Yamaha - osat HALAVALLA!

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä JRT, 29/12/09.

  1. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Mitäs herkkua otit kelkkaan:)
     
  2. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    En mitään erikoista tällä kertaa, pääasia oli saada mönkkärin osat valmiiksi ensi kesää varten. Päätin tilata ne heti kun on mahdollista, jos vaikka uudestaan lopettavat osien toimituksen Suomeen. Ehkä ensi vuoden puolella jotain extraa.
     
  3. timppa811

    timppa811 Member

    Onko osat jo tullut?
    Harmi kun en näitä lulkenut ennen tilaamista Partzillasta. Tilaus tehty 2viikkoa sitten, pari osaa piti saapua varmastoon 14.12, mutta ei vieläkään tapahtumia. Ei taida tänävuonna enää ehtiä paketti suomeen.
     
  4. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    Ei ole tullut. Yhden osan kohdalle muuttui "Available Friday, January 15, 2021". Toisen osan joka puuttuu vielä tilauksesta on maininta "Backordered (no current ETA)" Onneksi tilauksellani ei ole niin kiire, kelkalla ja mönkkärillä pystyy ajamaan. Ajattelin ottaa alkuvuodesta yhteyttä, ja kysyä onko heillä kiinnostusta hyvittää odotusta jollain tavalla. Eli ainakin kaksi kuukautta menee tilauksesta osien saapumiseen...
     
  5. Pecosbil

    Pecosbil Sidewinder L-TX GT 137 '20

    Itselle tuli myös viime viikolla Vectorin liukurunkoon liittyen viesti Partzillalta, että valmistaja on ilmoittanut uuden toimitusajan - helmikuun 12. 2021. :( Voi olla, että tässä pitää kuitenkin käydä lakki kourassa mutka marmorilla...
    Toki, Rovaniemen korkeudella lunta on vain väriksi ja nekin vähät taitaa sulaa tulevan viikonlopun/alkuviikon vesisateiden myötä, niin eipä tässä ole kiirettäkään. :rolleyes:
     
  6. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    Jotain positiivista Partzillan tilauksesta. Enää yksi osa puuttuu, ja se on luvattu olevan heillä 30.1.2021. Ehkäpä saan tilauksen helmikuun aikana.
     
  7. Makestain

    Makestain SR Viper XTX & Nytro RTX

    No on kyllä hidasta - hyvä tietää. Yleensä tuolta tullut toimitukset 3-4 viikossa kotiin asti.
     
  8. Pecosbil

    Pecosbil Sidewinder L-TX GT 137 '20

    Nyt tuli Partzillalta päivitystä, että varastoon saapumisaika oli aikaistunut reilulla viikolla helmikuun alkuun... :p Sehän hyvällä tuurilla ehtii näille leveyksille vielä ajokeleille...
     
  9. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Mistähän kannattaisi katsella roll-over venttiiliä tai kokonaista sarjaa tether-kytkimineen...no mitään led merkkivaloja ei olisi pakko olla.) Ehkä se sopivan kokoinen normally closed-venttiili huohotusletkuun riittäisi?
     
    Viimeksi muokattu: 22/1/21
  10. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    Partzillan tilaus lähti kohti Suomea, 2.5 kuukautta sitten tilasin. Nyt sitten katsotaan kauanko UPS:lla kestää paketin toimitus, onkohan koronalla vaikutusta toimitusaikaan.
     
  11. Pecosbil

    Pecosbil Sidewinder L-TX GT 137 '20

    Joko Pasin lähetys on tullut perille?
    Sain tänään Partzillasta mailia, että marraskuun lopulla tekemäni tilaus on postitettu...toivottavasti rahti ei vie yhtä kauaa, silloin on kyllä kausi armottomasti ohi... :rolleyes:
     
  12. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    Paketti tuli tiistaina. Paketti tuli parissa päivässä jenkeistä Saksaan, josta meni viisi päivää että se tuli Suomeen.
    Tein tullauksen itse, ja UPS:n hieman epäselvien tullausohjeiden mukaan syötin yhteen kenttään ylimääräistä. Tullin järjestelmä antoi väärän virheilmoituksen(Tullauksen käsittelyssä on viivettä).
    Kun ei alkanut näkymään omissa tullaustiedossa tullauspäätöstä, niin soitin tulliin. Tehtiin uudestaan tullaus, ja taas tuli sama virheilmoitus. Virkailija pyysi odottamaan seuraavaan arkipäivään, että tullauspäätös tulee näkyviin, joten tullaus meni viikonlopun yli. Maanantaina olin taas yhteydessä tulliin, jolloin sain tietää, että "Kuljetusasiakirjan nro" kohtaan pitää syöttää ainoastaan UPS:n seurantakoodi, sen jälkeen tuli heti tullauspäätös.

