Ski doo mxz 800r 2008 powertek pätkii yläkierroksilla

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Tomppa_93, 10/1/16.

  1. Tomppa_93

    Tomppa_93 New Member

    Heipä hei!

    ostin viikonloppuna Ski doo mxz 800r 2008 powertekin. koneeseen vaihdettu wössnerin männät, stefat ja rasvat edellisen omistajan toimesta. Uusilla osilla ajettu 1% seosbensaa tankillinen ja sitä on vieläkin tankin pohjalla. Nyt tankattu 98 yli puoli tankkia.

    Asiaan:
    Perjantaina kokeilin kelkkaa haun jälkeen reilu puoli tuntia ja toimi moitteettomasti. Lauantaina kelkka toimi hyvin noin puolen tunnin ajan, reagoi kaasuun, nosti nokka jne.

    Puolen tunnin jälkeen tilanne muuttui ja kone ei ottanut kierroksia 6000-6500 enempää ja tuntui kuin olisi jonkinlainen kierrosrajoitin. Sunnuntaiaamuna vaihdoin tulpat, jotka oli palaneet mustaksi liiasta öljystä. tilanne ei korjautunut.
    parkkiin peruuttaessa kone ei lähtenyt pyörimään toisinpäin, vaan sammui. Vedin uudestaan käyntiin ja kone suostui vaivoin kaasu pohjassa käymään 2000 kierrosta, syötti liikaa ja poltti bensaa putkessa. Parin minuutin jälkeen lähti käymään ja pystyin vielä ajamaan.

    Kaasarikurkut näyttivät olevan ehjät, cdi ei päälisinpuolin ole sulanu.

    Nyt viisaammat kelkkamiehet ja naiset kertokaa mikä voi olla vikana?

    Kiitos!
     
  2. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Vs: Ski doo mxz 800r 2008 powertek pätkii yläkierroksilla

    Tsekkaappas mäntälöiset, onko männän laki ehyt...?
     
  3. jortsa

    jortsa Member

    Vs: Ski doo mxz 800r 2008 powertek pätkii yläkierroksilla

    Itellä teki 2010vuosimallin 800ptekki samallalailla. Oli toisesta männästä menny männänrengas rikki ja tuhonu sitä myöten toisen pytynki.
     

Suosittele tätä sivua