iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. rjm

    rjm Pro x 550

    Vs: iq 600rr


    Asiaa puhut, kisamiesten kelkat yleensä erittäin hyvässä kunnossa
     
  2. kimmo111

    kimmo111 Vannabee kelkkailija.

    Vs: iq 600rr

    Kyllähän se näissä on suurin vika ainakin omaan makuun takapukin simmauksessa, ja tuo on totta aja enempi kuin kahdella rr llä niin huomaat varmasti joskus suuriakin eroja, keula on hiukan vammanen rr malleissa orkkiksena ja jotain muuta juttuja.

    Kuitenkin semmonen näissä on aika yleistä että ei tajuta takapukin tärkeyttä ja asiaa ei yhtään auta outo simmaus juuri takapukissa mistä tulee monissa vakavia ongelmia, itse etupukin vaihdolla ja vakio takapukin simmillä ei kelkkareittiajoa/ enduropattia ole miekäläisen makuun kyllä hyvä ajaa.

    Sitten ku sen saa jollain tavalla toimimaan ni öljy on aika huonoa takapukissa 500km jälkeen, toisinsanen vaihtokunnossa vaikka siinä nyt onkin sitä oilia jo jonkinverran tuosa vakiossakin, jokatapauksessa mikään öhlinshän siitä ei tule edes simmaamalla ja jousia vaihtelemalla.

    Ärrän walkkereissa vielä pahemmat ongelmat ku ei männässä ole reikää niinku rr on niin se onki sitte hankalempi turistipattiin saaha toimimaa.
     
  3. Veli Pirinen

    Veli Pirinen Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Tuosta VES:n toiminnasta? Eli normaali tyhjäkäynnillä pakokaasua tulee solenoidin hukkaletkusta ja solenoidin pistoke irti niin kaasuja ei tule sieltä. Tyhjäkäynnillä siis.

    Remmi nielasi johot liittimestä, laitoin takasin, niin sillä kysyn onko ok.

    Pellaako tuo oikein?
     
  4. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Vs: iq 600rr

    Pelaa oikein.
     
  5. Tupe

    Tupe Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Ohjausakselin oisin nypänny irti kun alapäästä solahtanu läpi siitä häränsilmäpultista niin siellähän on mutteri akselin päässä, mutta eihän sinne avainta saa oikeen miltään kantilta vaikka manuskassaki sanoo että kireys tulis tarkistaa säännöllisesti. Eli pitääkö purkaa koko keula haitolta vai oliko vaan kiireessä uskon puute ja liian pitkiä lenkkejä..? ::)
     
  6. racer

    racer mxz competititionioni pakkadede

    Vs: iq 600rr

    en nyt muista mone milli mutteri se on mutta kyllä se lenkki meni sinne jostai asennosta ja sitte käännät ohjaustangolla auki
     
  7. Tupe

    Tupe Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Oli painunu vähä normaalia alemmas nii ois pitäny katkasta lenkki ja laittaa sarvet takas paikallee joten irtos rälläkällä nätimmin.. 8) Posittivinen löytö oli kun hoksasin että slp:n piippu paikallaan.
     
  8. KJK

    KJK Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    24 lenkillä ja jopa hylsällä pääsee kun käyttää raidetangon haitarikumen irti( muutama ruuvi)
     
  9. sabbe

    sabbe Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Elikkä polaris rr kytkin ja vari lämpeenee mahottomasti.. Mistähän voisi alkaa hakemaan vikaa... Ootteko tehneet minkälaisia muutoksia säätöihin?? Välitykset+variaattorin hilut ??
     
  10. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Tarkista nyt ensin että molemmat on kunnossa ja linjaukset oikein. Orkkishihna? Moottorinkumit kunnossa? Sitten tarvittaessa kytkimeen lisää punttia/jyrkempää heliksiä ja jäykempää kakkosen jousta.
     
  11. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    Mitä työkaluja tuohon kakkosen jousen vaihtoon tarvitaan. Niksit ja vinkit tervetulleita, samoin myös että mikä jousi sinne kannattas laittaa vakion tilalle?
     
  12. kaahari

    kaahari Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Tarviit semmosen vasitun työkalun jousen vaihtoon tai sitten teet itte semmosen. Ite vaihdoin sillain että kierretanko ruuvipenkkiin kiinni, variaattori siitä läpi (heliksi tietenkin jo irroitettuna) Sen jälkeen tarvii U-kirjaimen muotoisen raudan tai vastaavan laitat samallalailla kierretengon läpi sitä variaattorin keskustaa vasten. Mutterilla alkaa puristamaan jousta kasaan jotta saapi lukkosokan irroitettua (U:n muotoinen rauta täytyy olla sellainen että mahtuu sokan irroittamaan). Sokka irti ja veivaa mutterilla keskustan ylös. Vanha jousi pois ja uus tilalle. Samallailla puristaa kasaan ja sokka paikoilleen. Siellä on sitten semmoset kohdistus merkit mitkä pitää sattua kohdilleen ku kasaa.
     
  13. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    Kiitoksia. :)
     
  14. Vs: iq 600rr

    osaako kukaan sanoa tähä hätään 09 vuosimalli taittopyörien laakerin numeroa?
     
  15. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: iq 600rr

    Minä vaihoin kaikki talvella ja ne löyty ihan ku vein vaan mallin Industria centterille tai vitikaiselle. en muista numeroo.
     
  16. racer

    racer mxz competititionioni pakkadede

    Vs: iq 600rr

    Takimmaiste pyörien laakerit 6004 ja sivupyörien 6205
     
  17. make991

    make991 New Member

    Vs: iq 600rr

    Missähän mahtaa olla vika ko laitan kelkan käyntiin niin syttyy samantien ylikuumenemisvalo eikä kelkka ota kierroksia?? Aivanko löis jonku vikatilan päälle eikä pellaa niinkö pitäs. ylikuumenemisen takia se ei ainakaan syty kun ollaan mittailtu lämpötiloja. ???
     
  18. Veli Pirinen

    Veli Pirinen Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Voisko lämpöanturi kiusata? Viisaammat jatkakoon.
     
  19. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: iq 600rr

    Moottirin lämpötila-anturi rikki
     
  20. Tommy T

    Tommy T Polle

    Vs: iq 600rr

    Helixin irrotukseen tarvitset torxin kokoa 27. Ei ihan joka työkalusarjasta välttämättä löydy. Levittävät lukkorengaspihdit on myös tarpeen. Ja sitten tosiaan vaikka kierretangosta tehty puristin jouselle, mikä tuossa jo mainittiinkin.
     

Suosittele tätä sivua