MK-Enduro&Sprint keskustelut

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä vanhapee, 12/2/07.

  1. Pöllikuski

    Pöllikuski Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Niin ei muuta ku kanootteja vetämään perässä pitkin metsiä ja kanootteihin poijuja ,että saa merkattua nuo vesistöjen ylityksetkin. ;D Joku vesipelastusporukka vois olla paikallaan noilla vesipätkillä... ;) T:Jone
     
  2. lumikko

    lumikko Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    kouheron kelkkailijat ovat anoneet EC/SM kilpailun varapäiväviksi 29-30.3.2014 jos lumenpuute estää alkuperäisellä paikalla olevan kilpailun pitämisen 22.2-23.2.2014. Toivotaan, että lunta tulee ,mut jos ei niin sit siiretään.
     
  3. PURE

    PURE Ski-Doo 600 XRS Mzx

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Jos näin Toimitaan niin taitaa Lieksa mennä Kuusamon päälle ja Tuupovaara Kemijärven päälle ! Hieno avaus Lumikko teet lajista aika hienon ! Toivon että tähän peliin ei lähde kumpikaan liitto !!! Vaikka Lumikko pelin avas ????? :'( :'(
     
  4. MXZx 440

    MXZx 440 Ski-Doo Iron Dog -19

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Kylmä fakta tänä talvena, mikäli lunta ei pian tule, on se, että kisat menee väkisin päällekkäin.

    Jos kaikki kisat ajetaan.

    Se, että siitä koitetaan jotenkin sopia, voi olla mahdotonta, kun ei vaan yksinkertaisesti v-loput riitä + se, että muutkin kuin vapaat v-loput vaikuttaa siihen pystytäänkö ko. paikalla kisat järjestämään. Tuskin liitto tai yhdistykset tässä haluaa tapella...

    Nyt näissä olosuhteissa tarjonta voittaa kysynnän..."kilpailu" on kovaa nyt muillakin kuin kuskeilla...

    Ko-ke pyrkii järjestämään EC (EM) kisat, mikäli se vaan on mahdollista. Ne ovat kuitenkin arvokisat.
     
  5. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Eiku ajetaan pohjoisen kisat helmikuussa jos on lunta riittävästi ja loput maaliskuussa jos on vieläkään tarpeeksi lunta.
     
  6. MXZx 440

    MXZx 440 Ski-Doo Iron Dog -19

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Katotaan nyt rauhassa tammikuun loppuun, et tuleeko sitä valkoista ihanuutta. Ennenkuin kovin aletaan kisoja siirtämään... ;)
     
  7. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Onko Sm-Sprinteille vaihto ehtoja helmikuun alkuun kun ei näytä lunta satelevan monenakaan päivänä Tammikuussa, ja kestääkö jääkään Sonkajärvellä, ja tuskin on lunta 8-9 pnä pohjanmaan sprinteissä, eikä näytä hyvältä enskan avauskaan Tuupovaarassa ja meibi lieksassa.
    Onko näille jo fundeerattu vaihto päiviä , vai meneekö suoraan hylkyyn, jos tosiaan ei ole tarpeeksi lunta mikä on hyvin toden näköistä.
     
  8. Kelkkaman

    Kelkkaman --??--

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Nyt lapin kelkkakerhoille pyyntö, että järjestää sellaiset tupla viikonloppu karkelot, missä toisena viikonloppuna ajetaan SMK:n sprintti mestaruus ja toisena viikonvaihteena SML:n sprintti mestaruus ja tuon väliajan porukka saisi vaikka reenata Lapin lumilla/radoilla, niin ei tule ainakaan tuota lumipulaa ;D
     
  9. SMK.ry

    SMK.ry Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut



    SMK.ry pitää palaverin sekä tilannekatsauksen Huhmarin tapahtuman ,
    Siikalatvan sprintin sekä SM .sprinttien osalta ensi torstaina ja tiedotamme
    päätöksistä viimeistään ensi lauantain aikana.
    Lähtökohta on se että , kisat tullaan järjestämään !!!

    Terveisin SMK ry
     
  10. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Lähtökohta on se että , kisat tullaan järjestämään !!!

    Terveisin SMK ry




    Mutta missä :-\
     
  11. Slave

    Slave Active Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Kisajärjestäjät ja päättäjät hoi! Olisiko mitään mahdollisuutta siirtää nuita pohjosen enduroita esim.huhtikuun puolelle? Saatais peliaikaa muille kisoille,kun kelit on mitä on ymmärrän että ei helppoa mutta vissiin mahdollista. Sallan kisakii oli aikoinaan huhtikuussa
     
  12. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Nyt menee jännäksi kumman (firman kerhot) aloittaa pelin ja löytää parhaat lumiset mestat, kuukauden ennusteen mukaan pitää mennä ylemmäksi kun kajaani. :-*
     
  13. lumikko

    lumikko Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    kerhot kisat pitää .. ei muut. .
     