    Paketti oli aika huonossa kunnossa, UPS:n kaveri kirjasi järjestelmään, että jos jotain on vaurioitunut, tai puuttuu, niin se korvataan. Kaikki oli kuitenkin ok, mitä nyt yhdessä muoviosassa oli naarmu, mutta onneksi se ei jää näkyviin.

    Olisi pitänyt ehkä katsoa hiukan tarkemmin räjäytyskuvaa. Katsoin, että tukivarren mukana ei tule palloniveltä ja lukkosokka, ja tilasin ne mukaan. Ne kuuluivat tukivarteen, joten nyt on yksi pallonivel ylimääräisenä, olisin päässyt 50 euroa halvemmalla.
    Onneksi osilla ei ollut kiirettä, muuten tilaus/toimitus toimivat hyvin.
     
    Viimeksi muokattu: 12/2/21
  13. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    En tiedä onko Catin puolella vastaavaa, tutkippa oisko sieltä apuja.
     
  14. Antero A

    Antero A Member

    SR Viperin oik hakaneulajousi meni poikki. Tiedustelin paikalliselta varaosamyyjältä, joka arveli tehdastoimituksen vievän kolme viikkoa. No tilasin Partzillasta, joka ilmoitti saatavuudeksi 2-3 päivää ja nyt tarkennettuna huhtikuun loppuun. Eli kausi ohi! Epäilen, että tehtaaltakin on loppu? Oisko veljillä vinkkiä tukkurista, jolla voisi olla varastossa( 8LN-G7474-00-00 eli Sr Viper S- TX 146 dx). Periaatteessa sama mikä hakaneula olisi, jos vaan mitat sopisi
    -Tuo ed T-Catin viesti liittyy tähän
     
  15. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Catin 137 alustoihin laittoivat yamaha sr viperin hakaneulajousia kun viperissa jäykemmät, toki catilla löytyy useampaa jäykkyyttä hakaneulajousiakin. Totaltek on myös ruennut myymään valmistaviaan hakaneulajousia cattiin ja yamahaan.Niitä voi kysellä totaltekin Seppo Tiittaselta ja totaltekin yhteistyökumppaneilta / myyntipisteistä. esim Kpm-tech:ssä löytyy totaltekin hakaneulajousia cattiin ja yamacattiin hyllystä.
     
    Zombie, Värjäri ja T-Cat tykkäävät tästä.
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Motomaxissa on 137:n Viperin 8JP jousta ollut hyllyssä, samat mitat paksuutta ja esijännitystä lukuunottamatta kuin Sidewinder 137:ssa. Voin kyllä mitata huomenna SW:n jousen.
     
  17. sx viper

    sx viper Well-Known Member

    Partzillan pakettia odotettu kuukauden päivät, lopulta paketti lähti liikeelle, mutta tuntuu lepäävän tullissa vaikka tullaus tehty onnistuneesti. Kait se on vain odottavan aika pitkä... Cmsnl sivuilla tarjous jossa yli 500e tilaukset suomeen ilman kuluja, hollannin hinnat vähän korkeammat, mutta saattaisi tuo toimitus olla hieman nopeampi
     
  18. Kimmoo1

    Kimmoo1 Member

    Olet kai maksanut Postin käsittelymaksun?
     
    hanski-58 tykkää tästä.
  19. sx viper

    sx viper Well-Known Member

    Niinhän sitä luulin maksaneeni samalla, kun tullin sivuilla lappuihin summia kirjoittelin, eipä mennyt enää vanhasta muistista Piti ottaa ihan silmä käteen ja katsoa

    Tullut liikaa yksityisiltä "käytettyä" tavaraa, niin näköjään meni opetellessa
     
  20. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    Ei ainakaan minun Partzillan paketin kanssa ollut Postilla mitään tekemistä. UPS toimitti sen suoraan kotiovelle. Jos tullaus on tehty, tullaus maksettu ja kuitti vielä lähetetty UPS:lle, niin kyllä UPS sivuilla pitäisi näkyä että paketti on luovutettu tullista.
     

Suosittele tätä sivua