Polaris 2022

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 16/2/21.

  1. Ves_ku

    Ves_ku Assault 850 2020

    Käyty pienellä lenkillä XCR 136, VR1 137 ja Assault 146. Kaikki 650 Patriotilla.

    Olishan toi XCR aika valmis laite ajoon. Pitänee laittaa harkintaan.
    Assaultissa oli jotain mättöä verrattuna -20 mallin 144:seen. Toki tota omaa on hiukan muokattu, mutta jotenkin se vaan tuntui vaaralliselta kun ei ollut menossa siihen suuntaan mitä kuski pyyteli. Eiköhän siitäkin hyvän saa agressiivisemmalla suksella ja simmillä.

    Kaikissa kaipaisin kuitenkin vielä hiukan korkeutta ajoasentoon. Axys siinä suhteessa mieluisampi, mutta aika mukavan kaponen mopohan se tuo Matryx muutoin oli jalkojen välissä. 650 riittää vallan komeasti reitille ainakin omaan ajoon.
     
    Viimeksi muokattu: 4/4/21
  2. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Reittimalleihin hyvä, jos käy.

    Umpismalleissa eri takarunko ja ei käy samat.
     
  3. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Indyt ja assault käyty ajamassa. Vr1 ja assault ainakin ihan raakileita alustan suhteen. Pohjaili ja nakkeli molemmat.
    Xcr oli sitten jo toista maata. Pitkästä aikaa semmonen koeajo vehje millä pysty ajamaan pattiseen mutkaan ilman että tarvi perse nostaa penkistä. Hyvin ja vakaasti meni turistipattia laskettelukeskuksen lähireiteillä. Aiheuttaa todella omistushaluja. Arvoitus tietenki miten se pelaa isommassa möykyssä ja enskapatissa. Jarru oli todella hyväntuntonen xcrssä. Muissakin hyvä mutta xcr ylivoimaisesti paras. Kone ei pelannu, veti ainoastaan 7500rpm joten se oli kyllä iso pettymys. Joku proto ohjelma kuulemma sisässä, törisi ja paukutteli putkesta. Assaultissa oli ehkä paras ohjelma ja siinä jo moottori veti ihan makeasti.
     
  4. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Ossaisko joku sanoa kuka on päässy tuommosta 2022 146" rmk khaoksta ajatuksen kans tutkiskelemaan, vaikka on RMK alusta, niin ei taida viereenkään käydä 155" alustan vahvikkeet? 155" liukurungon vahvikkeethan loppuu jonkuverran ennen kääntöpyöriä mutta onko alustan taivutukset sitte lähellekkään samassa kohassao_O

    Edit. Vertailin -21 ja -22 rmk alustoja niin ovat muodoiltaan aivan erinnäköset.
     
    Viimeksi muokattu: 6/4/21
  5. Ves_ku

    Ves_ku Assault 850 2020

    Samaa mieltä. Ehkä VR1:stä ja Assaulttia voi puolustaa sillä, että olivat ylivuotiset protot. Siltikin oli siinä xcr:ssä vaan monta asiaa hvyin. Kai se pitää tuosta 650 XCR:stä koittaa kauppa vääntää.
     
  6. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Assaulttiin saa kyllä hyvin toimivan alustan. Itse olen ollut tosi tyytyväinen kelkkaan kunhan alustan sai kuntoon.
     
  7. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Kuka teki alustan ja mitä sinne tehtiin?
     
  8. Ves_ku

    Ves_ku Assault 850 2020

    Juu en yhtään epäile. Ei siinä tuohon 144:seen verrattuna kuitenkaan taida geometriassa eroja olla. Telaa varmaan pidennettiin ihan vaan muodin mukaan se kaksi tuumaa. Ainakin paperilla iskaritkin pitäisi olla parempaa aihiota.

    Ens kaudella pitää ihmetellä miltä se 136 tuumanen 650 xcr vaikuttaa. Sen verran se koeajolla vakuutti. Onkin ensimmäinen laite mitä on tullut edes ajettua ennen hankintapäätöstä.
     
