Levin ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä MikkoY, 30/10/06.

  1. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    Nii. Ostamaan. Ei se paljioa maksa.
     
  2. Jude

    Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

    Vs: Levin ympäristö

    Viikko tuli Levillä pörrättyä. Kilometrejä 1400. Kilpisjärvellä tuli käytyä alkuviikosta ja muuten kierreltii tuttuja lenkkejä lähempänä, paitsi perjantaina lähettii vielä Kolariin. Sieltä löytyki tosi mukavaa pätkää samoin kun ylläksen maastostaki. Ei ole pelkkää tasasta jänkää.
     
  3. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    No niin. Suur kiitos kahdelle jantterille jotka paiskasi mut tänhän hanhivaarasta pöntsön risteykseen. Samoin iso kiitos bavolle joka hoiti oksutauista kärsivän catin jänkhänkulmalle. Ja super isot thänksit sille runkkarille joka veti pysähtymättä ohi vaikka Äijälä on kalusto levällään jänkhällä. Toivottavasti oma kamppeesi porsii joskus jonnekin. :mad: en pysähdy
     
  4. bollex

    bollex Active Member

    Vs: Levin ympäristö

    Hävinnyt valkoiset ajolasit sirkkajärvelle,jos löysit ilmota numeroon o4o9116o50
     
  5. Oudie38

    Oudie38 Member

    Vs: Levin ympäristö

    Lauantaina pitäis matkata Levin suuntaan ensi viikoksi. Eli viestiä vaan jos joku kaipailee ajoseuraa tai jos saa liittyä joukkoon ...
     
  6. Mikkomäkinen

    Mikkomäkinen LYNX RAVE RE 800 E-TEC 3300 -14

    Vs: Levin ympäristö

    Reitit paikoin ärsyttävää patikkoa.
    Varsinkin levi ylläs väli!
    Raattamassa tiistaina toimen reitti pattia toinen alempi reitti aivan motaria sai painella menemään.
    Pokan suunnasta kellään kunnosta hajua?
     
  7. Pexi75

    Pexi75 Lynx Boondocker 3900 DS 800R E-TEC, 2017

    Vs: Levin ympäristö

    Leville tultiin lomailee ja juniorin kanssa tarkoitus huomenna pyörähtää lenkki Ylläksellä. Levi-Ylläs väli lienee sellasella sikapatilla että ei viitti natiaista kuskata koko matkaa kelkan päällä. Jos kiskois kelkin kärryllä lähemmäs. Onko tuossa Kittilä-Ylläs välisellä maantiellä jossakin parkkipaikan tapaista, johon vois pistää auton+kärryn parkkiin ja josta vielä pääsis reitille?
     
  8. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Vs: Levin ympäristö

    Sirkkajärven pohjoisrannalla oli ainakin tänään aika hapokkaan näköstä ja paikoitellen mustia laikkuja, olkaapa tarkkana.
     
  9. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    No lainiolla on lumi jää kylä ja siin saa kelkan pois kyydistä. Vois olla natiaiselle mukava paikka käydäkin. On puolivälissä Ylläkselle. Tosin kelit on sellaset että reitit melkomoista mätikköö
     
  10. Lyynetec

    Lyynetec Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    Jos täällä joku paikallinen olisi hereillä kun tuo iskarihuolto topicci on kuollu. Eli missä Kittilä-Levi alueella voi huoltaa iskareita. Pitäisi ämmäläisen etupukkiin saada simmausta ja uudet täytteet.
     
  11. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Vs: Levin ympäristö

    Levi Pro Shop, St1:n lähettyvillä. Siellä on tosin aikas hässäkät. Jouduin oikeen polokeen jalkaa että sain Viperin huoltoon :p
     
  12. Pexi75

    Pexi75 Lynx Boondocker 3900 DS 800R E-TEC, 2017

    Vs: Levin ympäristö

    Kiitti vinkistä. Tuohon ajamma
     
  13. JiiPee73

    JiiPee73 Lynx Rave RE 600 e-tec -15

    Vs: Levin ympäristö

    Aja Kittilän kautta ja risteykseen 62, siitä Ylläksen suutaan. Se on ainakin ollut aina hyvässä kunnossa kun itse olen ajellut.
    http://www.kittila.fi/sites/default/files/asiakirjat/Liikunta_ja_ulkoilu/Moottorikelkkareitit/mkelkka_kuntakartta_2016_netti.pdf
     
  14. jagged

    jagged Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    Sen verran tähennystä että Lainion Lumilinnasta on vain kymppi matkaa Ylläkselle. Soma paikka.
     
