Aloittelija kysyy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä sparkplug, 5/10/06.

  1. ntt

    ntt Well-Known Member

    Kallistuksenvakaajan kiinnikkeen takana on huoltoreikä josta saa sen alimman pultin auki.
     
  2. Pasuuna

    Pasuuna Well-Known Member

    Kertokaas asiantuntijat mikä aiheuttaa mäntiin tämmöisiä vaurioita? Tuo koloilla oleva mäntä on puhaltimen puoleinen ja tuo mistä pala pois variaattorin puoleinen. Kelkka on polaris IQ 550 shift vuodelta 2011, ajettu vasta 3000...

    Suutin on 230, lienee vakio. Kaasarit putsasin jo. Kelkka käynnistyi erittäin vaivalloisesti. Puristukset oli n.7bar. Tulpat mustat eikä sulamisjälkiä tai muutakaan kulumaa. Sylintereissä ei mitään sanottavaa.. Männän välys sylinteriin 0,600mm, uusilla männillä sama välys, kuulostaisi omaan nenään isolta mutta tuskin aiheuttaisi tuollaista jälkeä?
     

    Lisätyt liitteet:

  3. Mara

    Mara Rev life

    Jotaki ylimäärästähän siellä on pyöriny. Onko männänrenkaan tapit paikallaan?
     
  4. Pasuuna

    Pasuuna Well-Known Member

    Tapit oli paikallaan ja niin kaikki muukin... Myös ilmansuodatin oli paikallaan. Oliskohan jotain sepeliä päässy ilmanputsariin vaihdon yhteydessä? Tai onkohan noin uuteen ja vähän ajettuun edes vaihdettu suodatinta..Tärkeintä olisi lähinnä ettei sama homma uusiutuisi eli ettei tuo johdu öljyn puutteesta tai laihasta seoksesta.
     
  5. Mik4--

    Mik4-- Freeride 146"

    Ettei ois nakuttanu.
     
  6. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Ja vikahan löytyi huonosti olleesta kahvanlämppäristä. Oli ollut koko ajan lämppärit päällä huomaamatta ja kun antoi kierrosta ne aktivoitui ja löi maihin.
     
  7. mh82_

    mh82_ Member

    Onko normaalia kun lähtee kylmällä kelkalla liikkeelle, niin saa muutaman kerran houkutella, ennenkuin lähtee liikkeelle. Eli normaalisti kelkkani lähtee liikkeelle kun kierrokset nousevat noin 5000rpm. Mutta kylmällä kelkalla ei heti lähde, nytkähtää vain hieman eteenpäin.

    Muutaman kerran kun nostaa kierrokset yli 5000rpm lähtee liikkeelle. Eli muutaman kerran vain nytkähtää hieman eteenpäin. Konehuoneesta tulee muutamilla ensimmäisillä kerroilla jotain savua, en tiedä onko pakokaasua vai mitä, jotain tumman väristä savua. Tämä sama ominaisuus oli edellisessäkin kelkassani, joka ei tosin paria viikkoa pitempään minulla ollut. Kun kelkan saa liikkeelle, toimii täydellisesti. Lähtee todella napakasti liikkeelle. Kyseessä 90-luvun Lynxit.

    Lisäksi kylmällä koneella ajovalohimmenee ja sitten kirkastuu normaaksi koneen lämmetessä.
     
  8. Jarsse

    Jarsse Well-Known Member

    Ootko ravistellu alustan irti maasta? Jos se on kiinni tai muutoin telastossa jäätä joka panttaa niin saattaa remmi savuta/palaa... Tee lämmitys käyttöä tela ylhäällä niin on ainakin varmaa että ei ole siitä kiinni...
     
  9. mh82_

    mh82_ Member

    Joo, olen nostanut perän ilmaan ja kaasuttanut perän ollessa irti maasta varmistaakseni, ettei ole jäässä... Mutta senkin jälkeen sama homma.
     
  10. ili86

    ili86 Member

    Mistähän johtuu, että 600 E-tech koneessa mäntään palanut kylkeen reikä? Kkaikki bensalinjat eikä niissä ollut mitään vikaa. Onko yleistä että ruiskut eivät toimi? voiko saada ilmaa alakerrasta? Koneella ajettu 3600 km. ja en tiedä miten kone käyttäytynyt ennen männän palamista, koska tuli minulle rikkinäisenä. kyseessä 2009 Lynx Re 600 E-Tech
     

    Lisätyt liitteet:

  11. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Vastasit itse kysymykseesi! :D
     
  12. foursquare

    foursquare Ski-Doo Renegade X 600 -07

    Mistäs voisi löytää iskarin päätyihin niitä kumi puslia. Kun nyt olisi kokeilussa vieras merkkinen etupukin iskari ja siihen tarvitsisi kumipusla saada alapäähän, joten merkki liikkeistä kysyminen on vähän tuottanut jo nolla tuloksia. Puslan mitat pitäisi olla ulkohalkaisijaltaan 20mm ja sisähalkaisija ~17,5mm.
     
  13. Koukku67

    Koukku67 Member

    Ostin keväällä Polaris Sport Touringin, ja siinä näyttäisi matto olevan 21 mm harjalla. Pääseekö tuolla matolla ummella mihinkään, ja mahtuuko tuohon korkeampi matto?
     
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ei pääse.
     
  15. Koukku67

    Koukku67 Member

    Noh, sitten varmaan karheampaa mattoa... Onko hajua miten korkea mahtuu, ja mikähän on tuon maton jako, kun ei löydy äkkiä mistään?
     
  16. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Enpä osaa muuta sanoa kuin että sen jaon voi mitata jos ei tiedä mikä on. Ohjeita täältä pitäis löytyä.
     
  17. puuvill4

    puuvill4 Active Member

    Heps!
    Ois tarves hitsata ohjausakseli ehjäksi siitä tankin katteen päältä (-00mxz), niin tarviiko mittää pistokkeita irrotella? Staattorie ja sen semmosta.
    Jos tarvii, ni piisaako jos dessin boxilta ottaa joka liitoksen irti?
     
  18. adepoju04

    adepoju04 Member

    Mitäs jäähdytinnestettä lynx re.ssä? Sinistä litkua näyttäs olevan ja manuaalista ei paljon hyötyä kun ohjeistaa suoraan valtuutettuun jälleenmyyjään... kait tuota nestettä nyt muualtakin saa ja onko merkitystä jos kaiken vaihtaa että mitä tilalle laittaa vai pitääkö suosiolla olla tuota sinistä?
     
  19. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Ei niitä värejä turhaan kannata sotkea. Ainaki bemareissa on nykyään siniset litkut, on varmaan monessa muussakin.
     
  20. 4moped

    4moped Well-Known Member

    Nuo litkuthan menee, vihreä, keltainen, punainen ja uusin versio tuo sininen. Tuo on myös paremmuusjärjestys suojauksissa esim. hapettumia, syöpymiä vastaan, sininen edistyneintä tekniikkaa. Toki on myös myynnissä kirkasta nestettä ja sitä olisi hyvä olla vähän varastossa, koska sitä voi sekoittaa noiden kaikkien kanssa.
     

Suosittele tätä sivua