Arctic Cat F8 vm.2009 ei käynnisty

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä janichka, 26/1/16.

  1. janichka

    janichka Member

    Elikkä, kelkka toiminut normaalisti kunnes jätin yhdeksi yöksi muutaman asteen pakkaseen ja ei sen jälkeen käynnistynyt. Pari vuorokautta lämpimässä, tästä ei apua. Bensaa laittamalla tulppien reijistä lähtee käyntiin hetkeksi.

    Tänään otin bensaletkun irti bensapumpulta ja laitoin hetkeksi käymään edellä mainitulla tavalla. Pyöri hetken aikaa mutta pumppu ei pumpannut mitään. Imuletkujen päät oli puhtaat ja pumppussa näytti ulkoisesti olevan kunnossa.

    Olisko vika pumpussa? Onko pumpulle mitään omaa sulaketta? Ihmetyttää vaan kuin se nyt just tuon ulkona vietetyn yön jälkeen olisi hajonnut.
     
  2. Bestservice

    Bestservice X-trim

    Vs: Arctic Cat F8 vm.2009 ei käynnisty

    Jossain malleissa on bensapumpulle staattorissa oma käämitys.
    https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiCjKDz1cnKAhWG73IKHaxaAS0QFgg0MAk&url=http%3A%2F%2Fcountrycat.com%2Fccstore%2Fkbase%2Fwiring_diagrams%2F2010_Snow.pdf&usg=AFQjCNFwjDMdrsIIGQ4hWuMbpBGsw8TMdQ&sig2=JgRRtazME_xUhU3rhgiuHA
    [​IMG]
     
  3. janichka

    janichka Member

    Vs: Arctic Cat F8 vm.2009 ei käynnisty

    Staattorin vastus mitattu näytti 2 ohmia, pitäisi olla kunnossa.

    Ulkoisella akulla bensapumppu pumppaa normaalisti ja tällä tavalla saa kelkan hetkeksi käymään. Kelkan käydessä kun mittaa sähköliittimistä kelkan antaman jännitteen bensapumpulle se on noin 16.9 volttia, mikä pitäisi olla sopiva kun ei kuormitusta.

    Miksi bensapumppu ei toimi kelkan omalla jännitteellä jos liittimelle asti tulee jännite ja bensapumppu toimii ulkoisella akulla? Olisiko vain liittimessä vika?
     

Suosittele tätä sivua