  15. Pexi75

    Pexi75 Lynx Boondocker 3900 DS 800R E-TEC, 2017

    Vs: Levin ympäristö

    Lainion Snow villagesta lähettiin reissuun juniorin kanssa. Ylläksen yli ja samaa reittiä takasin. 46 kilsaa tuli, eli juuri sopivasti. Reitti ihan kohtuu hyvässä kunnossa koko matkan, ei menny hermo kummallakaan vaikka yli 4-metrisellä karkealla alustalla mentiin :)

    Toista oli Levin ympärysreitin kunto kun äsken lähin tästä Etelä-Rakasta ja pyöriskelin Levin pohjois- ja itäpuolen reiteillä. Oli semmosta pottupeltoa että meinasin kääntyä jo muutaman kilsan jälkeen takasin mökille.. :mad:
     
  16. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    Tuohon patikkoon saatat joutua tyytymään. Eip kamamalasti lanat liiku muuta ko hiihtoniilojen iloksi. Ja jos kelit jatkuu näin ni eit nuo joet ja purot kauaa kestä ku ovat auki. Satoi syssyllä lumen sulaan jänkkhään.
     
  17. LeviSLED

    LeviSLED koitetaampa uudemman kerran

    Vs: Levin ympäristö

    Itekki taas kävin muutaman satasen lenkin heittämässä Hetan suunnille ja nyt on pakko avautua...

    Ei tuo patikko keleistä johu. Tämä nyt vaan on taas sitä aikaa ku Ski Resortti tuhlaa loppukauen lanausbudjetin aivan tyhjänpäiväseen ja avuttomaan räveltämiseen.
    Tuo ympärysreittiki pohjoispuolelta tänään lanattiin mutta siitäkhän nyt ollu taas helevetinkään vertaa hyötyä.

    Harvinaisen paska lanamies oli puikoissa ku reitti ei ollu mistään tasanen ees heti lanan jäljiltä, ainoa mitä tuo tämän päivänen kierros sai aikaan oli se että pattien väleihin saatiin vedettyä kunnon sohjoläjät, ja ku paana liikkuu tietenki just pahimpaan ruuhkaaikaan ni johan tuo sohjo lens kaaressa joka suuntaan ja tuloksena saatiin parissa tunnissa entistäki vittumaisempi ja terävämpi patikko.

    Melkein taas naurattaa ku kauen alussa oli kauheat riidat lanausmaksuista ja rahat oli kuulemma lopussa. Nyt tuota rahaa on näköjään vähän taas liikaaki ku sitä on varaa tuhlata ihan hyödyttömään tampparilla päristelyyn ja paskaan työnjälkeen.

    Suomesta löytyy kelkkakerhoja joilla lanausbudjetti kilometriä kohti on vain prosentin verran Levin budjetista, mutta reittien laatutaso on läpi talven melkein yhtä hyvä. Sehän kertoo siitä, että harrastaja haluaa lanatessaan käyttää pienen budjetin maksimaalisesti hyödyksi, Levillä taas laitetaan ammattimiehet asialle ja ollaan tyytyväisiä kunhan karttapalveluun piirtyy tarpeeksi vihreää viivaa, työnlaadulla ei tunnu olevan mittään väliä. Samat virheet toistuu joka talvi ja mistään ei oteta opiksi. Son varmaan tätä samaa jääräpäisyyttä millä noihin saatanan hissisotkuihinki päädyttiin.

    No niin, tekipähän hyvää taas nettiraivota hetken aikaa... Pittää seuraava reissu käyä Kolarin puolella niin ei tartte alkaa hermoja enää poltteleen.
     
  18. JiiPee73

    JiiPee73 Lynx Rave RE 600 e-tec -15

    Vs: Levin ympäristö

    Viikon päästä olisi lähtö Leville... Säät ei näytä hyvältä, mutta yöpakkasia näyttäisi siellä päin vielä olevan. Kun nyt vielä pari viikkoa olisi reitit ajokunnossa.. :)
     
  19. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Vs: Levin ympäristö

    Siis oon niiiin sammaa mieltä. Carrillolle siitä jo avuduin mut en jaksanu tänne kirjottaa. Tuntuu tosissaan et on vaan tärkeetä ajella reitit läpi. Tuolla kauempana ainakin kun tekis työn kunnolla niin vois käyä puolta harvemmin.
    Sit viä ylinopeussakot :eek: No oma vika tieten. Mua huvita kohta mikään ;D
     
  20. Rauta

    Rauta Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    Eikös niitä lanaajia tai päättäjiä voisi joku infota, että lanaisi edes illalla niin ehtisi yön ajan kovettua.
    Siis jos on yöpakkasta. Reilun viikon päästä pitäisi lähteä sieltä jostain ylöspäin, mutta se lähtö ei oo lanauksista
    kiinni, ainahan ne polut on tasottunu mitä kauemmas keskuksesta pääsee.
     

Suosittele tätä sivua