Rovaniemi SnowStar 29-30.3

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä MoonLord, 4/3/14.

  1. SV

    SV Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Löytynee täältä jossain vaiheessa.

    http://www.timehoiska.com/mk-enduro/roi/snowstar_tulokset.htm
     
  2. Woody

    Woody Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Jou, kyllä ne tuolta timehoiskaltakin jossainvaiheessa löytyy, mutta sitä ennen mylaps? tai järjestäjän sivu?
    Tuli hypähdettyä roista junaan ja eip muistanut tuotakaan tarkistaa=normi tilanne.
    -t-
     
  3. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Morjens ;) eipä lumi tilanne ollut paras mahdollinen ,ei ollut kehuttuja määriä :p stadion race oli jonossa ajelua lyhyellä radalla, ens kerralla pidempi et nopeet pääsee ohikin,ja voi hyvää päivää sitä palkintojen jako sekoilua, ja se mikä siellä mikin takana oli niin olisi voinu kertoa mitkä pokaalit oli jaossa :eek: olthiin ihan pihalla ja välillä sisälläkin ;D
    ryynit soppaan sorry :)
    [​IMG]
     
  4. kes022

    kes022 Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Nyt ei ihan menny putkeen nämä kisat :-\ Yleisö kato oli kyllä käsittämätön ja käsijarru oli päällä aika monelta osin.. Toivottavasti ens vuonna saatas kunnon skapat aikaseksi taas.
     
  5. Rajala

    Rajala Retro

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Jokaiselta kaverilta, joille sanoin meneväni viikonloppuna mäntyvaaraan sain vastaukseksi: jaa, mitäs siellä on? Ainakaan paikalliset ei tienneet koko kisoista yhtään mitään. Paripäivää sitten postissa oli tullut joku lappu, jolla meänkin emäntä oli kiukaaseen tulet sytyttänyt. Surkeaa markkinointia!
     
  6. SV

    SV Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Kukahan tämä mahtaa olla? Ajo toisessa pailakkalähdössä. Miten joku pääsee ilman numeroa ees kisaan...

    [​IMG]
     
  7. lumikko

    lumikko Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Kuka muuten sai tään? Super SnowStar voittaja palkitaan Derbi SM 125 Baja moottoripyörällä
     
  8. Woody

    Woody Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Huomenta vaan kaikille :p

    Junalippu oli riksuun ja tiksussa herättiin. Tämän olis voinut arvatakkin.
    Kuten myös kisa rutkutuksenkin. Ainakin määrätyiltä nimimerkeiltä.
    Ensinnäkin ennätys määrä kuljettajia oli, kuten oli ilmoitettukkin. Fakta.
    Lunta oli kyllä maastossa todella reilusti. Siitä ei kyllä ainakaan minun haastattelemat kuljettajat moittineet. Mutta se meni just niinkuin sanoin aiemmin.
    Pärjänneet kehui ja huonommin pärjänneet moitti, mutta ei nekään lumitilannetta pahemmin moittineet.

    Rata kesti molempina päivinä erittäin hyvin ja pailakassa saatiin pääsuoralle kunnon pattia.
    Stadion Race rata olisi voinut toki olla leveämpi, mutta kärki miehet ne vaan pääsi kierroksella ohitettavistakin ohi. Ihme homma!?! Ja empä minä ole nähnyt MM tasollakaan ko. kisamallissa nähnyt muuta kuin jonossa ajelua parin kierroksen jälkeen.
    Sen sijaan pailakassa tapahtui koko ajan, tosin siinäkin voi kehitellä kuskien parempaa eroittuvuutta. Mihin SV:kin viittasi. (Nyt mä keksin, numero liivit! Että mä oon nero :p )

    Palkintojen jako viivästyi, mutta jos oli luokista pihalla kuulutuksen takia, niin silloin voi katsoa peiliin, tai siihen bupinbseinään minkä takana ei "kisa kertauksen" takia kuullut kuin puhetta, tai vaikka siihen nenän alla olleeseen tuoppiin.
    Kuulutuksissa moneen kertaan pyydettiin määrätyt luokka palkinnon saajat ryhmittymään lavan taakse ennen palkintojen jakoa. Mitenköhän ne kuljettajat löytivän sinne? saati nousta lavalle oikeaan aikaan? Toki muutama noudettiin bubista, mutta sehän on normaalia.

    Kisamuotohan on ihan mahtava, parempaa paikkaa ei tuollaisen tapahtuman järjestämiseen olekkaan, mutta kaikkia ( varsinkaan erästä ) ei voi miellyttää.

