Turbo Yamahat

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä patsu, 6/4/06.

  1. Viper MCX

    Viper MCX SR Viper L-TX MCX. Warrior GT MCX. KG700.

    Omaani laitoin tuommoset...
    Minkä vuotisia olette softanneet..
     

    Lisätyt liitteet:

  2. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Ameriikan Joet valitellut samaa jo viikon parin verran
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Eli merkkihuollossa olette vipereitä käyttäneet softan vaihdossa? Itselle XTX:ään päivittivät sen ekan uuden softan ja tautisen kauan sai hinkata tulille sen jälkeen, nykyinen ei tee sitä...
     
  4. lapiska

    lapiska Vipermcx/indy xc/lyne 650/yamaha 200cc

    Joo merkkiliikkeessä öljyn vaihon yhteydessä samalla päivitty ohjaus. Vien huomenna takas ja samalla kyselen mitä tos päivityksessä on.
     
  5. d6r

    d6r Well-Known Member

    Oma vapari oli 25.11. valtuutetulla normihuollossa, jonka yhteydessä ilmoittivat lataavansa softapäivityksen, jonka tarkoitus on estää startin rattaita rikkonut takaisinpotku käynnistyksessä. Uudessa softassa lambda-säätö poistettu käytöstä käynnistyksessä(?).

    Nyt 180 km ajanut tuon jälkeen ja minullakin käynnistyminen muuttui epävarmemmaksi. Vaikuttaa käynnistyvän, mutta ei jääkään käymään avaimesta löysätessä.

    Edit: poistettu tarpeeton kommentti polttoaineenkulutuksesta
     
    Viimeksi muokattu: 11/12/16
  6. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Me tuossa mietittiin sitä ratasongelmaa ja tultiin siihen lopputulokseen että starttaa kerrallaan niin pitkään että takuulla lähtee tulille, rattaat on hajonneet silloin kun kelkka ei ole käynnistynyt. Onhan tuo vähän noloa kun miettii että nytroa on tehty -08 ja ei oo isommin rattaista kuulunut.
     
  7. lapiska

    lapiska Vipermcx/indy xc/lyne 650/yamaha 200cc

    Maahantuoja on kuullu asiasta ja meinas että kyynel ku ahdin asennettu viperii. Aikovat kyl liikkeestä alkaa selvittää miten saa vanhan asennettua takas tai jollaki mark nimisellä jätkällä voi olla joku taika. Merkkiliike on saanu maahantuojalta ohjeet asentaa päivitys. En suosittele. Oma jäi sinne ihmeteltäväks niin kauaks ku on kunnossa. Jotaki ilma lambdaa ajaa uus ohjelma kuulemma. Ei ne oikee hyvää parannusta osannu kertoa tästä uudesta ohjelmasta.
     
  8. Tony0

    Tony0 Well-Known Member

    Mikähän nytroa vaivaa kun kylmänä käynnistää niin käy nätisti tyhjäkäyntiä ja seokset ok, mutta kun käy rumpasemassa ja palaa takaisin niin tukehtuu tyhjäkäynnillä ja seokset ~10 kohdalla eli pirusti rikkaalla. Tulppa/tulpat paskana? Ostin kelkan viime talvena enkä ajanut metriäkään paitsi nyt kun vähän sateli lunta eli vehje vähän vielä tuntematon. Vikakoodit luettu ja herjaa vain kahvalämppäreitä. Huomasin myös sellaisen että kun tukehtuu ja sammuu niin startti alkaa heti pyörittämään sitä uudelleen käymään avaimeen koskematta??? Lisäsuuttimia ohjaa powercommanderi ja ajattelin ostaa autotune-palikan ja ajaa sillä uudet kartat sisään?
     
    Viimeksi muokattu: 15/12/16
  9. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Taitaa olla lambada kytketty väärin, virta kiertää sen kautta, haeppa sen piuha ja nyppää irti ja kytke sitte latauksen tulopiuhaan.
     
  10. Tony0

    Tony0 Well-Known Member

    Tosiaan kelkasta oli joku nypätty koko lambda mittarineen irti ja laitoin uuden plx:n kytkettynä samaan paikkaan kun oli ennenkin. Jaa niin ja mittaristo on kuin discopallo eli kaikki välkkyy ja 81 näkyy taulussa. Luin vikakoodit ja mitään muita ei ole. Taitaa tosiaan ottaa virtansa pikkasen väärästä paikasta? Onko jossain päin kelkkaa valmis liitin lisälaitteille, joista sain sytytysvirran kytkemällä 12v
     
    Viimeksi muokattu: 15/12/16
  11. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member


    Mistä olet tuon alemman ventlevyn hommannu?
     
  12. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Ota siitä latauksen sulakkeelle /releelle tulevasta piuhasta, kuori johto ja paina kasaan niin että säikeet avautuu ja pistä sitten läpi se johto jonka haluat liittää, kierrä ympäri ja tinaa hyvin, vulkanointiteippi päälle.
     
  13. Viper MCX

    Viper MCX SR Viper L-TX MCX. Warrior GT MCX. KG700.

    Autotallissa olisi muutama vielä....ostakko ;)
     
  14. Tony0

    Tony0 Well-Known Member

    Virta oli otettu suoraan virtalukolta, joten en usko että vika olisi siinä. Vaihdoin iridiun tulpat niin alko rokkaamaan!
     
  15. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Katellaampa jos ilmenee tarvetta.
     
  16. Fendel

    Fendel Well-Known Member

    @janzka miltäs se turbolla ajaminen tuntuu? Kattelin youtubesta että olit päässy jo jonku verran ajeleen
     
  17. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    No ei jää enää ääliön pyöritykset ja rinteen kiiikkumiset tehosta kiinni. Ihan hyvin vetää.

    Tuo uus keula kans on kyllä tosi makia. Nyt suksien vaihtoa mietin ku Bladet on umpisella turhan raskaat. Tosi tarkka ja helppo hallita niillö mutta huomannu ku ei jaksa kovin pitkään ajaa niillä. Kaverilla Ca Pro BX ja enempi suksipainetta nii umpisella ne on kyllä paljo paremmat.
     
  18. -Nikkeli-

    -Nikkeli- New Member

    Mikähän mahtaa olla mcx turbo viperisä vikana kun yskii ja menee laihalle ahtopaine rajalla?
    Torssi on ohitettu poistamalla mikrokytkin ja erottamalla johdot, mutta voiko se katkoa sytkää jotenki muuten? Imuilman lämpötila anturin laitoin turbon imuputkeen, muttta ongelma ei kummennut.
     
  19. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Itsellä teki samaa juuri jossain 4600rpm kohdalla ja ihan pintakaasulla elikkä ryömintävauhdissa poksahtelu imusarjaan päin niin että läppärungot oli loppien kohdalta aivan mustat. 1 ja 2 sylintereissä enemmän ja 3:ssa ei juurikaan.

    Tiedonkeruun mukaan oli hyvinkin laihalla seoksella luokkaa 16 näytti mittari data.

    Imuilmanlämpötilamittarin anturi on ihan sama missä sitä pitää koska on vapariin tarkoitettu ja niin hidas mallinen että ei kerkeä täyskaasuvedoissa lukemaan oikeeta lämpötilaaa vaikka laittaisi painekoteloon jonne se luonnollisesti kuuluisi.
     
  20. ATH

    ATH SR Viper XTX MCX 270

    Läppärungoissa olevavan paineanturin kumiletkussa vesihelmi
     

Suosittele tätä sivua