Mikä vakuutusyhtyö?

Keskustelun 'Arvostelut' on aloittanut käyttäjä Mika_R, 21/2/12.

  1. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    No ihmehän se toisaalta ois jos ei sais vapaaehtoista vakuutusta pois niin halutessaan. Mutta niin se vain tuo asiakaspalvelija kenen kanssa juttelin niin väitti. POP yhtiölle kuitenkin siirtyy oman kelkan vakuutukset. Sen verta kuitenkin tuota hintaeroa :).
     
  2. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Vakuutukset tosiaan nyt siirretty POP:lle täälläkin. Ja tulihan se korjaus yhtiöltä, että kaskon saa kesäksi pois niin halutessaan. Tenttasin vielä tuota vakutuksen myyjää, varkausvakuutuksen ehdoista. Nimenomaan uuden ajonestolla varustetun kelkan osalta. Eli, kelkka on oltava lukitussa tilassa, tai muuten lukittuna. Pelkkä ajonesto ei riitä.

    Melkein vois ostaa jonkun kelkkalukon tai pätkän kettinkiä vielä lisäksi, vaikka kelkkaa säilytänkin 99 rosenttisesti lukitussa tallissa..... Ettei pääse yhtiö sanomaan mitään, jos se nyt sattuis pailakka häviämään. Onko vinkkejä hyvistä kelkkalukoista, vai hakeeko vain karkaistua kettinkiä ja lukon. Kaikkihan ne melkein voimapihdeillä aukeaa?
     
  3. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Paljonko tulee täten kustantamaan täyskaskon kanssa vuosi jos ottaa kesäksi pois?
     
  4. ÄksÄrÄs

    ÄksÄrÄs ac rr -13

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Jos n.608€/V niin 50,6/KK tammi-huhtikuun pitää kaskossa niin eikö ole N.200€ ::) ::) oisko liikenteen osuus joku 200€/V touko-joulukuun osuus (pelkällä liikennevakuutuksella) n.133€ vai laskinko ihan päin p..... ??? Ei pitkää matikkaa käytynä ;D ;D
     
  5. KTM450

    KTM450 Lynx RE 600R -23

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Juuri näin. Itse otin tänään Lynx 600 Raven liikennevakuutuksen ja täyskaskon tuolta POP-vakuutuksesta ja hinta on 608,34 vuosi. Vakuutus on normaali, EI vuodenaikapainotteinen, joten jos kelkan myy tai palauttaa kilvet konttorille kesäksi niin ajokauden vakuutushinnan voi laskea helposti. Eli tekee 50,70€/kk. Ja omavastuu on 150€ ;D
     
  6. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Jep, noin 150 € tulee aina maksamaan täälläpäin talven vakuutukset. Tammi-Maaliskuu liikenne + kasko. Huhtikuun alussa kilvet taas konttorille ja tammikuun alusta takas. Ei tää ainakaan vakuutuksien hintaan kaadu tämä harrastus. Lumen puutteeseen kyllä näyttää kaatuvan :D
     
  7. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Ei täällä pohjosessa taida kannattaa viiä kilpiä konttorille jos ajaa marraskuu-huhtikuu ja toukokuun alussa.
     
  8. jake_soomi

    jake_soomi Ski-Doo Renegade 900 ACE -14

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Onko kausihinnoiteltu kasko? ::) Jos on, niin suurimmat maksut tulevat ajokaudella ja kesäksi kaskon irtisanominen ei tuo enää juuri mitään säästöä. :-\ Näin on ainakin Pohjolassa olevan kaskon kanssa.
     
  9. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Ei oo kausihinnoittelua POPilla.
     
  10. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Mullaki kaikki menny tähän asti hyvin Turvan kanssa. Nyt sitten laajemman polvioperoinnin kanssa alettiin kieltäytymään ansionmenetyksien maksamisista ja hommattiin se kuuluisa vakuutusyhtiönlääkäri kattomaan papruja heän kannaltaan ja keksittiin olemattomia diagnooseja jottei tarvii maksaa.
     