  14. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Kyllä sitä lunta vielä tulee ja onhan sitä ennekin ajettu vähillä lumilla kilpaa...

    varaosa myyjillehän se vaan on parasta bisnestä kun vähillä lumilla ajetaan ;D
     
  15. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Ja toivottavasti ei lekureille, ensi sijaisesti pitää ottaa kuskit huomioon et onko turvallista ajaa ;)
     
  16. Kari Nykänen

    Kari Nykänen Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Vaikka rata huonossa kunnossa olisikin niin kumma juttu kun 0 kelkka ajaa reitin läpite ja tuo romutkin pois reitiltä ;)
    Tilanne nopeudet huomoitava nii tuo kelkan ehjänä maaliin ei oo pakko ajaa niin lujaa että särkee laitteet?
    Ilmottaudun itse kisoihin vaikka lunta olisi vain nimeksi vain! Jos järvipätkillä ei ole jäätä niin kannattaa olla sit katastuksessa ja kisan järjestäjän huomioida ilmottaa että hommaa kisailijat kellukkeet niin ei tule hukkumis tapauksia! :)

    Rata kun rata joku sen ajaa nopeiten! :)
     
  17. Woody

    Woody Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Dopryj vetser

    Karilla se on reipas meininki. Ja noinhan se oikeestaan pitää ollakkin. Jokainen tietää, että ajaakseen kilpaa kelkalla pitää olla hieman "persoona", ja joskus se tulee esiin tuolla Karin esittämällä tavalla.
    Mikä on kuitenkin ihan hyvä homma, jopa koko lajin kannalta. Ajettaviksi niitä kisoja tehdään.

    Yhtenä vähätalvisena vuonna oli järjestäjä jopa yhden EK:n kivet ja kannot maalannut erivärisiksi. Jos järjestäjä näkee moisen vaivan ja sitten aletaankin itkeskelemään olosuhteita ettei viitsi ajaa kun tulee vauriota tai voi loukkaantua, niin silloin mielestäni aamulla voisi olla peilin edessä itsetutkiskelun paikka. Sinä ko. vuonna kaikki kisassa mukana olleet ajoivat sen pätkän, eikä jälkikäteen pahemmin valituksia tullut, päinvastoin. Porukka oli pääosin mielissään, että kisa kuitenkin järjestettiin.

    Tuleviin kisoihin on vielä kuukausi aikaa ja mitä vaan voi vielä säiden puolesta tapahtua. Mutta vaikka tulisi lunta metrin verran, niin täysin turvallista tai laite ystävällistä ei kilvan ajo ole silloinkaan. Toki turvallisempaa ja varmaan hauskempaakin, mutta silloinkin suurin vastuu on oikean käden peukalolla.

    Karin asennetta ("persoonaa") myötäillen, niin eikös se ole helvatin hieno homma että kisoja pyritään järjestämään huonommankin lumitilanteen aikana? Ja tuskin niitä ihan paljaalle maalle kuitenkaan vedetään.
    Minäkin aikanaan kuvittelin, että se on vain tahdosta kiinni missä päin suomea päästäisiin lumisimmille paikoille kisaamaan, mutta todellisuus löi koukun leukaan.
    Kisapaikkojen vaihto voi olla aivan järjetön työ, mikä saattaa vaatia jopa muutaman kuukauden että saa kaiken natsaamaan. Eikä tämän päivän pyrokratiakaan ole kakun pala. Nyt kalenteri päivityksessä SMK:lla oli ensinnäkin todella hienot kerhot mukana kisoja järjestämässä, kalenteri toimikunta ei jäänyt nenää kaivelemaan huonon kelin takia ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, myös onnea oli matkassa.

    Nyt vain pultteja kirraamaan ja kynsiä hiomaan tulevaa tiivistä kautta varten. T,
    -tikkis-

    ptw. Nyt tiukka visailu pystyyn ja mitään vihjeitä on turha kysellä. Palkintona on ekana oikein arvanneelle minut kohdattaessa, Ladyille lämmin halaus ja suun mukainen juoma, herroille pitkää juotavaa ilman halausta. Ja asiaan;
    Tuossa kisassa missä oli se maalattu Ek, oli ykkönen erittäin nopea ja pitkä sekä valmiiksi todella jäinen. Muistaako kukaan kuka ajoi sille pätkälle kisan pohjat? Kyllä pitäis muistua mielee...
     
  18. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    t.pätsi
     
  19. A.P

    A.P Well-Known Member

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Korsu tai Marttinen. Veikataan jälkimmäinen
     
  20. Hespe

    Hespe #103

    Vs: MK-Enduro&Sprint keskustelut

    Ihailtavan positiivinen asenne ::)
    Jos lunta on niin vähän, että maanantaiaamuksi on varmasti aika varaosatiskille, puhumattakaan viikatemiehenpelosta, niin siitä on kilvanajo kaukana.

    Ja turha sössöttää mitään varovaisesti ajamisesta ja maaliinpääsystä. Siellä ajetaan täysiä (Jokainen omien kykyjensä sallimissa rajoissa) ja marginaalit on niin pieniä, että se vaan saattaa muutaman sentin takia kopsahtaa. Ja jos lunta ei oo tarpeeksi tai ollaan rajoilla (Kuten esimerkiksi viimevuonna Paljakassa, 2012 Karstula, 2011 Giantti oli siinä rajoilla, 2009 pari kisaa) pitäis jokaisen kilpailun järjestän olla valmis perumaan kisa.

    Ja kyllä, se voi sattua vaikka lunta ois 2.5 metriä, niinku tikkis laittoki

    Kymmenen turhaan peruttua kisaa on halvempia ja helpompia, kuin YKSI vakava loukkaantuminen tai kuolema johtuen huonosta lumitilanteesta ja kisan järjestämisestä silti!

    Ja veikkaus T. Nurmiranta
     

Suosittele tätä sivua