BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 14/3/10.

  1. vilhe85

    vilhe85 Summit X 850 154"

    Eikö ne jengat nouse ramppien numeroiden mukana. Et ykkösellä pitäs kiertää vähiten. Jos pakko jotaki vikaa veikata nii ykkösen jousikuppi ja se holkki siltä sisältä halkirikkisärki?
     
  2. himotas

    himotas Well-Known Member

  3. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    No säikeessä hetki sitten oli tietoa että patikossa ajamalla sais ehkä alustaa hajalle. Mutta tarrat on ainakin komeet :)

    Mitä on ite huomannu niin yleensä jos lumessa peruuttaa tai usein kun trailerilta ajaa alas niin takalokari on siellä telan alla. Jollain naruvirityksellä ton kai sais ylös mutta ensimmäinen minkä tein tuhoutui ekassa peruutuksessa taas :p
     
  4. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    ^ Niin miksi ei kestäis patikkoa vähintään sen mitä muutkin umpisen kelkat? Eihän tuossa taida enää olla mitään telan kirimis ongelmia ja sen takia väännä liukuja?
     
  5. milohi

    milohi Boondocker RE

    Onko faktatietoa siitä, mitä eroa on -14 ja -15 mallin BD RE:ssä?
    Tiedossa on, että alusta ja väritys on erit. Onkohan muuta?
     
  6. jannne.l

    jannne.l Re X-Trim -20

    Etu jositus ja lisäjäähdytin 15vm:ssä
     
  7. Remmi

    Remmi -18 Summit x kasipökä

    Ei oo lisäjäähytintä saanu ku lisävarusteena ja uus etujousitus tuli vasta -16
     
  8. jannne.l

    jannne.l Re X-Trim -20

    Nii vaan näky olevan.
     
  9. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Oletteko ajaneet vakio jousilla nuilla 3700 pitkillä? Onko kukaan testannu sitä 35/70 etupukkiin ja kannattaako laittaa taakse 60nm? Mistä se muuten johtuu että normi re:ssä on 60nm jousi ja vakio esari 14m ja tuossa re dockerissa 55nm ja vakio 5mm?
     
  10. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Mikä homma tämä oli? Ei ole enää näkyvillä tuo nettimoton linkki.
     
  11. torviscas

    torviscas Well-Known Member

    Siinä oli 850 summitin tyylinen takapuskuri, roiskeläppä nousi ylös asti ja alkuperäistä roiskeläpän kiinnityspeltiä telatunelista rälläköity. Reunoille oli jätetty peltiä vahvvistamaan telatunnelia. Kuviaki oli, mutta ne katos yksityisviestien mukana.
     
  12. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Jaa jaa. Sekö on roiskeläpästä kiinni jos ei keuli :rolleyes:
     
  13. torviscas

    torviscas Well-Known Member

    Se jarraa yllättävän paljon
     
  14. Remmi

    Remmi -18 Summit x kasipökä

    No se jäähy on sitte otettu lisävarusteena ja vaihettu -16 mallin keula
     
  15. jannne.l

    jannne.l Re X-Trim -20

    Tarkoitin että onki vasta 16vuotisessa.
     
    Remmi ja Lumisiipi tykkäävät tästä.
  16. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Mietin justiinsa että se tehdas on voinu sen kelkkaan lätkäistä vähän kuin valmiiksi eikä asiakas sitä varsinaisesti oo tilannu vaikka on saanu. Ainakin keväällä tuntuu näkevän noita ylivuotisia malleja kaupassa tyyliin sähköstartti valmiina kaupan päälle.
     
  17. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    No löytyykö tästä foorumista edes sen vertaa tietoa että onko pps2 enemmän joustovaraa kuin 10-15cm? Oulun seudun "ammattilaiset" ei tunnu tietävän mitään tai ei vaan kiinnosta kertoa. Ongelma tuossa on se että ei jousta ja tuntuu että makaa aivan läjässä. Ei mitään mukava reitillä ajettava. Taidan ostaa vaan jäykemmän takapukin jousen vaikka se muka tekee tuota alustasta jäykemmän mutta jos sillä sais vähän lisää joustovaraa.

    Kaverin freeridessä alusta paljon parempi vaikka ei pitäisi reitillä niin hyvä olla. Siinä joustovarat aivan eri luokkaa
     
  18. jannne.l

    jannne.l Re X-Trim -20

    Oisko sulla kuvaa siitä kui läjässä se perä on.pps pitäs ollakki sillain säädetty että jo kyytiin istuessa painuu läjään jotain 5senttiä,jos se on nii jäykkä ettei painu yhtään nii sillä ei aja kyllä kukaan.tai mukava se ei ainakaan ole
     
  19. Pexi75

    Pexi75 Lynx Boondocker 3900 DS 800R E-TEC, 2017

    Kokemuksia -17 mallin 800R 3900 DS:stä. Ajettu 250 kilsaa.

    Vajaan sata kilsaa kesti polttoainemittari mulla. Ensin mittari seilas muutaman kymmenen kilsaa miten sattuu ja nyt näyttää koko ajan nollaa. Pajalle aika varattuna takuukorjaukseen. Kuulemma irtoaa joku tunnistin tai mikä lie, kertoili lynksipajan pojat kun soittelin.

    Raapijoiden pidiketapit (se mekaaninen stoppari jonka taakse raapijajousen varsi nostetaan kun ei siis ole raapija käytössä) murtuneet itsekseen. Vasen puoli murtui viikko sitten ja tänään meni toinenkin puoli. Piti selvitellä molemmat raapijahässäkät liukurungoista irti kun eivät enää pysy siellä ylhäällä ilman noita stoppareita. Koko ajan tippuvat alas raapimaan..
    Kovin tuntuu heikolta noiden rakenne. En käsitä mikä ne voi saada murtumaan normiajossa? Takuuseen kait se pittää näitäkin yrittää.

    edit:
    Niin ja penkki ei pysy paikoillaan. Vähän väliä irtoaa ja tippuu persien alta hangelle. Yhden kerran penkki irtos seisaaltaan ajaessa siten etten mokomaa hoksannu. Ikävältä tuntui istahtaa sitten putkirungolle. Lastentauteja näyttäis tässä rakkineessa olevan..

    Mitä muuta kannattaisi pitää silmällä?
     
    Viimeksi muokattu: 4/2/17
  20. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    No se ei kyllä kahta senttiä painu kun kyytiin hyppää. Reitille pehmenee ehkä lisää ja makaa alempana. Se takalinkun kaareva rauta ei välttämättä ole edes vaakatasossa. Jossain kuvissa se on jopa yläviistoon.

    Pitää katsoa jos kuvan sais huomenna. Taidan ruuvata takaiskariin 15-20mm esaria ja katson mitä tekee.

    Onko kellään selitystä siihen miksi re:ssä 60nm jousella on 14mm ja bd:ssa 55nm 5mm esijännitystä? Onko tuosta dockerista tehty tarkoituksella reitille paska että umpisella keulii paremmin kun perä on jo valmiiksi läjässä? Ei tuo silti kyllä keuli niin kuin fr mutta ei se minua haittaa.
     

Suosittele tätä sivua