Variaattorin säätöä

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä konstis, 15/11/16.

  1. konstis

    konstis Lynx RC600sdi -07

    kelkka on 2001vm phazer ja remmi vikisee aika voimakkaasti liikkeellelähdössä. Remmi on uusi ja pitäis varmaan variaattorin lautasia levittää, mitenkä tämmösessä pelissä homma menee kun variaattorissa on jousen päille kolot joiden kohdalla lukee 1,2,tai 3 ja toisessa päässä jousta 0,3,6,tai 9. Jotka tietää niin kertokaa mullekki että pääsee tuosta vikinästä eroon!
     
  2. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Siellä varin takana on lautasessa 3 pientä säätöpulttia joiden alle kuuluut ohkaset prikat, niillä säädetään se varin leveys.
    Pultit kuluu päistään koska ne nojaa eloksoituun metallirinkulaan joka siellä varin sisällä on, pultit uusimalla pääset alkuperäisiin mittoihin.
    Tilalle voit laittaa kuusiokolo kannalla olevat pultit (oikeanmittaiset tietty) ja prikat, ruuvilukitteella kiinni sitten ne kuten alkuperäisetkin.
    Varin jousella on eri asetuksia esim. 2 reikä ja 3 toisessa on =5=eli 50 astetta esijännitystä , joka tulee siitä että kierrät helixiä jousen kiristymis suuntaan niin paljon että helix sopii sinne liukunastojen päälle.
    Varin jäykkyys riippuu käytettävästä jousesta niin kytkimessä kuin varissa sekä välityksistä ja matosta, eli aika simppeliä vai mitä?
    Liian löysä vari saa aikaiseksi liian alhaiset vahtokierrokset ja ajokierrokset sekä puutteellisen paineen remmille jolloin on vaarana remmin luistaminen kuormittaessa.
    Liian tiukka tietysti päinvastoin....
     
    Viimeksi muokattu: 15/11/16
  3. konstis

    konstis Lynx RC600sdi -07

    okei, kiitti!
     

Suosittele tätä sivua