Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

  1. kk-sports

    kk-sports Venture Lite Ex: RS-vector, V-max 700.

    Vs: Heinävesi

    no nyt pitää kyllä kyseenalaistaa. Ollaan parasta aikaa ylläksellä ja reitit niin kovia että rinteen päälle pitää reitin sivussa ajaa että pito riittää. Silti huomenna tamppari ajaa retin läpi. Kyllä se miun nähäkseni pahimmat patit oikaisee. Lapissa kovia kelejä jakuu pitkälle kevääseen,mutta reitin hoito jatkuu. Silti iso kiitos kunnalle ja tampparikuskille yrityksestä hoitaa reittiä kaluston keston mukaan.
     
  2. kk-sports

    kk-sports Venture Lite Ex: RS-vector, V-max 700.

    Vs: Heinävesi

    joku tässä kirjoittelikin että onkohan tampparilla ollut patikon teko kone mukana.
    Olen osin samoilla linjoilla kirjoittajan kanssa. Voisiko tampparikuski valaista meitä sellaisella tiedolla,että käytetäänkö reitin vedossa myös puskulevyä vai pelkästään perässä olevaa silppuria..? Lisäksi olemme huomanneet ettei nykyisin käytetä levikleitä vetämään lunta reitille kuten ennen. Muistan myös keskustelleeni aikoinaan kuskin kanssa,ettäpahimmat paikat otetaan jopa kahteen kertaan. Paljon on parannusta tälle vuodelle kuitenkin tullut viimeaikoihin nähden,mutta mielestäni kaikki keinot tulisi käyttää ettei menisi polttoaineen tuhlaukseksi.
     
  3. Veteraani

    Veteraani Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Niinhän sitä aattelin siitä patikonteko-vempaimesta viime lauantaina kun olin heinäveden suunnalla,hyvä että joku muukin on aatellu vähän samaa
     
  4. reittikone

    reittikone Active Member

    Vs: Heinävesi

    Joka kerta ajaessa käytetään puskulevyä perä murskain ei jaksa ottaa patikkoa pois.Puskulevyllä otetaan myös lunta reunoista reitille,
    nyt vaan on sellainen tilanne reunat on jo ajettu keskelle. Sivulevittäjät eivät mahda mitäään näin kovalla lumella. Kone on vanhahko
    eikä paikat kestä näin jäistä patikkoa työntää. siihen kysymykseen että ajetaanko kahteen kertaan monet kohdat etenkin kurvit voi joutua ajamaan 3-4 kertaa. mieluusti ajaisimme jos vaan keli olisi sellainen että kone pystyy.mutta tällä hetkellä mennään näillä.
     
  5. kk-sports

    kk-sports Venture Lite Ex: RS-vector, V-max 700.

    Vs: Heinävesi

    kiitos tiedosta..! Mukava kuulla että kaikki mahdollinen tehdään. Toivotaan että ensi talvi olisi yhtä hyvä lumen kannalta Mutta pehmeämpi.
     
  6. IP Racing

    IP Racing Kisakenttien eläkeläinen

    Vs: Heinävesi

    Nyt pitäisi jokaisen mennä vähän itseensä ja miettiä miten valittaa reiteistä. Sanoisin, että verrattuna lähes mihin suuntaan tahansa (poislukien lapin suuret tunturikeskukset) meillä on asiat aika helkkarin hyvin. Saadaan ajaa ilmaiseksi KONEELLISESTI hoidettuja reittejä pitkin. Ja kunnossapito on hypännyt valovuoden eteenpäin parin vuoden takaisesta.
    Aina toki on parannettavaa, mutta näyttäis nälkä kasvavan syödessä. Tai sitten on kelkkojen säädöt pielessä :p

    Kävin itse ajelemassa Muonion, Ylläksen, Enontekiön ja Levin alueella pari viikkoa sitten. Levillä ja Ylläksellä reitit on melkein kuin ajelisi tuota Varkauteen vievää tietä pitkin, paitsi siellä oli tasaisempaa ;D. Enontekiöllä oli kuin meillä ajelisi ja Muoniossa oli sitten niin kuin olisi ajellut meidän reiteillä ENNEN nykyisiä reittejä, eli pahimmillaan kelkan levyistä "luomua".

    Joten josko lopetettais jonniijoutava narina ja oltaisi kiitollisia ylläpitäjille.
     
  7. kk-sports

    kk-sports Venture Lite Ex: RS-vector, V-max 700.

