Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Kottinen, 8/3/10.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    No kattokaas, kun se näyttää tuolla teitin meiningeissä olevan tämä homma vähän silleen, että väitetään olematonta, ja kun se väitä todennetaan paskapuheeksi, niin sitten aletaan mussuttamaan jostain ratakiskon vääntämisestä, tyyliin: Enhän minä sitä tarkottanut, muttamutta...

    Herätkää jo pahvit. Te ihan miehekkäästi yrititte vääntää tätä tinkaa "WT-leirin" aloittamaksi, mutta tosiasia on kuitenkin se, että ihan itse te tämän sopan keititte.. Toki, aika hyvin me minun mielestäni ollaan tätä teidän leikkimistä jaksettu seurata, mutta tosiasia kuitenkin on se, että turpiin saitte. Koittakaa kestää se, kerätkää paljon voimia ja faktatietoa peliin ja yrittäkää uudestaan. Ehkäpä te voisitte kerätä vielä isomman joukon ens kertaan, niin kenties saisitte tykättyä WT-leirin lopullisesti suohon. Tai sitten, yksi vaihtoehto on tietty sekin, että menette sinne ikioman kelkan tykö, nostatte sitä peittoa ja laitatte sen mörön käyntiin.. Nouskaa istumaan siihen penkille ja käykää ajamassa mutka. Ja jos ei sitä lunta vielä ole ajoille asti, niin ainahan sen hihnan voi ottaa pois ja pikkusen kaasutella, että pääsee fiilikseen..

    Ja mitä tulee Jäpälän viimeisimpään, niin näytäpä se postaus, jossa väitän "meijän iskän olevan kovempi kelkkamies ku sun iskä"? Harmi nyt vaan, mutta kun kerran perättömästi väitettiin, kuinka se parku ikäänkuin aloitettiin meidän suunnasta, niin se väite nyt vaan saatiin ammutuksi alas. Kerta se on sinulla kovin vaikea ymmärtää, niin minä suosittelen lueskelemaan ihan tuolta ykkössivulta lähtien, että miten tämä tinka muodostui. Mina olen sen joskus huvikseni alusta alkaen lukenut... miten on sinun laitasi? Luulenpa, että et ole vaivautunut.

    Eli siihen saakka.. 8)
     
  2. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Kyllä nyt on Nallella hirveä tarve saada pönkitettyä omaa/wt miesten egoa. Laskeppa huvikses et montako viestiä oot tähän topiciin kirjottanu ja vertaa niitä muihin, niin kellä se on ollu tarve mussuttaa joka asiaan. Ja en todellakaan ole lukemassa tätä keskustelua kokonaan läpi ja jos ihan faktoja puhutaan niin noita sinun romaaneja ei jaksa etes joka sivulta lukea ;D Vahvasti tuntuu et jollain osastolla on menny nyt sepeliä aika pahasti pimppiin ;D Nyt pitää sen verran taas tunnustaa et joka talvi tulee ajettua 5900 linksillä ja tundralla useita satoja kilsoja et jotain käsitystä niitten kyvyistä on tällä surkealla kelkka uralla sattunut syntymään ;)
     
  3. sir pulju

    sir pulju Ski-doo Skandic SWT 600 ace

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Jaha, täälä on vishin tingattu useampi kymmenen sivua viime kerrasta ja asian vierestä.. no kumminki, semmoset 30-40 cm lunta Kittilän pohjoispäässä ja skändikillä pääsi minne halus, luonnollisesti.
    Itte asiassa tässä on ollu syksyn ajan Karibo työn alla ja eikhän silläki kohta kairhan pääse hiipimhän. Taitolaji sinänsä ko kuski painaa melkein saman verran ko kelkka niin katothampa onko vielä yhtä hyvä etenijä ko kymmenkunta vuotta takaperin ko kuski oli 20 kg laihempi ;D
     
  4. ITP

    ITP Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Ei kait tuossa ole muuttunut kuin painopiste, tai sen paikka? ;) ;D
     
