polaris indy 500 -95 vuotaa öljyä pakosarjan tiivisteestä

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä msl-83, 17/1/07.

  1. msl-83

    msl-83 Lynx enduro

    Eli tämmöinen ongelma on polariksessa. Onko tietoa mistä voisi johtua? Pakosarjan tiivisteet on vaihdettu, eikä apua ollut. Onko vika männissä, esim. öljyrengas poikki..?
     
  2. miika

    miika lynx g-type 670

    tietääkseni 2 tahti vehkeis ole öljyrenkaita niinku nelitahtisissa. eli se on varmaan tuorevoitelu öljyä.
     
  3. pekkisrace

    pekkisrace F5 -06

    Palamatonta 2-tahti öljyä eli tuorevoitelu öljyä niinkuin tossa jo mainittii. Eli jos saat sen pakosarjan tiivisteen pitämään ni sitten se työntää ne öljyt seuraavasta liitoksesta. Jos siinä on tuore voitelu ni sitä vois aavistuksen verran pienentää tai jos on seos bensa ni sit pikkasen vähemmän öljyä bensan sekaan, ei ainakaan yli 3%. Ei meilestäni mikään vika, enneminkin ominaisuus :)
     
  4. miika

    miika lynx g-type 670

    ja tietääpähän ainakin ettei öljyn puutteen takia leikkaa kiinni :)
     
  5. James Pönde

    James Pönde Kelkaton.

    Hiot siitä pakosarjasta ne tiiviste pinnat tasaiseksi ja laitat tiivisteen ja molemmin puolin jotain tiivisteliimaa, saattaa vähän aluksi kärytä mutta ainakin tulee tiivis siitä liitoksesta. Noi pakosarjojen tiiviste pinnat pakkaa menemään kieroksi kun pultit kirii vaan kahdesta kohtaa.
     
  6. st.161

    st.161 Well-Known Member

    Tai sit vaihat öljyrengaat ;D ;D ;D
     
  7. msl-83

    msl-83 Lynx enduro

    Kiitoksia vastauksista. :) Kyseessä on kaverin kelkka. Oli käyttänyt liikkeessä, jossa olivat vaihtaneet tiivisteet, mutta nähtävästi eivät olleet saaneet tiivistepintoja pitäviksi. Täytynee katsoa tuorevoitelun säädöt siitä, kunhan käyn sitä katsomassa.
     
  8. Studdless

    Studdless Well-Known Member

    taitaa ainaki käytetyt pollet olla semmosia,missä ei yhdessäkään taida olla pakosarjan alus puhtaana...fujin koneessa on pakosarjan laipat niin onnetonta läkkipeltiä,että melkein on sama mitä teet.vuotaa ennemmin tai myöhemmin... 8).eikä taida olla omatkaan koneet sen"siistimpiä" :)joskus aikoinaan leikittiin 500:ten sarjojen kanssa:käytettiin tasohionnassa ja oli tuplatiivistettä....ei pitäny.aina oli "tervassa" lohkon etupuoli.ei kannata huolehtia tuommosista.kattelet vaan,että on pultit sarjasta kiinni ja eiku hanaa! 8)
     

Suosittele tätä sivua