    Vs: Heinävesi

    niinpä niin..jospa pj viitsisi lukea uudelleen. Tässähän pyydettiin tampparikuskia kertomaan käytännöstä,eikä naristu reitin hoidosta. Vielä jos lukaset tuon jutun yläpuolella olevan kirjoitukseni niin siellähän kiitellään. Kolmanneksi tampparikuski on pyytänyt palautettakin, en tiennyt että se ei pj:n mielestä saisi olla negatiivistakin. Reitti tosiaan on hoidettu paremmin kuin viimevuosina.
     
  8. IP Racing

    IP Racing Kisakenttien eläkeläinen

    Vs: Heinävesi

    Taisi osua kipeästi joku kohta edellisessä postauksessani...

    1.) Tuossa lukee "jokaisen mennä itseensä". En siis hyökännyt ketään vastaan henkilökohtaisesti, kk-sports. Tarkoitin yleisesti viime aikoina tullutta valitusta hoidosta. Sitä kun tuntuu tulevan hoidetaan reittiä tai ei. Välillä tuntuu, että yksikin töyssy on liikaa.
    2.) Missään kohti viestiäni en kieltänyt negatiivisen palautteen antamista.
    3.) Omassa viestissäsi yhdyt kirjoitukseen patikontekokoneesta tampparin perässä, jokainen vetäköön siitä johtopäätökset onko se valittamista vai ei. Minä vedin omani
     
  9. Bestservice

    Bestservice X-trim

    Vs: Heinävesi

    Kyllähän sitä patikkookin pitää olla että sormet ei palele ja kuntokin siinä sivussa mukavasti kohentuu.
     
  10. kk-sports

    kk-sports Venture Lite Ex: RS-vector, V-max 700.

    Vs: Heinävesi

    heh..ei tee mulle kipeää keskustella asioista ääneen. Rakentavassa mielessä kirjoittelen. Vastaustyylistä päätellen taitaa joku muu ottaa kipeesti(ei pelkästään minun mielipide). Ymmärrettävää että kirjoitukset tulkitaan eri tavoin jokaisen päässä ja elekieli ja asian esittämis tyyli jää tyystin pois kirjoituksissa. Vaikuttaapa siihen lukijan personallisuuskin. Pitäne näköjään kysellä asiat yv:llä ettei ulkopuolisia häiritse. ::)
     
  11. Veteraani

    Veteraani Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Patikonteko-Vempain
     
  12. Joneez

    Joneez Lynx RAVE RE 850 E-TEC -18

    Vs: Heinävesi

    Kiitokset erinomaisesta reitin hoitamisesta tampparikuskille. Oma mielipiteeni on että reitissä pitääkin olla pattia jonkin verran ja luonnonoloille emme mitään mahda. Reitin hyvyys riippuu loppujen lopuksi kelkkamiehen ajotaidoista. Toivotaan lunta myös ensi kaudelle!
     
  13. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Heinävesi

    Yritämmä järjestää moisen sinne seuraavana talvena. Koekäytetty etelä-karjalan reitillä tänä talvena ja toimivaksi todettu.

    nih..
     
  14. Veteraani

    Veteraani Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Enhän missään vaiheessa valittanut patikosta,mainitsin vaan että mietitytti ajoittain että onkohan lanurilla ollunna perässä Patikonteko-vempain
    Mukava käydä Heinäveden reitistöllä
    Kuikan kodallakin oli,olikohn Rääkkylästä porukkaa kun pysähdyin makkaran paistossa
    Olin yksin liikenteessä
     
  15. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: Heinävesi

    Heinäveden reitillä täysi talvi, lämmön ylläpitämiseksi on pientä patikkoa mut järvi osuudet toistaiseksi tasaiset. Liukuvoiteitakin tuli viime yönä joten se asiakin kunnossa, saattaa tulle huomenna vielä lisää. Karvioista Valamoon päin osa reittiä hiekoitetuttu pidon parantamiseksi joten sekin kunnossa. Palvelut ovat tarjolla koko pääsiäisen. Joten kaikki "patinteko-koneet" eikun tänne ajamaan, harvoin voimme näin hyvää reittiä tarjota pääsiäisenä. Hyvää pääsiäistä, reitillä tavataan.
     
  16. Bestservice

    Bestservice X-trim

  17. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: Heinävesi

    Reitit ollut loistavia, kiitokset homman pyörittäjille ja tampparikuskille! :)
     
  18. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: Heinävesi

    Olen samaa mieltä, tosin vain 1000 km pörräilyt näillä reiteillä.
     
  19. reittikone

    reittikone Active Member

    Vs: Heinävesi

    Voisitteko ystävällisesti ilmoittaa kun ajelette reitillä jos on vaaranpaikkoja reitillä yritän Ensiviikolla käydä katsomassa ja merkaamassa. KIITOS!
     
  20. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: Heinävesi

    Olihan kiva tavata kunnon kelkkamiestä.
     

Suosittele tätä sivua