Yleistä porinaa Arctic Cateista

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä oudie, 4/9/06.

  1. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Niihän mä tuohon kirjoitinkin että osa hommista johtuu muusta kun itse kelkasta, kelkkaan sidoksissa kuitenkin olevista asioista. Ite en siis vaihtanut akselia vaan se vaihdettiin ennen luovutusta! En mä nyt täällä purnaa jos ite oon sössinyt ;D ;D

    Mutta loppupeleissä tuossa on muutama kohta mitkä on jonkun muun syytä kun sen että nuo vehkeet leviää kun ankan paska jos niillä yhtään yritetään ajaa...

    Ja jos nyt jollain yrittää mennä se herne nenuun näistä hommista niin voi miettiä oisko jotain voinu tehdä toisin. Eipä nyt kiinnosta harrastepelien takia rueta kenenkään kans riitelemään yms.
    Ja tunnetusti joskus vaan kaikki ei mee putkeen vaikka kaikki osapuolet niin haluaisivatkin... Näissä hommissahan on paljon muuttujia.

    Tämmöiset samanlaiset maanantai kappaleet ja vehkeen kans taistelut löytyy varmasti joka merkiltä jostain vuosimallista?
     
  2. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Kyllä tässä taas paistaa tuo huoltojen ammattitaidottomuus, sumekon pitäis nostaa rimaa sen osalta ja toisaalta hoitaa takuupuolikin vähän eri mallille. Catilla olisi nykymallistolla loistopaikka ottaa markkinaosuuksia, mutta paketin pitää ola kunnossa kokonaisuutena.

    Vanahanaaman kelkassa on ollu huollon hölmöilyä, mahdollisesti myös takuujuttujen osalta, mutta osa murheista on ollu ihan heikkoutta tai huonoa laatua. Ja juuri näin varmistetaan, ettei asiakas aivan heti palaa leiriin.

    Olihan täälläkin velimiehellä aikanaan toisen merkin laite, joka seisoi pääosan talvesta huollossa. Ensimmäinen vika ilmaantui muutaman kymmenen kilometrin jälkeen, uusi kelkka siis sekin.

    Catin takuista taas Lappeenrannan nykyinen edustaja yllätti nopeudella ja takuun toiminnalla, kahvanlämppärin korjaus nopeasti, ilman pelleilyjä.

    Onnekseni mulle on aina sattunu hyvät lelut, tai sitten käytetyt on jo valmiiksi korjailtu.

    Toivotan onnea ja helppoja kilometrejä kotimaisen vaihtoehdon kanssa

    El Maco
     
  3. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Olikos nää Jalen ja Vanahanaaman laitteet -12 mallisia? Tuntuu, että silloin oli tuo dieetti mennyt jo vähän liian pitkälle kestävyyden kustannuksella. Tän vuotiset lihoneet vissiin aika paljon noihin nähden vaikka niistä mitään mainintaa ei missään olekaan.

    Eli olisiko nämä uudemmat jo pahvikatteja? ;)
     
  4. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Alustahan niissä on lihonut, sitä on jämäköitetty ja iskaritkin on painavammat. Liukurungot jämymmät ja vahvikket vakiona juuri siinä takapukin kohdilla mistä meillä näissä on ne murtunu. Siis rr malleissa.

    Mutta miksi niihin on edelleen survottu sitä stanan automaattikiristintä kun tiedossa on että se aiheuttaa todella paljon ongelmia? Ja on nuissa alustankin akseleissa ja murtumispaikoissa ollu samoissa paikoissa ropleemia jo useemman vuoden... Mjiksi ei muuteta?
     
  5. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Itehi ihmetelly tuota automaattikiristintä. Ite vaihatin suosiolla manuaalisen heti ku ostin nykyse .
    Ja kun näitä ongelmia ilmaantuu käytössä kute kiristin ja vetarit jne.. nii jääkö nämä tiedot välittämättä eteenpäin huoltopajoilta vai mikähä maksaa ku viiveellä tehdään nuo päivitykset. Varmaa parin vuoden päästä hoksaavat että olipa paska viritelmä tuo automaattikiristin.
     
  6. vectoori

    vectoori Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Yamaha keskusteluissa jos olisit näin avoimesti kertonut kelkkasi ongelmista niin olisit saanut muutaman viikon bannia foorumilta ;D. On todella hyvä että löytyy myös näitä kelkkaheeboja jotka tohtii omaansa haukkua, tästä hyötyy moni harrastaja kelkkahankintaa suunnitellessaan..
     
  7. TeroK

    TeroK Snouros

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Ajatteko te pakilla kaasut selällään vai miten saatte sen automaattikiristimen rikki? xf:llä umpisia ja patinhakkausta itellä takana 2500km eikä kiristin ole oireillu. ???
     
  8. Zakki

    Zakki Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Ei nää aja, ne lukee netistä että ei kestä. Noin 6000km automaatti kiristimellä ongelmitta.
     
  9. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

     
  10. TeroK

    TeroK Snouros

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Mie piän että tuolla minun xf:llä on ihan ajettu... pitäny vain huolen että pakkia käytetään vain kovalla alustalla ja maltilla
     
  11. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    No joo, tosipuheessa saattaa se kestääkki järki käytöllä. Ei mullakaa kerinny hajota mitä ajoin se paikollaa 400km ;D. Tahtoo vaan vtuttaa jo lähtiessä jos tietää olevan heikkoja lenkkejä, senverta nätti toimenpie vaihtaa se, nii säästyy ressiltä.
     
