Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

  1. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Vs: Heinävesi

    Kiitti!
     
  2. Viggen

    Viggen Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Tosiaan hyvä :). Muistelen tästä olleen hiukan kiistaa useana vuonna. Monesti ollut auraamatta,en tiedä edes kelle virallisesti kuuluu?
    Sitten on ollut autot ja kärrit molemmin puolen tietä,ettei meinaa asukkaat ohi mahtua.
     
  3. jusal

    jusal Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Mikä on ympäryslenkillä vesistöjen suhteen tilanne? Olisi huomenna tarkoitus tulla sinne suunnalle parin kelkan voimin. Itsellä ei ongelmaa sohjon kanssa mutta emäntää voi hirvittää jos meinaa meno hyytyä :)
     
  4. G-type 494

    G-type 494 Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Tänään tuli ajettua lenkki ympäri kirkonkylältä ja sinne takaisin. Paikka paikoin jäällä hieman vettä, mutta ei ainakaan siinä kohdassa missä on jo ajettu estä menemistä.

    Kuvan mukaiset tavarat löytyi reitiltä valamon kohdilta joten jos joku tunnistaa ja arvelee vielä tarvitsevansa niin voi ottaa yhteyttä!
    [​IMG]
     
  5. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: Heinävesi

     
  6. jusal

    jusal Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Kiitos Kukunor tiedosta. Sarvikummusta tarkoitus lähteä matelemaan jossain vaiheessa aamulla ja ajakaa vaan reilusti ohi kun edessä näkyy puputtaja phazer ja valkonen catti matelemassa :D
     
  7. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: Heinävesi

    Voi täällä reitillä ajaa hiljaakin, kurvit voi ajaa varovasti. (terveisin hisukseen turailija)
     
  8. reittikone

    reittikone Active Member

    Vs: Heinävesi

    Missä kunnossa olivat jää osuudet?
     
  9. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: Heinävesi

    Ihan hyvässä ei mitään ongelmaa vesistöistä.
     
  10. Bestservice

    Bestservice X-trim

    Vs: Heinävesi

    Kyllä oli gasthaussissa hyvä käyvä kavilla kuppillisen sijaan tul pöytään pannullinen
     
  11. jusal

    jusal Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Ympäryslenkki kierretty läpi ja hienosti meni. :) Vesistöillä ei ongelmaa ja mantereellakaan ei mitään pahempia yllätyksiä tullu eteen. Liikennettä näkyi jonkun verran mutta yllättävän vähän olosuhteisiin nähden. Sen verran täytyy kehua heinäveden reitistön hoitajia että merkkaukset ja opasteet oli huippu luokkaa, varsinkin jäillä. Reitit oli paikoin tuiskuttanu umpeen mutta kertaakaan ei tullut tilannetta ettei olisi suuntaa löytyny. Kiitosta vaan paikallisille hyvästä työpanoksesta, varmasti tullaan uudestaankin nauttimaan hienoista reiteistä ja hyvästä palvelusta. ;D
     
  12. pioneeri

    pioneeri Lynx 600 E-TEC rs-kit 2014

    Vs: Heinävesi

    Kyllä samaa mieltä et jotka ekaa kertaa ajee Heinävedellä niin ei eksyyn pääse siellä kun kartaa ja numeroita seuraa ja on hyviä taukopaikkoja ympäriinsä. Itse siellä jo n 10 vuotta ajelleena ja aina yhtä mukavaa , vaikka talvet vaihtelee näinkin paljon ;D
     
  13. IP Racing

    IP Racing Kisakenttien eläkeläinen

    Vs: Heinävesi

    Kiitos ja kumarrus!! :D :D
    Lämmittää mieltä nuo kehut kun tuolla viettää enemmän aikaa talkoissa kuin oman kelkan sarvissa. Yleensä sitä kuulee vaan valituksia jostain, jos on hiljaista, niin se on tulkittava savolaisittain melkein jo kehumiseksi ;)
    Meitä talkoolaisia jotka nuo merkkaukset hoitaa, on erittäin pieni joukko joka vuosi vuodelta näyttää pienenevän :-\
     
  14. pioneeri

    pioneeri Lynx 600 E-TEC rs-kit 2014

    Vs: Heinävesi

    Hyvin on lunta täällä Heinävedellä . Kylältä tampattu melkein kermankoskelle asti ja sen jälkeen on mukavaa tuisku pattia,kun uutta lunta tullumukavasti lisää . Pimeessä en lähteny kermanjärvelle kun näytti olevan tuiskuttanu reilusti lunta jäälle No huomenna valoseen aikaa sit. Onko reittikone huomenna missäpäin mahdollisesti.
     
