Polaris 900 fusion vm2004

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä pera69, 14/2/17.

  1. pera69

    pera69 Member

  2. Plaaf

    Plaaf Well-Known Member

    Vähän enemmän hakua ja pitäisi löytyä ihan oma topic kyseisestä laitteesta, omat kokemykset tuosta helvetinkoneesta on kauheat oli vaikka minkälaista vikaa eikä ikinä saanut varmuudella kaikkia korjattua.
     
  3. Cumort

    Cumort Active Member

    Ainakin noilla kilometreillä kannattaa tarkkaan katella mihinkä on sekaantumassa, kaikenlaista pientä lastentautia näissä tuppaa olla.
     
  4. verhoilija

    verhoilija polaris iqr 600

    Osta mielummin se facelift 05-06 malli.
    Kone eri vaikka 900. Samoin etupään osat samat kun seuraavassa dragonissa..
    Uudempi kone on 4:llä polttoaine suuttimella. Vanhempi vaan kahdella..
    Telastossakin jotain eroa,kun varaosat eri numerolla.
    Helpoiten tunnistat uuden/vanhan eturipustuksen "kynkästä"
     
  5. pera69

    pera69 Member

    Kiitoksia vinkeistä. On pikkusen vielä hakusessa että minkälainen kelkka olisi sopiva. Ajo on patikko/merenjää 50/50. Nyt on vanhus V-max 500 -96. Jotenkin vaan tuntuu että pitäis saada uudempi ja isompi, voimaa/vauhtia :) Mutta sport vai mikä? Lisäpenkkihässäkän vissiin saa laitettua melkein kaikkiin silloin kun akka änkeää kyytiin.
     
  6. Hsalo

    Hsalo Member

    Meillä on ollu perheessä nyt muutaman vuoden 2kpl:tta -04 vuonna valmistettuja 900 fusioneja. Onhan noissa vikaakin ollut, mutta ei mitään koneen räjähtämisiä tms ja välille ei ole koskaan kuitenkaan jättäneet silleen, että ei olis ajamalla pois tultu. Minä henkilökohtaisesti tykkään koneen vääntävästä luonteesta. Ei tarvi olla voimansiirron setupitkaan ihan niin justiinsa kohillaan.
    Tuo välimallin -06 on sitten aivan eri laite, sitä on Suomessa tosi vähän myyty. Saivat sen huonon maineensa nuiden -04-05 mallien lastentautien takia aikoinaan ja sehän jäi sitten ihmisten mieliin.
    Periaatteessa ihan hyvä kelkka ajaakin, kun päivitykset on tehty. Niille oli täällä foorumilla oma topiccikin jossain ja jenkki foorumeilta löytyy lisää. Tosin onhan se raskas kelkka nykymittapuun mukaan, että vaatii vähän voimaa kuskilta.
     

Suosittele tätä sivua