  5. p00xpat

    p00xpat Tillun Lillun Pillu

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Laskin huvikseni montako kertaa tässä keskustelussa esiintyy mikäkin nimimerkki. Äkkiä vilkaisin muutamalta vimoselta sivulta nimiä..
    (Ei kirjoituksia, vaan esiintymisiä, eli lainauksessakin esiintyy))

    Nalle 723
    Moto 526
    Fred Scuttle 258
    Jäpälä 130
    takana 95
    mäkseta 64
    Methanolic 31
    Jale 55
    Java 54
     
  6. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Kohta 3000 postausta täyttä faktaa mutta siihen otsikon kysymykseen ei oo tullut yksimielistä vastausta ;D
     
  7. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    No yksimielistä vastausta täältä tuskin tulee ikina löytämään... Mutta erilaisia näkemyksiä kylläkin ja mikäpä siinä. Kyllä tähän topikkiin on porukka onnistunut ihan kohtuudella löytämään noiden kelkkojen ominaisuuksia, niin hyvässä kuin pahassakin.

    Eli kyllä täältä jonkunlaisen kuvan noiden kelkkojen ominaisuuksista saa, mutta se vaatii aikamoista suodattamista.

    No mikäpä tätä egoa on pönkittäessä, kun tuohon otsikonmukaiseen kysymykseenkin pystyy oman mallisen kelkan puikoista vastailemaan ihan reippaasti.

    Mutta se pistää miettimään, että piruako sinä siellä surkealla kelkkauralla ajelet... Ei nuo 5900set ja Turret parhaimmillaan toki noilla mäikätyillä urilla ole. Umpisissa ja kairoissa ne sitävastoin ovat eteviä pelejä.

    8)
     
  8. Pöllikuski

    Pöllikuski Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Rupesin tuossa äsken lukemaan,että millä kelkalla sitä kairaan uskaltaa lähteä,mutta tuli ekana kyllä vastaan niin ihme tekstiä,että olis varmaan syytä käydä ammattiauttajalle jo juttelemassa.Ei tuo kirjotus tuossa kyllä tuntunu käsittelevän aihetta ollenkaan.
    Uskosin,että kairassa jo sen verran hyvä lumitilanne,että siellä pääsee jo liikkumaan huoletta olipahan sitten pätkä tahikka pitkä ja puikoissa ukki tahi mummo. ;D ;)
     
  9. Jale

    Jale Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Onnittelut hienosta voitosta. Olet kyllä podium paikan ansainnut ja maine varmasti leviää laajemmaltikin pitkin kelkkailijoiden tietoisuutta. (saahan tuossa samalla hyvää mainosta myös koko poliisilaitos)

    Onnea.

    [​IMG]

    Ps. Jäpälä voi yrittää hillitä hurjaa luonnettansa ja pitää kädet taskussa vaikka kuva hieman syttöjä herättäisikin... ;D
     
  10. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Olekko oikiasti tosissas!?

    :eek:
    ::)
    :)
    :D
    ;D

    Minä heitän sulle vitsinä ratakiskon pätkästä juttua, ja sinä vetäset herneen nenuun..
    Kyllähän sitä teiän WT MAURIEN puolelta on aivan samanlailla tuota OFFIA on tullu..

    Aivan yhtä paljon liittyy tuohon keskusteluun nuo helevatan reki/veto hommat josta jauhettiin n.15sivua shaipaa.
    Vai perusteletko miten nuo liittyy tuohon topicin otsikkoon??

    Ja hengittele muutama minuutti rauhassa ennenko alat vastausta runoilemaan. ;)
     
  11. Tikkersson

    Tikkersson Ei kelkkaa - harrastus ohi toistaiseksi...

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Sinänsä koko topikki on otsikkoa myöten aika hassu. Kuskistahan se on kiinni millä kelkalla sinne uskaltaa :p
    Tuolla toisaalla on Pätkät umpisella topikki josta voi mm. katsoa Hemmon ajoa pätkällä pöheikössä. Ihan joka juippi ei välttämättä uskaltaisi ;)

    Että aika turhaa tinkaa... uskaltaa jos uskaltaa.
     