  11. jake_soomi

    jake_soomi Ski-Doo Renegade 900 ACE -14

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Ei muuta ku valituksia vetämään ja tarvittaessa liikennevahinko- tai vakuutuslautakuntaan saakka! Ovat maksuttomia palveluita ainakin siihen saakka, ennenkuin käräjille pitää lähteä. Ei siis maksa muuta, kuin valittamisen vaivan. Toisaalta saattaa saada hieman edes korkeille vakuutusmaksuille katetta.

    Taitaa itelläkin siirtyä kelkan liikenne- ja laajakasko Pohjolasta POP:piin. Pohjolassa yhteensä 620€/v kausihinnoiteltuna ja POP:ssa yht. 608€/v ilman kausihinnoittelua eli POP:ssa, jos laajan kaskon kolarointivakuutuksen lopettaa kesäksi, niin hinta jää paljon Pohjolaa halvemmaksi. :)
     
  12. Dermilion

    Dermilion Ski-Doo Summit 154 X 850 E-tec 2017

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Kyllä kun minä soitin sinne alkuviikosta ja kyselin, saa otettua kesäksi pois Laajan kaskon. Ei ole esteitä miksikä ei saisi heidän mukaan, olen päntännyt ehtoja läpi ja huomenissa taidan siirtää omat kelkan vakuutukset kyseiseen yhtiöön.
     
  13. juntti

    juntti Well-Known Member

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    IF liikennevakuutus Yamaha 700 srx keskittäjä ja nettialennuksin 129,18 € vuosi.
    En kehtaa tohon hintaan enään kilpiä rumpata kesäksi pois.
     
  14. Paatelainen

    Paatelainen Well-Known Member

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Itsekkin siirsin vakuutukseni poppiin ja ainakin vielä voi olla tyytyväinen. Polvi hajalla ja tähän asti kaikki korvattu.
     
  15. kylmäkätinengynekologi

    kylmäkätinengynekologi Herra tavarantarkastaja

    Paras vakuutusyhtye

    Paras vakuutusyhtye taitaa olla POPPI. Muualla on saanut olla ihan Turvallaan tai on joutunut jossittelemaan
     
  16. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Täällä huonoja kokemuksia. Olisin henkilövahingosta tarvinnut korvauksia mutta en saanut: Vakuutusyhtiö turvan lääkäri totesi että ei makseta, tuollainen vamma(niska) ei ole voinut syntyä kuvatulla tavalla :mad: Ja meikäläisellä kaikki, myös tapaturma-, matka- jne vakuutukset turvassa.. eli ilmeisesti heidän vakuutuksensa eivät kata tietyllä tapaa syntynyttä vammaa!!!
     
  17. Paatelainen

    Paatelainen Well-Known Member

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Kyllä edelleenkin voi olla sitä mieltä että POP toimii. Sähköposteihin vastataan nopeasti ja tänäänkin kun kävin mangneettikuvissa niin jopa kyseltiin perään et pääsinkö kuviin kun lääkäriasema sotki sen maksusitoomuksen kanssa.
    Yleensä ajattelin et vakuutuslaitoksen kanssa ei ole ku ongelmia mutta kyllä se on ollu nyt toisinpäin :)
     
  18. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Ahaa, eli en ole ainoa asian kanssa paininut. Ottakaahan opiksenne kanssakelkkailijat...
     
  19. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Onko kukaan kilpailuttanu yhtiöitä tälle syksyä?
     
  20. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

    Kävin kaikki yhtiöt läpi ja eroavaisuus hinnoissa muodostuu mielestäni tuohon törmäysvakuutukseen, osa tarjoaa kaskoa halvalla mutta siihen ei kuulu törmäysvakuutus joka on ainakin minulle se tärkein osa.
    Vakuutuksen otin OP Pohjolasta n.300 euroa vuosi, kelkka Lynx Adventure 2011.( Törmäys omavastuu 450 muut 150)
    Mutta varmaan hinta ja yhtiö muodostuu mitä kukakin arvostaa.
    Kohtalon ivaa on tietenkin että kasko oli tuolla merkin omalla vakuutuksella ja otin siihen vielä moottorivakuutuksen, nyt yhtiö lopetti toiminnan suomessa ja viime talvena noita kilometrejä ei paljon kertynyt....
     

Suosittele tätä sivua