  12. J-Leno

    J-Leno AC XF 8000 HC LTD -14

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Aloitin tästä huolto hommasta viime syksynä topicin, mutta en viitsinyt kunnolla avautua, koska oli kelkoissa vielä takuut jäljellä. Ohan se Sumekon huolto ihan poskettoman huonolla tolalla. Joka saakelin asiassa haukutaan jo valmiiksi asiakas ennen, kuin ollaan edes asia tutkittu. Viimeinen ylimääräinen reissu oli, kun vaihtoivat siitä pakista jotakin ja asentaja jätti johtosarjat jalkakotelon pulttien väliin niin, että johdot poikki ja oikosulussa. Siinä ne yritti vielä kalastella sillä, että miten on kelkkaa säilytetty. Kelkka kesät lämpimässä hallissa ja oikein ajokaudella pidän ulkona, kun se saakeli nyt sattuu vaan olemaan moottorikelkka =) Kyllähän ne sen sitten korjas. Sama asentaja, joka sen johtosarjan katko kehui, että ovat näitä pakkien päivityksiä tehneet nyt kahteen kertaan ja kolmas päivitys ohje, kun tuli tehtaalta he päättivät, että siinä ei ole mitään järkeä ja eivät niitä tehneet. Kuulostaa hippasen oudolta, että tehdas ohjeistaa päivityksen tehtäväksi, mutta maahantuoja toteaa, että eihän sitä nyt kannata alkaa asentamaan. Ei pentele..
     
  13. PeeKoo

    PeeKoo Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Joo, kyllä korjaamoissa on eroja. Ensimmäinen paja lupasi katosa erityisen tarkkaan vaihteiston/pakin niissä on kuulemma vikoja. Kelkka siis f800.
    Seuraava "merkkikorjaamo" rikkoi muutaman sähköliittimen ja korjasi ne teipillä sekä nippusiteellä.

    Nämä siis takuuhuollossa.
     
  14. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    koputa vaan ketjukotelon kantta ja jatka ajelua :) Hyvinhän ne kestää pilkillä käydä, elä oikeen reuhuuta jos jää kiinni loskaan.

    Alkaahan sitä näköjään kohtalontovereita näkyä. Itse en niinkään tuosta huolto/jälkimarkkinointi puolesta vittuuntunut vaan siitä että sille on tarvetta joka reissun jälkeen!!! On mulla monet hommat pelannu nätistikkin tämän romun kans. Mutta tuo minun listahan oli vikalista enkä siinä ottanu kantaa muuhun kun mitä ongelmia oli, kehuja siinä ei jaettu.

    Paitsi tuo pakki homma oli kyllä aivan luokaton esitys ;D Ja ei sekään varsinaisesti mieltä ylennä että kelkalla on ajettu 1kk ja huoltoon ei saa moneen kuukauteen aikaa kun viat on ns. Vähäpätöisiä... Lämppäriä,pakkia,yms ei ajamista estävää...

    Edelleen pirun kiva laite tuo 12 f800, silloin harvoin kun Se toimii. Mutta on Se Lynx silti reitillä jtn ihan muuta <3
     
  15. Jale

    Jale Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Reitillä kesken ajon tuli ketju ja hilut kartanolle omasta paskasta. Kerran oli jo keretty pakittaa kun ajoin pois kärrystä sen uutena...
     
  16. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Kaverilla kans meni reitillä kiristin ja kuoret ja rattaat paskana. Alle 900km ajettu peli. Tuota hauskuutta kun katto niin kummasti alkoi tehdä mieli eliminoida tuommoset paskat pois. Tuon tuhon jälkeen kasattiin säästösyistä vanhalla ketjulla kun Se oli silmällä katsottuna virheetön. Seuraavalla reissulla ketju poikki ja taas kaikki kuoria myöten paskana ;D. Ei tsiisus mitä hommaa ;D
     
  17. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Onko kiristin peikkona myös nelarissa (1100). Pakki korjauksessa on kelkka käynyt viime syksynä pakin toimimattomuuden takia, vaan ei ollut kiristimestä, tai sen päivittämisestä mitään puhetta silloin.

    2800km on mennyt ilman suurempia murheita, pakki ei toiminut hetkeen ja kerran poksahti molemmat polttimot yhtä aikaa. Alkup. remmi ja liut vielä paikoillaan.

    En ole varmaan aivan pahapäisin ajamaan, mutta brp miesten kannoilla on pysytty ;D
     
  18. vectoori

    vectoori Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Nonnii! Löytyihän se catin poppoostakin se geneettiseltä alkuperältään oleva yamahamies. Ei näissä mitään vikoja kenelläkään ole ja jos on niin käyttäjässä on se vika..olkaa hiljaa että ei jälleenmyyntiarvo laske, eihän näistä pääse kohta millään eroon ;D.
     
  19. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    :D :D

    Täällä on eräitä joilla ei ole mitään vikaa koskaan ollu catissa, kummasti myyntilottokin vetämässä jo toista vuotta putkeen nettimotossa.

    No onkai ne jollain pelannu, elekää suuttuko. Riippuu tosiaan käytöstä, mutta tuossa omassa ei kyllä huollon puutteessa tai muuten välinpitämättömyyden takia ei ollu vikoja, kateltu kyllä ajokertojen välissä ja huollettu asiallisesti.
     
  20. J-Leno

    J-Leno AC XF 8000 HC LTD -14

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Ei hän tässä ole tarkoitus cattiloita haukkua. Tässä nyt vaan yleisesti jaetaan tietoa "potenttiaalisista" ongelma kohdista =) Kaikissa merkeissä on omat ongelma kohdat. Käykäähän katsomassa noitten muitten merkkien ongelmia. Kyllä niitä sieltäkin löytyy.. Täällähän tieto ja ratkaisut liikkuvat mukavasti. Ehkä nuo ongelma kohdat tulee siten laitettua kuntoon. Vaikka omassa tallissa. Ja Catti tossa pihalla edelleen on.
     

Suosittele tätä sivua