  9. Make76

    Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

    Onko tuo Series 8 (2.75") matto uusi ensi talvelle tuleva matto vai onko se ollut jo tämän vuotiseen Rmk:hon saatavilla? Onko tuosta kokemuksia vielä millainen matto tuo on.
     
  10. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Viime vuotisiin sai ekan kerran. Ei ole ainakaan näillä palstoilla kuulunu mimmonen on.
     
  11. Make76

    Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

    Joo näky tulleen jo tuo matto aiemmin. Tuolta Rmk osiosta löyty juttua, että parilla oli jo laput halki tuosta matosta.
     
  12. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    ominaisuus. kuuluu kaikkiin polariksen syvänlumen mattomalleihin. :D
     
  13. jonteck

    jonteck Polaris Matryx Khaos Slash 9R 155

    Itellä on toi kyseinen matto omassa khaoksessa. Ainakin polariksen läpivetävät ei yhtään pidä tässä matossa ainakin mulla, joutuu hullun tiukalla pitämään mattoa. Aikasemmin series 6 kanssa ei ollut tämmöstä ongelmaa, muutenkin tuntuu laput halkeilevan aika herkästi.
     
  14. Make76

    Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

    Ok. Harmi että Series 6 ei ole Khaoksissa vaihtoehtona 155 pitkänä.
     
  15. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Jännä juttu, että joillakin menee matot kun leipää, ja joillakin ei. Omat -20 ja -21 3" lapulla eikä kummastakaan ole lähteny yhtään lappua kulukeen. Suhkoht kovaa reittiajoa tuokin kestää, mutta onko pitemmälle matkalle reittivehkeet erikseen?;)
     
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Onko paljon kilometrejä? 2-3tkm ja matot täälläpäin kaput, vaikka kaikki laput tallella.
     
  17. EduX

    EduX 146" 9R

    Tälle vuodelle tuli kuten joku tuossa mainitsikin.
    Itsellä Khaoksen alla kokemusta matosta nyt tältä talvelta reilu tuhat km.

    Ihan hyvän oloinen matto muuten, mutta on jotenkin joustavampi rakenne kuin series 6 tai 7. Vaikka kuinka kiristää niin vetopyörät hyppii yli. Ei ole läpivetäviä vaan orkkikset, mutta itsellä ei ole muiden Pollen mattojen kanssa ollut koskaan ongelmaa ylihyppimisen kanssa, kun tullut pidettyä niin kireällä, että soi. Mutta nyt ei sekään auta vaan tuntuu, että seuraavaksi tulee kääntöpyörät läpi matosta :D

    Jenkkien puolelta bongaillutkin, että samaa ongelmaa ollut siellä ja mattoja mennyt rikki sisäpuolelta ilmeisesti juuri tämän takia. Polle tähän reagoinutkin ja ensi kaudelle tulee series 8 maton yhteyteen läpivetävät vakiona + maton sisäosaa on vahvistettu.
     
  18. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Keminmaassa Lapa Racing. Kaikki iskarit simmitettiin ja jäykempi jousi etupukkiin. Nelisen kertaa piti purkaa ja lisätä simmitystä mutta nyt toimii hyvin.
     
    Tjp- tykkää tästä.
  19. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Samaa mieltä kun tätä kokeilin. Oli kyllä melko valmis peli mutta reitit oli liiankin pehmeitä että ei ihan varmasti pysty sanomaan mutta alusta tuntui kyllä hyvältä. Eteen vaihtaisin ainakin jäykemmät jouset. Pääsi testaamaan myös Lynxin uutta RE:tä jossa oli PPS3 alusta enkä sanoisi että mitenkään isosti oli eroja näiden kahden suhteen.
     
  20. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Minkäänlainen ois kakkoskelkaksi tuo pro rmk 650 koneella:rolleyes: Jos umpiseen leluksi itelle tämmösen laittais jolla mammaki vois ajella:rolleyes:

    Mitehän tuossa tehopuoli riittää ja kummalla matolla kannattais mahdollisesti ottaa series 6 QD vai series 8 QD2?? @Hesba ainaki näillä molemmilla ajanu, ei välttämättä 650 koneisena mutta kumpihan olis tuolle moottorille fiksumpi?
     

Suosittele tätä sivua