Kypäräkamera

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä miikka80, 5/1/06.

  1. osku1619

    osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

    Mikäs on tän päivän trendi? GoPro 10 vai GoPro max 360? Kiinnostais kuulla kokemuksia. Tähän asti menty GoPro 6. Akut alkaa hyytymään tai kamera. Kiinnostais myös pystykuvaus niin sais kännyköille parempaa matskua someen.
     
  2. Janne.mikael

    Janne.mikael Well-Known Member

    tillailin kelekkemies comilta puhelimelle pidikkeen saa nähä miten pelaa vaan parempi laatu ja akun kesto puhelimessa kun gopro ja ei tarvihe siirrellä videoita paikasta toiseen
     
  3. osku1619

    osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

    Ok, käypi kai se nuinkin. Mutta minua nyt kiinnostais kokemukset nuista gopro 10 ja max 360 laitteista...
     
    Janne.mikael tykkää tästä.
  4. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Maxissa se hyvä, että on ihan sama missä asennossa kamera on, niin kuvan saa aina suoraksi. Ja oha se tietenki kiva, että saa kuvailtua eri suuntiin.
    Kumpaankin suosittelen uusia enduro-akkuja. Vakioakut on kestoltaan melko vaatimattomia. Kuten kaikissa gopro-malleissa 6-10. Tämä siis kylmissä oloissa.
    Itellä ollu kauhia kynnys vaihtaa pois tutusta ja turvallisesta Hero 5 Blackista. Orkkis akku paikallaan ja neljäs talvi käytössä. Silti pystyy kuvaan päivän ajot nuin ja vain.
     
  5. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Maxista sen verta kokemusta että vähänkään kovemmilla pakkasilla siirtymät pidettävä lämpimässä. Ja pari kertaa nyt käynyt niin että kamera seonnut ja kuvannut timelapsea. Lämmittänyt kameran turbon ritelikössä ja sitten taas pelannut normaalisti. Toki ihan yhtä huono gopro 8 oli pakkasessa. Toivottavasti näihinkin tulee vielä niitä talvimallin akkuja kuten 9 ja 10 on nyt tullut lisävarusteeksi. Harmaalla kelillä tai tosi aurinkoisella lumi palaa herkemmin puhki kuin 8:ssa.

    Mitä tulee hyviin puoliin niin onhan se kätevä jos vain osaa käyttää oikein. Saa samasta klipistä vaakavideota että pystyä tai sitten voi seurata esim. rinnalla ajavaa kaveria. Editointi hieman työlästä ja aikavievää eli hetken opettelun vaatii. Ei enää paluuta itsellä normi goprohon huonoista puolista huolimatta.
     
    osku1619 tykkää tästä.
  6. osku1619

    osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

    Kiitos, tämä oli hyvä vastaus. Taidan ehkä monipuolisuuden vuoksi kääntyä tuon 360 puoleen.

    Akkuasiat tuntuu olevan yhtä huonosti kaikissa malleissa mutta toivottavasti tähänkin tulis tarjolle tuo talviakku.

    Miten hoidat muokkaukset? Koneella vai langattomasti puhelimella? Vai onnistuuko tämänkin mallin kanssa kätevästi jos siirtää muistikortin puhelimeen. Oon nykyisen kameran kanssa tehnyt tuota että siirrän vanhaan puhelimeen muistikortin ja muokkaan siinä gopro-sovelluksella niin saan nopeiten reissun päälläkin klippiä tehtyä.
     
    Viimeksi muokattu: 31/1/22
  7. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Onkohan tuohon maxiin olemassa semmosta vedenpitävää koteloa johon menee latauspiuha? Itellä on tuossa vitosessa tuommonen kotelo ja erillisestä virtapankista lataus koko ajan päällä niin ei lopu virta vaikka pitää koko päivän kameraa päällä.
     
  8. Kertturacer

    Kertturacer Well-Known Member

    Mickelson tykkää tästä.
  9. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Itsellä oli suunnitelmissa laittaa usb virran ulosotto kunhan saan vain kelkkaan sen mittarilaukun. Siellä kameran pitäisi pysyä suht lämpimänä ja samalla kun lataa niin silloinkin se lämpenee eli ongelmien pitäisi vähentyä.

    Koneella en ole vielä kokeillut edes editoida, puhelimen sovelluksella ihan näppärä tehdä. Klippien renderöinti vain vie aikaa, toki varmaan sitä nopeampi mitä parempi puhelin.
     
  10. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    BRP USB virranulostulo pukkaa muistaakseni 1 A virtaa. Joten se ei lataa oikee huonostikkaa. Kannattaa ennemmin laittaa normi töpseli ja siihen QC standardin mukainen laturi, joka pukkaa vähä reilummin virtasta.
     
  11. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Miksi viideo ei näy täydeltä ruudulta?
     
  12. Kertturacer

    Kertturacer Well-Known Member

    Jaa, en tiedä. Kyllä nuo mun kännykässä näkyy koko ruudulla, pari ekaa kapula pystyasennossa
     
  13. leksitus

    leksitus Polaris RMK Khaos -21

    DJI Osmo Actionista vähän kokemuksia näin vuoden käytön jälkeen.

    Kuvanlaatu, kuvanvakautus, akkukesto hyvää.

    Kuvakulma taas hieman liian pieni. 2.7K/30fps laatu, 4:3 kuvasuhde ja vakautus päällä juuri riittävän laaja kuva ja saa vakautuksen. 4K/4:3 laajin kuva, mutta ei saa vakautusta. 4K/16:9/vakautus päällä jää hieman ahtaaksi/pitää olla tarkka kameran suuntauksessa.
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

  15. pantera

    pantera Active Member

    Kysytääs täältä. Hommaisin gopro 12 heron. Eka gopro minulla. Mikä on, kun katkaisee videon 23,29 min kohdalla. Aloittaa kyllä automaattisesti uuden, ja kuvankäsittelyllä saan videot yhteen, eikä tule minkäänlaista katkostakaan videoiden väliin. Asetuksista on videon pituus määritelty äärettömäksi, vai mikä no limit se nyt onkaan. Sinänsä ei suuri vika, mutta ärsyttää niitä liitellä.
     
  16. Jorma.Erä

    Jorma.Erä Well-Known Member

    pantera tykkää tästä.
  17. pantera

    pantera Active Member

    Kiitos, asia selkesi.
     

Suosittele tätä sivua