Levin ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä MikkoY, 30/10/06.

  1. Markor

    Markor Skiittoni

    Vs: Levin ympäristö

    Oon ollut jo monta vuotta vkolla 50 levillä ja aina ollut reitit ajokunnossa. Lähireittejä jo lanailtu ja kauempana vielä lanaamattomia, jostain saattaa löytää myös ajamattomia.
    Tänä vuonna joutu vaihtaan lomaviikon ja tullaan myös vkolla 51...Laita viestiä jos tarvit ajokaveria jollekin päivälle.
    Ollaan majoituttu tuolla petsukkarinteellä. En oo vielä löytäny oikeen hyvää polkua reitille ja olen menny melkein aina kärryn kanssa tuonne ent.nesteelle. Tuolta petsukkajärveltä pitäisi mennä kuulemma epävirallinen pisto tuonne käsittääkseni Levijärvelle. Mutta viimeksi sitä ei ainakaan löytyny. Tuohon aikaan siellä on aina pimeetä. Tuonne sirkkajärven reitille pääsis kohtuudella tien laitaa, mutta siinä koulu ja taitaa olla päiväkotikin välissä, joten aatellut olla kiusaamatta kyläläisiä ja kuskannu kelkan kärryllä tuonne ent.nesteelle...
     
  2. LeviSLED

    LeviSLED koitetaampa uudemman kerran

    Vs: Levin ympäristö

    Väärään suuntaan olet tähyilly. Petsukkajärveltä itäänpäin parin sadam metrin päässä kulkee Levijärveltä Rakkavaaraan menevä reitti. Reitti alittaa ympärystien siinä Levijärven suuntaan kääntyvän kadun risteyksen itäpuolella. Reitille kulkee jonkinlainen väylä sähkölinjan vierustaa ympärystien eteläpuolella
     
  3. Janos83

    Janos83 Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    Kertokaahan viisaammat, että jos viikolla 14 suuntaisi Leville kelkkailemaan, niin eikös silloin pitäisi olla vielä "täydet kelit" ?? Vai hä???
     
  4. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: Levin ympäristö

    Eikähöhän. Pianaikaa on makkeimmillaan kelit.
     
  5. arisal

    arisal Ski-Doo Summit T3 163" 2015

    Vs: Levin ympäristö

    On siellä lunta silloin.
     
  6. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Levin ympäristö

    Viime talvena viikko 14 ja edellisenä viikko 13 oltiin niillä suunnilla ja kelit oli parhaimmillaan. Pahin lomaryysiskin takanapäin niin ei ruuhkaakaan reiteillä ollu.
     
  7. -Otto-

    -Otto- Active Member

    Vs: Levin ympäristö

    Viime keväänä oltiin viikko 15 Levillä ja loppuviikon lämpimillä alkoi mennä reitit pikkuhiljaa puhki, seuraavalla viikolla olisi varmaan ollut jo aika ikävää ajaa. Vuodet eivät toki ole veljeksiä keskenään.
     
  8. Mileleo

    Mileleo Lynx X-Trim 600 Etec 2013

    Vs: Levin ympäristö

    viikkojen 16/17 vaihteessa oltiin keväällä. Oli kyllä kevät turhan pitkällä, ihan sohjoa oli suurin osa reiteistä. Kyllä reiteillä lunta piisasi, kun keskuksen tuntumasta poistui. Vesistöt oli paikoin haastavassa kunnossa akselilla sodankylä-levi-ylläs-muonio.
     
  9. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Vs: Levin ympäristö

    Viimekeväänä vko14 lätki märkää räntää melkei kaiken viikkoo.. ei ollu iha makeimpia ajokelejä ku ei nähny oikee mittää.. ;D
     
  10. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: Levin ympäristö

    Monena vuotena on vielä viikoille 17-18 asti ollu makiaa keliä. Mutta pirustako noita vuosia tietää. Mutta jos todennäkösyyksiä pitäis iskiä pöytään niin mie uskallan sanoa jopa ilman sammakkoa, että sillon on ajokelejä. Jos ei muualla niin viepäsee kärryllä tunnin pohjoseen vekottimia niin löytyy ajosenssiä.
     
  11. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Vs: Levin ympäristö

    Juup, jos vain kärri on niin pärjää pitkään...
     
  12. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Vs: Levin ympäristö

    Omaa kokemusta Leviltä 20v ja sanosin et vko13 takuuvarmimmat kelit 8) mut niiku pressa kirjotteli vuodet ei oo veljeksiä.. ???
     
  13. SKMXZ

    SKMXZ No sled now...

    Vs: Levin ympäristö

    Ja pakkaskausi ohi eli yleensäkin ilmat aika kohdillaan et voi hiukan pidemmänkin lenkin heittää ettei palelemaan ala. ;)
     
  14. SKMXZ

    SKMXZ No sled now...

    Vs: Levin ympäristö

    Onks mitään uusia linjauksia reitteihin tullu alkavaks kaudeks?
     
  15. LeviSLED

    LeviSLED koitetaampa uudemman kerran

    Vs: Levin ympäristö

    Jotain pieniä oikasuja on muutama ja vähän matkaa taas siirretty baanaa tienpohjilta mettänpuolelle.
    Sitä samaa ku viimisenä kolmena talvena. Keskiverto levinkulkija tuskin huomaa mitään eroa
     
  16. xtrimmi

    xtrimmi xtrim 800 re

    Vs: Levin ympäristö

    jokos siellä kohta päässee pörryttämmään?
     
  17. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    Pääsee ajaamaan ainoana vaikeutena nuo vesistöt kun ei ole jäässä. Eli leviltä pääsee huonosti mihinkään jollei tiedä reittejä. Myös leveämmät ojat ovat todella heikosti jäässä. Tunturissa lunta huipulla huonosti. Mettässä kyllä on lunta. Eli käytännössä leviltä pääsee Kittilään aika hyvin kun kiertää pyhätunturin eikä aja immeljärveä pitkin.
     
  18. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Vs: Levin ympäristö

    Piru kun olis mahdollisuus 9.4 alkaen saada mökki sopivasti, mutta mietityttää vaan noi kelit ??? Tai sitten loppiaisviikolla, silloin mahtaa olla jo baanat ihan ok kunnossa?
     
  19. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  20. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Levin ympäristö

    Just tuo 9.4 ajankohta ollut itellä tapana viettää muutama päivä. Ehkä parhaat kelit talvesta ollu yleensä nuihin aikoihin.
     

Suosittele tätä sivua