:ssa oli juttujen mukaan liian pitkät välit niin varmaan senkin takia niitä ei moni halunnut. Olen kyllä kuullut että nämä uudet pelaa hyyvin sillä sileämällä matolla. Lyhentääkö ne uusista sen takia jos remmi tulee myös karkeammalle telalle?
     
  19. kikoske

    kikoske Khaos Slash 155

    Täältä myös ääni remmivedolle, jolla tämän talven ajellut. Jopa brb:llä ajavat kaveritkin kehuivat.;) Ei kyllä kävisi enää mielessäkään ostaa ketjullista mallia.
     
  20. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Täytyy sen sitten hurja kampe olla remmivetoisen, jos ketjullisen 850 saa tuntumaan 600:lta.
     
    Viable tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua