El tigre -14 alusta

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä -Osmousis-, 28/1/16.

  1. -Osmousis-

    -Osmousis- Member

    Morjes, sellainen mietityttää kelkan alustassa että tuntuu todella löysältä ennenkuin rupeaa vastaamaan keulinta stoppareihin. Tuntuu että ei ole oikein minkäänlaista vaimenmusta. Iskarit tosiaan tuliterät FOX:t 47mm männällä että jotakin niiden ajattelisi siellä tekevän, kaikki säädöt tällähetkellä puolivälissä. Tuossakun ajellu ja lumipakkautunu alustaan ni tosin painuu aivan itekseen melkeen keulinta stoppareita vasten. Varsinkin hitaassa ajossa tuntuu että lyöpohjaan kaikki töyssyt mutta lujempaa ajaessa jotenkin joustaa. Onkohan jostakin ihan pikku jutusta kiinni vai mikä hän voisi olla. Esijännitystä etupukissa noin 5-7mm ja hakaneulat 2 asennossa.
     
  2. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    Vs: El tigre -14 alusta

    Hakaneulat kantsii kyl olla jäykimmäs ja lisätä etupukin esijäänitystä...tai oikeestaan heittää se jousi metallin keräykseen ja vaihtaa mikä tahansa muu jousi tilalle, ni jo muuttuu!! Jos se jousi on alkuperäinen, sellanen ensin tiheällä kerällä ja sit harvemmalla..
     
  3. yamahasrx700

    yamahasrx700 Well-Known Member

    Vs: El tigre -14 alusta

    "tuliterät FOX:t 47mm männällä". Onko nuo alkuperäiset iskarit? Mulla kuivapaino 60 kg, eikä mitään ongelmia pohjaamisen kanssa. Alustan säädöt tehdasasetuksissa. Hakaneulat 1 asennossa. Kelkalla ajettu tosin 380 km, liekkö vielä uutuuden jäykkä.
     
  4. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    El tigre -14 alusta

    Ei voi olla alkuperäiset. Veikkaan tosin, ettei pohjaa nytkään vaan ainoastaan tuntuu siltä kun on liian kova.

    nih..
     
  5. -Osmousis-

    -Osmousis- Member

    Vs: El tigre -14 alusta

    Elikkä iskareina tosiaan FOX 1.5 ZERO C2 / FOX 2.0 ZERO RC2 (HIBBERT SERIES) Ja tosiaan liian jäykälle säätänyt paukuttaa sen takia hiljaisessa vauhdissa, tuntuu että löis pohjaan. Tuo tyhjä alue vaan tuntuu hullulle ennenkuin rupeaa vastamaan keulinta stoppareihin, koska aikaisemmin kokemusta vain lynxin kytkemättömästä alustasta. Tuli tosin päivitettyä samantien ennenkuin olin edes kelkalla päässy kunnolla ajamaan niin tuo kyseinen sarja alustaan ja kulaan laitoin FOX FLOAT 3 Evol R (ei malttanu RC2:sia :'( ) ja kaveriks laitoin vielä BLADE:n sukset eiköhän tuosta vielä säätötalkoilla saada ajettava kampes ;D ...mutta kiitos ja anteeks :D :D ;D Aiempana kelkkana tosin oli Pätsin Arton vanha LYNX RE 600 E-tec -10, joten jonkinlaista vertailu pohjaa onneks löytyy.
     
  6. gontso

    gontso Well-Known Member

    Vs: El tigre -14 alusta

    Varmaan noille Hibberteille järkevä Suomi shimmi ja etupukkiin joku oikea jousi (lineaarinen). Eikös siinä ole samanlainen progressiivinen jousi kuin RR malleissakin (alku löysää ja lopussa liian kiree).
    Tämän jumpan jälkeen voi päästä jo säätämään sitä kohilleen.
    Varmaan olet jo vaihtanut ne etupukin ylä ja ala-akselin jämympiin, ettei tarvitse rungon vaihtoon lähteä.
     
  7. yamahasrx700

    yamahasrx700 Well-Known Member

    Vs: El tigre -14 alusta

    Saiko osmousis alustan toimimaan?

    Miten ne bladen sukset siinä pelaa? Kokeilitko alkuperäisillä ollenkaan?
     
  8. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: El tigre -14 alusta

    Juuri tämän takia mukaan folioteippiä jota liimailla pohjauskumeihin selviää pohjaako ja mistäpäin.
    Tikren alustasta saa vakiopumpuillakin kovan pelin kulkemaan, kattokaahan rajoitiremmin kuntoa/venyvyyttä ettette särje etupukin iskaria ;)
     

Suosittele tätä sivua