  12. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Tulikhan se Nallukalle taas pikku lukihäiriö vai yrititkö olla vitsiniekka? ;D Jopa minäkään en kait ole niin pösilö et noilla lintoilla minnekkään reiteille änkeäisin, kun umpisen ajotkin on jo niin sitkasta touhua :eek:
     
  13. Zeppa

    Zeppa Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Onko nalle esiintynyt tässä poliisit-sarjassa?
    Näin sivusta ja seuraten luonteenpiirteet passais vähä yhteen erään nuoremman virkamiehen kanssa ;D
     
  14. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Tämä ei kyllä ollu ihan ensimmäinen mutta alakaa jo pistään silmään.. Kummasti veetään tuota Nallen ammattia mukkaan tähän, kieliikö tämä siittä että porukalla alakaa keskustelu hyytyyn kun vähän perustellaan vasta-argumentointeja. Veetään homma lekkeriksi ja keskitytään henkilökohtasuuksiin kun ei enää voida asiasta keskustella koska aina löytyy vähintäänkin löyhät perustelut omien sanojen takana pysymiseksi. Toisaalta, nämä ammatithan on mielenkiintosia monelta muultakin kannalta, miksi täällä ei lääkäreihin tartuta? Ne on kuitenki niitä joilla on yhtäläinen valta ihmisen elämään.

    Toinen mikä pistää silmään on tuo sarkasmi, se on semmonen taitolaji ja sitä harva ossaa viljellä otolliseen maaperään ja vielä saada satoa. Kirjoitettu sarkasmi on yleensä vidduilua tai vähintäänki asiaankuulumatonta ilman henkilön läsnäolemista. Tai mikäpä sen otollisempaa viljeltävää ko kusenkeltasia laseja kantavien leiri. ;D Tosin se sarkastinen huumori menettää merkityksensä siinä vaiheessa ja muuttuu vidduiluksi, oli se sitten puhdasta huumoria eli ei. Toki tässä ketjussa on tämä perinteinen keltasen lumen maistajien leiri saanu liittolaisia kaikista muista leireistä eikä täälä tartte tapella yksin tuulimyllyjä vastaan. Tuonki tuulimylly vertauksen kylläki vois luokitella enempi kiinan muurin tapasiksi järkäleiksi jotka tässä vaiheessa jo ihan periaatteen vuoksi pitää kiini omasta näkökannastaan, eikä silti tyrmää muiden näkökantoja suoralta kädeltä. Täällä vain tartutaan kirjoitetun tekstin heikkouksiin, pyöritetään se sopivaksi palloksi, heitetään ruudulle ja räkästään perään.

    Tuli pitkä hetki luettua tätä topiccia ja en oikeastan oo kummankaan leirin puolella. Molemmissa leireissä on omat puolensa ja kummallakin tyylillä pääsee kairassa. Jossain kohtaa olin maininnukki että isäukko se painattelee wt bearilla pitkin kairoja. On se käyny minunki kelkoilla ajamassa, mutta ne on sen verran enempi fysiikkaa ja kokemusta vaativia että niistä saadaan suorituskyky irti.

    Mutta ainaki on pakko nostaa Nallelle virtuaalista hattua. Mitä nappeja sie oikein syöt? Meinaan, mieki haluan tommoset hermot! Siis käsittämätöntä miten jannu jaksaa pysyä suht asiallisena kun porukka melkeen pistää jo äitiäänki halvalla soppaan. Täälä näkkyy osa jo poistelevan tunnuksiaanki kun ei vissiin pälli kestä.. ;D

    Nyt vain oottelen että joku lukija ottaa jostain kohtaa itelleen henkilökohtasen helevetin ja keksii jotain nasevaa jamahasta, nissanista, rälläkästä, muijasta, rojekteista tai jostaki tekstin kohdasta.. Niin tai niinku jo älykkäimmät yksilöt joskus aikanaan huomasi vetää meikän lapsetki jo mukaan keskusteluun.

