Arctic Cat Sno pro 500 vm 2010-2011

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä PURE, 13/3/10.

  1. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    jämymmät hakaneulajouset alle ja myös kun huollattaa iskareita, niin riittävästi kaasupainetta. myös keulimisen estopalikoiden asento vaikuttaa siihe makaamiseen jonku verran.
     
  2. Lavikka

    Lavikka Well-Known Member

    Joo tänää tuli vähä tutkittua tuota niin jousia tiukkaamalla ei tapahtunu just paljo mitää havaittavaa muutosta tasalattialla kelkan päällä hyppien, paikoillaan vissiin kait 600 prokressiivisimmat.

    Keulimisenestokapulan tosiaan ku pyöräytti tiukimpaa asentoo nii napakoitu reilusti, vaikuttaakoha tuo muute mite jousituksen toimintaan?

    Tuota iskarin paineen lisäystähä voiski kokeilla kun taitaa mahtua iha paikoillaa ollessaa sujauttaa neulan kiinne. Paljonkoha sietää ylimäärästä painetta? 600 vakio lisäsäiliölline foxi löytyy tuosta.
     
  3. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    onko kelkka siirtorullien päällä ?
     
    AssWallRiver tykkää tästä.
  4. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    painetta saa olla sen 300psi.
    jos keulimisen estot nyt "jäykimmäs", eli lähimpänä pukkia, niin reittiajoon just hyvä. se löysä/painuva säätö enempi snowcrossiin sopiva. ja jos iskari paikoillaan laitat lisää painetta saattaa välimäntä siirtyä... nosta ainaki perä ilmaan jollaki jos siihe päin teet.
     
  5. Lavikka

    Lavikka Well-Known Member

    Kiitoksia vinkeistä, eiköhä näillä ohjeilla saaha kelkka kelvollisii säätöihi. Muute äkkiseltää vaikutti edellisen omistajan säädöt iha hyviltä mut perä laahustaa minu 90 kilolla + varusteitte painoilla turhan matalalla. iskari pitkällää tieteki paineen lisäys.

    Ja hekuli ei ollu kelkka rullie päällä.
     
    hekuli ja AssWallRiver tykkäävät tästä.
  6. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    pikku lisäys/kysymys? onkos se takapukin foxi kiinteellä lisäsäiliöllä vai se vanhempi letkun pääs oleva? se uutee kiinteellä säiliöllä oleva taitaa kestää laittaa jopa 350psi paineet.. johan jäykkenee! :D
     
  7. Lavikka

    Lavikka Well-Known Member

    Tuommone melko kiintee IMG_20170124_161830188.jpg
     
  8. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    tuossa irrallisessa lisäsäiliön letkuissa kannattaa käyttää niitä kumi lenkkejä , lisäsäiliö lentää hyvinkin helposti hevon kuuseen
     
    AssWallRiver tykkää tästä.
  9. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    jees tää se vanhee, mulla just toi sama crossfire kiinni. 300-310 psi aiva ok paine. toi lisäsäiliön pääs oleva "mutteri" missä tasameisselillä tapahtuva säätö, niin sen kireys/tiiviste kantsii kans tarkistaa, saattaa kovilla paineilla ruveta itkeen öljyä juuresta. loistava pumppu kyl on muuten... me like :)
     
  10. Lavikka

    Lavikka Well-Known Member

    Kiitoksia jällee :)
     
    AssWallRiver tykkää tästä.
  11. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    olis uusi orkkis hihna tarjolla, jos joku kaipailee? 95€
     
  12. c0c

    c0c Member

    Selviskö tää ongelma koskaan, tai onko jollain hajua mistä kyse? Itsellä samanlaista ongelmaa, tänään ihan tasamaalla paikoiltaan ei suostunut lähteä ennen herkutteluita. Olisi sammunut varmaan jos jatkanut kaasun painamista, pitää huomenna kurkkailla kytkin josko puhdistus vaikka auttaisi.
     
  13. Aap

    Aap Active Member

    Selvisi. Vika löytyi etsinnän jälkeen staattorista. Pari käämiä muistaakseni oli kärähtänyt. Kytkin putsattiin ja suuttimetkin kerkes käydä putsauksessa mutta vika ei ollut niissä..
     
  14. c0c

    c0c Member

    Kiitti vastauksesta, rupesko pelaa sen jälkeen normaalisti? Pitää tutkailla sieltä.
     
  15. Bäri

    Bäri Polaris Matryx 650 XCR 136"

    Itselle tuli täysin sama ongelma tänään, pitänee laittaa siis staattori huoltoon.
     
  16. c0c

    c0c Member

    Itse vaidoin tulpat ja kytkinjousi oli mennyt poikki. Nyt uudella tulpilla ja jousella pelas moitteettomasti.
     
  17. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Kukaan laittanu mitään muita jousia ac snopro 500snowcrossiin kuin omia varaosanumero 1704_382. Vithu joku ääliö sumekolta lähetti tänne jänkhälle väärät jouset. Eli vastaavia muissa cateissa?
     
  18. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Edellisen sivun lopussa on kuva 600 manuaalista, missä muutama vaihtoehto ja mittoja niistä. Muitaki taitaa olla käypäsiä.
     
  19. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    No ni. Jousisotku selvisi perskeles. Nua mikkä oli alla ja meni poikkee ei olluka alkuperätuotantoa, vaan joku seppä sinne äheltäny jokku ihme vieterit. Ny o alla oikiat hakaset ja catti pomppii hyvästi:cool:
     
    AssWallRiver tykkää tästä.
  20. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Nii eli ei se ollukhan ääliö siäl sumekolla. Vaan se kuka joskus räplänny tuota alustaa. Nooh kerkisimmä kuiten juopothelemhan vähäno_O
     

Suosittele tätä sivua