500 snopro 2011 ei pelaa

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä ACarto, 8/1/17.

  1. ACarto

    ACarto Member

    Elikkä olisi ongelmaa katissa. Lähtee käyntiin hyvin, pyörii tyhjäkäyntiä hyvin, mutta kun lähtee ajamaan niin ei meinaa kiertää kunnolla ja hyytyy sitten. Jos ajaa kaasu pohjassa niin kierrokset nousee hyvin ja sitten tosiaan puutuu ja sitten taas nousee kierrokset. Paikallaan vastaa hyvin kaasuun. Puola, johdot, hatut, tulpat uudet. Puristukset mitattu. Sähköpumppu ja polttoaineen paine testattu ja ok (uusittu 2v sitten). Voiko vika olla kaasuakselin asentotunnistimessa? Nyt tarviisi kipeästi vinkkejä, että pääsis ajamaan.
     
  2. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    suuttimien putsaus! mun 2010 teki vastaavaa ja suuttimien putsauksella ongelmat poistu. mutta myös variaattorin lautasten etäisyys puuduttaa konetta kyseisellä lailla, jos sinne on menty jotain ropeltaan hihnan vaihron yhteydes..
     
  3. ACarto

    ACarto Member

    ruisku koneella on toi joten meinaatko sähkösuuttimien putsausta? huomasin että kakkos variaattorin kiinnityspultti on lentäny hiivattiin.. pitää laittaa uusi pultti ja kokeilla sitten. mut ei kyllä vaikuta semmoselta vialta kun tuntuu että sotkeutuu sytkä tai polttoaine loppuu. polttoaineen paine oli ok. hihnan vaihdoin viime talvena eikä siinä mitn outoo ollu mielestäni
     
  4. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    ruiskussa yhtälailla suuttimet, erilaiset vain ku kaasarissa. seuraat polttoainelinjoja suuttimille, niihin menee omat sähköjohdot myös...piuhat irti ja sitten pääset suuttimiin käsiksi, sielä se vika 99% luuraa!
     
  5. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    joko pellaa?
     
  6. ACarto

    ACarto Member

    Ei vielä. ettiivät vikaa merkkiliikkeessä
     
  7. AssWallRiver

    AssWallRiver Well-Known Member

    no johan on perkele!!
     
  8. Aap

    Aap Active Member

    Tuommosessa vehkeessä oli semmosta ongelmaa, että kun kaasun liipas matalilta kiekoilta pohjaan niin booas ja kierrokset sai ylös vaan kaasua herkuttelemalla. Kun kiekat sai ylös ni pelas ok.
    Vika löyty staattorista pitkän arpomisen jälkeen, joten sen kunto kannattaa tarkastaa kun vähän saman kuulosta vikaa. (Ennen vian löytymistä suuttimetkin kerkes käyä putsauksessa jne.)
     
  9. ACarto

    ACarto Member

    Kelkan sain pois korjattuna. Mutta kun lähdin ajamaan niin toimii huonommin kun sinne viedessä. Kaasukahvan osia olivat vaihtaneet ja tutkineet vikoja mitkä jo aikasemmin itse ilmoitin tutkineeni. Vaihdoin kannentiivisteet. Oli pientä vuotoa ollu mut vika ei korjaantunut. Ajattelin vaihtaa suuttimet ristiin että siirtyykö vika toiseen sylinteriin. Toinen pytty ei pelaa oikeestaan ollenkaan ja tulppa kastuu. jäisikö suutin vuotamaan? kipinä tulee.
     
  10. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Kastuuko se varmuudella polttoaineesta, vai vuotaako vesipumpun stefa.
     
  11. ACarto

    ACarto Member

    sitä tossa mietin kun markää tulppaa haistelin niin ei haise pensalta kovin vahvasti. Sen takia ne kannentiivisteet vaihdoinkin. Pitää huomenna tutkailla päivällä tarkemmin vielä. ei oikein voi tulppa kastua muuten kun nesteestä jos ei sitten tosiaan suutin kuse kokoajan auki mut sitte haisis pensalle kyllä. Mut jännästi pelaa nytten. eli ei toimi 2 pytyllä kun jotenkin tyhjäkäynnillä ja paikallaan kaasuttaessa. kun lähtee ajamaan niin sitten ei toimi enää ollenkaan kahdella pytyllä. Mitähän lie särkeneet siellä korjaamolla.
     
  12. Lavikka

    Lavikka Well-Known Member

    Pytyn alatiivistekkin voisi vuotaa nestettä. Kupliiko säiliössä käynnissä ollessa?

    Aukeeko kumpakin kaasuläppä samaa tahtia?
     
  13. ACarto

    ACarto Member

    Kaasuläppä akseli on kiinteä eli se ei mielestäni voi heittää. ei kupli säiliössä
     
  14. ACarto

    ACarto Member

    Nyt on prkl kelekka kunnossa. Kampiakselin stefat vaihdoin ja pelaa kun unelma. Pientä kosteutta huomasin mg puolen tiivisteessä eilen. Kiitoksia emc ja nopeat osatoimitukset. Eikun ajamaan. parhaat kelit on edessä kun tuli 30 cm lunta lisää..
     
  15. ArticRider

    ArticRider Active Member

    P.s.

    Oliko variaattorin pultin juuressa iso/leveä prikka ja pienempiä? Kun kiristit pultin, liukuuko 2-variaattori sivisuunnassa muutaman millin? Itselläni oli 6 pientä prikkaa isomman alla ja liike noin 5 mm. En tiedä miksi, onko siitä etua vai haittaa... ?
     

Suosittele tätä sivua