    On mulla herneitäki jos joku välttämättä haluaa niitä sieraimeen tukkia... 8)

    Ei mutta ei siinä, jatkakaa toki, tämähän on kieltämättä foorumin 26550:stä aiheesta melkeinpä se viihdyttävin. ;D
     
  15. Zeppa

    Zeppa Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Jaa sitä haluttiin ymmärtää tuo nuin?
    Minä en ole tähän varsinaiseen keskusteluun osallistunut enkä osallistu joten argumentteja ei ole eikä tule olemaan, enkä ota kantaa kenenkään ammaattiin sen kummemmin... yhtä hyvin siinä olisi voinut olla joku tv:stä tuttu BB-Tauno. Henkilökohtaisuuksiinkaan en laske vielä meneväni kun puhutaan "luonteesta". Eiköhän jokaisella ole käsityksensä millainen henkilö minkäkin nimimerkin takana, olise sitten oikea tai väärä... todennäköisesti väärä, ainakin osittain.
    Tuli vaan tämä mieleen kun ymmärtänyt olen, että poliisimiehiä on ja sarjassa on myös eräs setä jolla on taipumus "provota" ja "piilovittuuuuilla" reippaasti henkilöille että onko sama kaveri ;D
    Työtehtävissä tuo ei olisi asiallista sille lääkärillekkään, mutta täällä nyt on ihan sama mitä kukanenki onkii, vapoja nielee ja kuka katsoo vierestä eikä ymmärrä toisen nielleen.
    Täällä internetti mäellä keskustelut on muutenki väkinäisiä ja väärinymmärrettyjä.

    Se mitä tulee lekkeriksi vetämiseen niin eiköhän se tässäkin ketjussa ole tapahtunut varmaan jo toisella sivulla?
     
  16. N.Opee

    N.Opee Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Minkälaisella argumentoinnilla uskaltaa kairatopicciin nyt ?
     
  17. Bete

    Bete Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Kyllä minä lähtisin pitkillä ja leveillä mettäsuksilla ja jatsareilla. Vai pitääkö sittenkin olla 92 vuoden järviset luistelumonoilla ???
     
  18. Motopete

    Motopete Well-Known Member

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Ahh, piristävän kiihkoton ja asiallinen viesti. Mukavan piristävä poikkeus tässä tämän ketjun viimeisten 20 sivun aikana...

    Onhan tämä ketju vähän rauhottunu, eikä täällä kuitenkaan enää ole meidän sanomaksi mitään hulluuksia laitettu. Kenties tuo ketjun alkupää on kiihkeimpien toimesta luettu läpi, ja hyvä niin.

    Kuitenkin, aina sitä jännityksellä odottaa että mitä tänne on työpäivän aikana ilmestynyt, mutta kenties pettymyksekseni tänne ei tällä kertaa ole ilmestynyt mitään tinkaamisen arvoista...
    Ollaanko vihdoinkin Nallen ja Fredin kanssa onnistuttu saamaan sanomamme perille (ainakin heille joille se on edes teoriassa mahdollista..)? :eek:
     
  19. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Jäipä kummallisen laimiaksi sullaki.
    Vielä ehit tieten editoida. ::)
     
  20. mäkseta

    mäkseta Summit 800 -13

    Vs: Millaisella kelkalla uskaltaa kairaan nyt ?

    Noo ootellaan niitä tilanne kuvia talven päälle. Se tuli tuossa mieleen vielä että jokaisellahan on varmaan siitä kairastakin oma käsitys. Toisille se on varmaan jo kairaa kunhan pääsee talon takapihalle eika katuvalot sinne enää loista.. saa käyä makkarat iltalenkillä paistamassa että talon peltikatto häämöttä jos sattuu vaikka sormeen vuolasemaan.. Itellä siitä ainaki semmonen visio että sielä ei oo asutusta viimeiseen kymmeneen kilometriin saatika aurattua tietä..eli jos se oikeasti pailakka hyytyy sinne eikä oo muita kelkkailioita tienoilla saatika kenttiä puhelimessa niin kävely varmaan maittaa.. ja Moto joudun kyllä nyt sinun iloin pilaamaan ??? ;D ;D juuri niinkö tuola joku hienosti asian mainitsikin että täälä näppäimistöllähän on helppo olla sielä kairassa.. saatika kun puuterissa ajat päivän ja tunniksi pysäytät 59:n parkkii parinkympin pakkaseen nii alkaa mukavasti kaasareita jäätämään ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Suosittele tätä sivua