    Markkinoinnista en voi sanoa mitään muuta kuin paikallis lehdessä se oli hyvin näkyvissä ja myös MTV:ssä oli paikallis mainoksissa kisamainos pyörinyt.
    Ja aikas outoa ettei sen kokoisessa kaupungissa tiedetä vuosikausia samana viikonloppuna pidetystä kisasta??

    Minnää nyt kuitenkin lopetan aiheen käsittelyn tähän kertaan, kisat oli hyvät, vain yleisöä olisi saanut olla enemmän. Tosin bubi katsomo oli täynnä katsojia pailakan aikana.
    -t-

    Btw. Akihan sen derbin vei kuten tuloksetkin timehoiskan sivulla kertoo. Toistetaan nyt vielä ettei timehoiska ollut sunnuntain tulospalvelussa.
     
  9. lumikko

    lumikko Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Katillahan näyttäis vähiten pisteitä olevan, vai eikö kaikki saaneet osallistua
     
  10. wolle

    wolle Speedot '15

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    2009 4-5.4
    2011 2-3.4
    2012?
    2013 23-24.3
    2014 29-30.3
     
  11. Lyynetec

    Lyynetec Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Aika vähän on tullu käytyä kisoissa, mutta ainakin mulla alkaa katsomossa tökkimään nämä crossien ylipitkät erät. Hyvä kun miehet pysyy kelkan kyydissä viimeisillä kierroksilla ja ohitukset nähdään yleensä väsyneen kaverin tipahdettua kelkin kyydistä. Tähänkin muutos vaikka 5min+2 kierrosta, niin alkaa olemaan jamppoja viivalla ja vauhti pysyy kohdillaan loppuun asti.

    Toinen mikä vetää väkeä on nimet. Se on vain valitettava tosiasia, että meillä suomessa ei ole ns. nimimiehiä jotka katsomot täyttävät. Takavuosina Tapio ja Ahmasalo, sen jälkeen ei ketään. Edellisenä vuonna lähdin katsomaan öhmannin ajeluita.

    Hommatkaa MM-statust ja Hibbert viivalle. 20€ päivä ei ole vielä paha hinta lipulle, jos on mitä katsoa.

    Mitäpä oletta mieltä. Onko tyhjää haihattelua.
     
  12. Toivo

    Toivo Active Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    ??? Aikas raaka linjanveto...
     
  13. MXZx 440

    MXZx 440 Ski-Doo Iron Dog -19

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Meillähän ei muuta ookkaa ku nimimiehiä enskassa ja sprint:ssä!!! ;)
     
  14. APR

    APR SNO1 Racing

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Cc:n tulokset ei vissiin ollu julkaisu kelposia ku niitä ei oo missää? ;D
     
  15. LadyK

    LadyK Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Tere, ajattelin että annan minäkin jotain palautetta kisoista.

    Ensin positiiviset, reitit olivat hyviä, vaativia ja vaihtelevia, kerrankin naisillekin oli enemmän haastetta. Lunta oli kisojen alussa ja kuulemma myös lopussa riittävästi. Pääosin reitit olivat hyvin merkattuja mutta silti muutama eksyminen sattui ja kaksi vaarallista paikkaakin oli EK 3:sen lopussa, joissa historic kelkankaan mukaan ei ollut vaaranmerkkiä ollenkaan. Itse otin ilmalennon kolmosen maaliin tulossa (jonka seurauksena kävin tänään röntkenissäkin käden takia) ja Kettunenkin kuvasarjan mukaan on ottanut samassa kohdassa mallikkaat kupperskeikat. Kun tulin kolmosen maaliin sanoin AT henkilöille ja paikalle olleelle turvallisuuspäällikölle, että siihen pitää laittaa huomio merkki, niin sitä ei ole viety varoituksesta huolimattakaan siihen, vaikka se oli 100 m ennen maalia. Varoittelin kyllä Pro luokkalaisia siitä paikasta, mutta ei kaikille tullut viesti perille.

    Sitten tuo Ladyjen pisteenlasku periaatetta en ymmärrä! Miksi Stadion Racesta Katja on saanut 5 pistettä ja Heli 4 pistettä vaikka ne kuuluisi olla toisinpäin. No se ei tuloksia muuta, mutta MITEN on mahdollista että Laura on hävinnyt Emmille, vaikka Emmi ei edes ajanut enduroa eikä sprinttiä. Miesten luokissa jos ei ole osallistunut johonkin lajiin on pisteiden kohdalla X. Kyllä Lauran kuuluisi olla ennen Emmiä kun on ajanut kaikki lajit läpi!! Miten on mahdollista että TAAS tällaisia sekaannuksia tehdään!?

