Polaris 2021

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä jussi 77, 23/1/20.

  1. jumo

    jumo Well-Known Member

  2. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Penkki on paljon kapiampi ja jonku verran matalampi. Ei ota enää sääriin samalla tavalla. Tämä tekee ajettavuuteen ison eron. Eikä tankissa ole niitä pirullisia ulokkeita jokka hakkaa säärien sisäpintaan.
     
    Jii.Pee tykkää tästä.
  3. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Kuskin tiloihin itte otin kantaa, siihen kuuluu myös penkki ja tankki matryxessa jokka ovat kapeammat kuin axys kopan reittipeleissä, nämähän kuuluu sit taas vähä takarungon päälle.
     
  4. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Nii joo ja pitkät protot näyttää tulleen 10-74 kytkimen puntilla, muut palikat samat ko aiemmin, liekköhän tuo nyt se paljon kehuttu uus sealevel säätö mikä on ohjekirjassa ollu jo tovin.
     
  5. jumo

    jumo Well-Known Member

    Kiitos, tätä just meinasin että erot esiin ;) Tuo on pieni mutta varmasti tuntuva parannus. Penkkiä kaventamalla voi tuota Axystä kuulemma parantaa mutta tuo oli se minkä eka umpisreissulla huomas " Ei ttu, tämä on länkkäreille tehty jenkkimalli !" Kuva on eri kulmasta joten ei sillä voi suoraan Axys / Matryx eroja nähdä. Vähän tuo Axys kuva valehtelee, tankki on kyllä telatunnelin levyinen, kuvassa näyttää että ois leveämpi selkeästi mutta näyttäs että Matryxissä ois oikeasti tuo tankkiki kiilamaisempi.

    Hyvä juttu on tuo.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  6. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Ite olin viemässä heti penkin kavennukseen ja keulasta madallettavaksi, ko viime vuotisessa oli kavennettu penkki valmiiksi. Mutta ko pari reissua ajeli niin alko tunnostaan että tankki se enempi haittaa mitä penkki, että jos penkin kaventaa niin sitte jalka painaa tankin kylkeen.

    Matryxiä mitä kävi päällä hyppimässä niin tankki+penkki vaikutti kyllä hyvältä, jalkakotelot jotenki ei niin mieluisan tuntoset ollu mutta voi johtua ettei ollu kelkkakengät jalassa kokeillessa.
     
  7. WSA

    WSA 600 SKS 136" Markoilla ostettu!

    Onpa pitkästä, pitkästä aikaa mielenkiintoinen uutuus tuo pikkulohko!! Reittiturrailuihi.
    Kasipuokki pienemmällä porauksella, nii vois kuvitella kestäväksikin??!!
     
  8. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Itse ajelin jonku 30km tuolla Matryxella ja kyllä sen tosiaan huomasi. Nykyisessä polven sisälaidat hakkaa tankkiin ja Matryxissä ei. Jalkakotelot mietitytti mutta nekin olivat ihan hyvä Klimin kengän kanssa. Ainoa huomio oli se että kelkan muovit rämisivät tosi paljon mutta toivottavasti oli proton ongelma tai tuulilasi väärin kiinnitetty.
     
  9. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Oli muuten erittäin hiljainen ja laadukkaan kuuloinen moottori. Olihan siinä enemmän tehoakin kuin vanhassa ja voimalinja tuntui olevan ihan kunnossa reittiajeluun.
     
  10. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Tähän päivityksenä ettei ole tuo se sealevel säätö. Aika mielenkiintonen setuppi sieltä tulee kuiten. ;)
     
  11. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Ei ois enään pitkästi kun uutuudet saapuu :cool:
     
    Tiki ja Kaaottinen polaris tykkäävät tästä.
  12. Kaaottinen polaris

    Kaaottinen polaris Polaris Khaos 9R 146

    Jaa onkos kuulunu koska alkaa tipahtelleen?
     
  13. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Onkos yleensäkkään kuulunut Polariksesta mitään. Pari kuukautta yrittänyt tavoitella kelkan takuureklamaation merkeissä eikä minkäänlaista vastausta ole kuulunut, ei palautelaatikon kautta eikä jälleenmyyjän välityksellä.
     
  14. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Eikö ne yleensä ole heti tammikuussa olleet ajussa
     
    pezq^ tykkää tästä.
  15. Qeedu

    Qeedu Well-Known Member

    Jos en väärin muista niin ennakkotilauksista oli joku lupaus toimitusajasta tän vuoden puolelle, voi olla että sekotan jenkkilän kans. Eiköhän niitä ala jo marraskuussa tippuu!
     
  16. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Viimevuonna tuli marras-joulu taitteessa. Kesäkin meni silmänräpäyksessä niin nopeaa se loppuvuosikin menee kun uusi khaos tulee :cool:
     
    Iletsu78 tykkää tästä.
  17. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    BigBrotheria katellessa aika menee nopeasti talvea kohen :D
     
  18. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Ja mikäli hyvä tuuri käy niin kauppias on joulukuun lopulla vieläkin suu auki, kun kyselet missä pailakka on.. :D hauska kyllä seurata nyt sivusta onko samanlainen sähläys edelleen läsnä kuin viime talvena näiden uusien suhteen
     
    Iletsu78 tykkää tästä.
  19. julli

    julli rmk

    viimevuoden sähläykset sattuivat melko lailla kaikki yhdelle kauppiaalle, kelkat oli kyllä maassa luovutettavissa mutta kauppiaalla ei homma toiminut.
     
  20. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Mahtoi olla näin.. Yritin kyllä itse ottaa myös ihan maahantuojaan yhteyttä ja setviä asiaa silloin. Jotain mielestäni kertoo, että vasta helmikuun lopulla vastattiin joulukuun aikana laitettuihin viesteihin ja yhteydenottoihin. Niin ohan sekin tapa hoitaa asioita :D Mutta se vanhojen muistelusta ettei saa tikusta :p
     

Suosittele tätä sivua