  15. reittikone

    reittikone Active Member

    Vs: Heinävesi

    Keskiviikko-perjantai karvio-Valamo-kenraalintie ja Sarvikumpu-särkelä. Mönkkäri lanankanssa tiistaina Heinäves-Kerma-valkeislampi.Jos kaikki onnistuu!
     
  16. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: Heinävesi

    Vesistöillä pientä veden nousua, lumikerroksen alla 20 cm vesihyyhmä. Kohmanlamella eniten vettä lisäksi kaksi isoa avantoa keskellä reittiä, merkattu kahdella havulla ja kuitunauhalla joiden välissä avannot ovat. Ajaminen molemmin puolin sillai vauhdikkaasti koska vettä sivuilla enemmän.
     
  17. pioneeri

    pioneeri Lynx 600 E-TEC rs-kit 2014

    Vs: Heinävesi

    Hyvin olit merkinnyt Ympärys kierretty ajokaverin kanssa ja lunta on silleen et joutu umpista kuikankodalta karvioo avaamaan oikeen kunnolla välillä. Tasotti patteja mukavasti. Jäällä lunta paljon et onneksi hyvin kepeillä merkitty reitti jääosuuksilla. paikoitellen märkää sohjovesi seosta. Reittikoneelle riittää lunta siirrettäväksi. Kiitos ja kumarrus reitin hoitajille joita tänään näkyi
     
  18. heimohuima

    heimohuima Boondocker

    Vs: Heinävesi

    Reitti oli nopeella patilla mutta hikisessä kunnossa sunnuntaina.. mukava oli paukuttaa menemään :)


    HUOM!
    Reitiltä löyty sunnuntaina hanska
    thinsulate 3m Terra

    soita jos kaipaat, on nyt varkaudessa. säilytän vaikka viikon. :D
    0442609330
     
  19. Vs: Heinävesi

    Pari päivää kierretty Heinäveden ympärystä . On ollut tampparin jälkee , on ollut patikkoa ja ompa ollut umpista. Hyvä ja hieno parin päivän visiitti täällä ;D
     
  20. pioneeri

    pioneeri Lynx 600 E-TEC rs-kit 2014

    Vs: Heinävesi

    Käytiin aamulla 10 maissa hartzan kanssa karvion nesteellä kahvilla ja ei ollu sillon vielä reittikone liikenteessä. No lähettiin sit tulenliekkiin päin ja oli hauskaa. ei varmasti viikonlopun jälkeen ajettu ollenkaa ja uutta lunta paljon tasottamassa ,no nyt on jäljet ;D. Jääosuus muuten hyvä mut kukunorin mainitsema ,lainaus Kohmanlamella eniten vettä lisäksi kaksi isoa avantoa keskellä reittiä ja avannot eilisestä isontunut !! . Havut merkkinä ja ranta alueella rupee oleen oikeesti reilusti vettä/sohjoa paljon eli hirveesti ei voi kylällepäin rantautumista muuttaa rannan muodontakia.toivottavasti jäätyy.
    Iltalenkillä kylältä Kermaan pikkujärvelle asti loistokunto . Ja savonrannalle aukastiin rettiä jonkin matkaa ja vuokalanjärvellä paljon vettä lumenalla,käännyttiin siinä kannaksella ympäri. On lunta reilusti sielläpäin eli koittakaa levittää reittiä . Mennessä 2 kelkalla levitettiin ja tulessa ei keritty.
     

Suosittele tätä sivua