    Lisäksi Miten on mahdollista että Artolla ei ollut kolmoselle ensin kortissa mitään aikaa, onneksi aika löytyi! Mutta Ahdin aikakortissa lukee kuulemma kolmosen maaliintuloaikana 10:54:60 meillä ei ainakaan löydy sellaisia sekunteja kelloista? Oli kuulemma kello jotenkin ollut rikki kun tuli maaliin ja lisättiin vaan edellä tulleen aikaan summamutikassa 12 s?? Mitä hittoa tämä tällainen on? Ja muutenkin aikojen tuleminen oli todella surkeaa, niin Sallassa kun Rovaniemellä. Pro porukka lähti pailakkaan niin just silloin tuli vasta Pron tulokset nettiin! Ja kuskit eivät saaneet mistään muusta tuloksia kuin netistä, ilmoitustaululla niitä ei näkynyt.

    Palkintojenjaossa ollutta uutta jakotapaa ei ole missään ennen nähty, mutta ei kyllä ollut kovin juhlallinen olo marssia jonossa lavalle, kun ei oikein tiennyt edes että mistä nyt palkitaan ja kuuluttaja ei kyllä ollut oikein "kuski ystävällinen". Olisi toivonut että kun jaetaan suomenmestaruudesta palkintoja niin olisi edes tehty siitä vähän juhlallisempaa, on sen eteen kuitenkin tehty paljon töitä, vaikka kausi olikin lyhyt. En edes nähnyt isäni palkintojen jakoa, kun minun piti olla itse lavan takana niin kuin moni muukin.

    Kritiikkin on tässä annettu nyt sen takia, että asiat voivat olla pieniä, mutta joidenkin kohdalla, niissä voi olla iso merkitys. Kuitenkin palautetta annetaan siksi, että näihin asioihin voitaisiin jatkossa saada parannusta ja siten vähentää pahaa mieltä, erimielisyyksiä ja parantaa kuljettajien turvallisuutta. Ja jos me ei arvosteta suomenmestaruutta, niin kuka sitä sitten arvostaa.

    Kisoista lähdimme kuitenkin hyvillä mielin vaikka Artollakin on kylkiluussa murtuma. Kiitos SMK:lle ja Lapin Moottorikelkkailijoille, olette varmasti tehnyt isontyön ja sitä arvostan. Ihmisiähän tässä kaikki ollaan ja virheitä tehdään, mutta koitetaan ottaa opiksi niistä. Vaikka säät tänä vuonna tekivät kelkkailusta haasteellista, niin silti saatiin kisoja pidettyä ja porukkaakin kisoissa riitti. Hyvä me ja hyvä Te! Nämä kiitokset ovat yhtälailla kaikille kilpailujen järjestäjille!

    Nyt me invaliidit tukimme suumme, keskitymme kylkiluun ja peukalon parantelemiseen sohvalla ja odotamme grillikelejä innolla!! 8) ;D

    P.S siis ei ollut nimimiehiä!!!! Paikallahan oli suomen kärki miehet niin Enduronta kuin Crossista sen mukaiset oli kyllä tasokin ja se oli kova! Hyvä pojat! :D
     
  16. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Olihan siinä tilanteita ennen kolmosen maalia.
    [​IMG]
     
  17. MoonLord

    MoonLord Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Ehtoota vaan.

    Nyt olis tarkempia tuloksia saatu (kierrosajat).

    http://www.timehoiska.net/#!tulevatkisat/cfvg

    T:Tero H.
     
  18. APR

    APR SNO1 Racing

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Se tossa cc:ssä vähän ihmetytti että yleiskilpailun palkinto jaettiin pro luokan voittajalle... Vaikka muissa luokissa oli enemmän ajaneita heppuja...Muut luokat ei vaan vissiin kuuluneet yleiskilpailuun?
     
  19. JanneR

    JanneR Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    Mitenkähän 2015, onko mitään snow staria tai vastaavaa? Ei missään mitään ennakkotietoa etc.

    Vai onko jokaisella liikkeellä uutuudet esittelyssä samana viik.loppuna....
     
  20. KJK

    KJK Well-Known Member

    Vs: Rovaniemi SnowStar 29-30.3

    ei oo snow staria
     

Suosittele tätä sivua