Lynx RE 600 etec / 800 etec 2014 kokemuksia

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä FU, 10/11/13.

  1. jii8360

    jii8360 New Member

    Nonnii eka viesti tänne foorumille ja heti tosi kyseessä.. Tuli hommattua viime keväänä 14vm rave re 600 e tec. Ekoilla lumilla n. kk sitten toimi täysin moitteettomasti. Nyt sitten laitoin uutta pensaakin sekaan ja ajamaan,aamulla pikasella lenkillä toimi normaalisti mutta iltapäivällä sammu pakkia päälle laittaessa ja oli vähän vaikee saaha käyntiin. Ajelin sen sitten kotia ja halliin pakittaessa ei tahtonu mennä pakki millään päälle eli sillä hetkellä ku pitäs kääntää pyörimis suunta ns. väärinpäin niin lähteekin käymään takasi normaali suuntaan. Sain sen sitten kuitenkin halliin ja sammutus ja uudelleen käyntiin laitto lämpimällä moottorilla niin kyllä sai nykiä,pari tuntia jäähytystä ja lähti ekalla nykäsyllä aivan normaalisti. Mitenkäs tätä pitäs lähtestyä ? Onko moottori jo loppu 5100km ajettuna ?
     
  2. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Kuulostaisi siltä, että kannattaa puristukset mitata.
     
  3. jii8360

    jii8360 New Member

    Nonnii päivitystä aiheeseen.. Elikkä toisen sylinterin imukurkku oli vähän halennut läpi asti ja polttanu sitten saman sylinterin tulupan vissiin ku lykänny enemmän penssaa sinne.. Mäntä normaalin näköinen ja tasaiset ja hyvät puristykset molemmissa pyttyissä. Vai on kyllä perkele paskoja nuo kurkut ku -15 keväällä vaihettu ja sen jäläkeen ajettu vaan vähän reilu sata kilsaa. Nyt pitäs olla ns paremmat kurkut..
     
  4. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Oisko kone niin epätasapainossa, että rikkoo kurkut? Se kait ollut hivenen ETECcien onkelma...
     
  5. jii8360

    jii8360 New Member

    En oikkeen tiijä mutta vissiin niitä näistä mennee.. Mikä lie sitten totuus vai huoltoukko meinas että jos on kauemmin ollu hyllyssä laatikossa uusia kurkkuja ja rupeaa niitä venyttellee ennen paikalleen laittoa niin kaikkia ei tohi konneessee lyyä..
     
  6. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Voipi hyvinkin olla, että kovettuu. Voiskohan silikonilla voitelu helpottaa tuohon...
     
  7. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Jos tosissaan reilussa vuodessa poikki happanee niin täytyy kyllä ihan paskaa olla.. on mulla kyllä pitempään kestäny.
     
  8. HuBu

    HuBu Lynx RE, Ski-Doo MX Z X-RS, Polaris RR

    Milläs olette tukeneet vakio penkkiä tukevammaksi?
     
  9. Huge™

    Huge™ 2023 Lynx Xterrain RE 850 3700

    Nyt mittarissa jo neljä tuhatta tällä tapauksella...
    Vielä mennään samalla matolla eikä mitään näkyvää vauriota ole ilmennyt. Kovemmissa vauhdeissa edelleen vähän "paukuttelee" ja jollottelee mutta eiku liikkuu. Saa nähdä miten kehittyy. Liikkeeltä tai tehtaalta ei ole kuulunut mitään vaikka usein asioin. Liekö tehneet mitään raporttia. Veikkaan että tuskin.

    Hyvä matto kyllä muuten. Ei ole älyttömän kankea mutkissa ja pitoa on kelissä kuin kelissä kumpaankin suuntaan.
     
    Skippaduu75 tykkää tästä.
  10. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Ootteko seuranneet tukivarsien puslien "vapaaliikettä", eli miten paljon sukset pääsevät tekemään eteen-taakse liikettä. Alkaa epäilyttää, että mulla ois puslissa jo kulumavika hiwenen...

    -P-
     
  11. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Nääthän sinä jos niissä on välystä kun nostat keulan ilmaan ja heiluttelet. Jos ne ei heilu niin eivät ole väljät..
     
  12. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Heiluu jo ilman keulaakin nostaessa, mutta paljon Lynkerön kans touhunnut sanoi, että aina ne on vähän heiluvia. Minä vaan sitä, että onko muilla miten heiluvia varmasti ehjät vehkeet. Ei viitteis näillä tuloilla turhaan korjata.
     
  13. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Omasta bd:sta purin keulan ja ylätukivarsissa ei ollu yhtään välystä ja alhaalla vähän mutta ostin sinne uudet holkit. Maksoi jotain 3e kpl. Eipä se juuri heilu jos kaikki on kunnossa.

    Paljonko se sitte heiluu sulla?
     
  14. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Jonkun sentin likkuu suksi eestaas, kun heiluttaa :)
    On siellä välystä...
     
  15. -rx-1-

    -rx-1- Lynx etec

    Hei hoi onko muilla -14 600cc temppuilut valot? Viime keväänä viimeisellä reissulla alkoi... Välillä ei saa pitkiä päälle,välillä ei vaiha lyhkäselle, välillä tyhjäkäynnillä himmenee lähes kokonaan ajovalot sekä mittarivalot? Brp:n Oma lisäledi myös tuikkii miten sattuu... Kerran jo tänä syksynä käynyt huollossa ja ei kuulemma löytynyt mitään vikaa mutta puolen tunnin ajon jälkeen taas sama peli jatkuu....:(
     
  16. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Mulla teki samaa 14 RE toissa keväänä viimeisellä reissulla.. Sieltäkään ei mitään selvää vikaa löytynyt, ja kelkka meni vaihtoon niin lopputulos ei ole selvillä.. huollossa käytin mutta mitään selvää vikaa ei ollut... Kahvanlämmittimet ja valot temppuili..
     
  17. -rx-1-

    -rx-1- Lynx etec

    Kai se on vaan ajettava ja toivottava, että jotain valoja pimeällä toimii:)
     
  18. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Oisko valokatkaisissa tai sen johdoissa vikaa?
     
  19. -rx-1-

    -rx-1- Lynx etec

    Täytyy huomenna käyttää vielä huollossa jos kerkeisivät tutkimaan lisää...
     
  20. Lyynetec

    Lyynetec Well-Known Member

    14- re 600. Huollon jälkeen oli taivasalla viikon. Käynnistäessä ei kuulunu dessin piippausta eikä näyttöön tullu lämmitystekstiä. Sammutin ja heti uudestaan käymään jolloin dessi piippasi ja lämmityskäyttö tuli normaalisti

    Eilen ylläksellä ajellessa sitten ensimmäiseltä tauolta jatkaessa ei meinannu lähteä käymään. Aikani nyin niin lähti ja putkessa paukahti. Toimi lopun normaalisti.

    1600km ajettu ja takuu vielä voimassa. Onko muilla tehny tuollaista.
     

Suosittele tätä sivua