ProCross F / ZR / El Tigre 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Hjaurus, 13/4/12.

  1. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Itse ainakin joskus arvelin, että voisi kokeilla -085 tai -086 remmiä, jotka on hieman pidempiä. Samallahan saisi hieman lyhyemmän liikkeellelähtövaihteen.
     
  2. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Taidan tilata testiin nyt tollasen Gatesin remmin ja kahtoo pelaako sillä: https://www.amazon.com/Gates-37G4604-Drive-Belt/dp/B009HL6S2M
     
  3. NikoP

    NikoP M8000 Sp Es 2.6" - 18

    Mulla nyt pari kolme sataa ollu -085 loppunen paikollaan, ja hyvin pelittää. Saas nähdä kuinka kestää talven mittaan.
     
  4. aka85

    aka85 Well-Known Member

    Älkää laittako Gates G remmiä vaan C. Tarvikeskus tarjoaa -084 tilalle Gates 41C4620 remmiä, tällä nyt ite ajelen. Nämä C remmit kestää!!! Aiemmin ajon M catilla Gates 40C4683, tämä oli lääke niihin jotka katko hihnoja poikki. Aavistuksen pitempi, pelas ku junan vessa ja en saanu rikki.
     
  5. himotas

    himotas Well-Known Member

    Tuli kakkos kelkaks tämmönen -14 ZR6000 RR, tänään käyttää tallissa ja tsekkailla joka paikka läpi. CTec2 tunnosti akan ajoille ihan järkevälle ehdokkaalle. Oha tossa c&a sukset ja iskareita simmailtu edes vähän sinne päin, kovaa ajua ja huolimatonta huoltoo :D Onko tässä mallissa mitään heikkoja kohtia, jotka kannattaa tsekata?
     
  6. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Itse tutkin asiaa netistä viime viikolla ja ainakin Gates ilmoituksen mukaan tuo 41c4620 on hitusen lyhyempi ja kapeampi kuin catin vakioremmi ( -084). Tosin ei noihin valmistajien ilmoituksiin täysin voi ehkä luottaa. Itse laitoin XF:ään Daycon XTX 5046 hihnan testiin. Se on ilmoitettujen mittojen mukaan vakiohihnan mittainen, mutta kyllä se käytännössä oli kuitenkin hieman -084 hihnaa pidempi. 0-84 remmin pystyi säätämään lautasten yläreunan tasalle ja tämä Dayco pitää säätää melkein ns. perinteiseen tyyliin eli ainakin 2/3 hampaista tulee yli kakkosvariaattorin lautasista. En vielä osaa sanoa, miten tuo hihna pelaa ajossa, sen näkee sitten talven mittaan. - 084 remmi on mielestäni pelannut tosi hyvin ja nyt noin 3000km ajettuna se vain alkaa olla sen verran kapeaksi kulunut, että tympeän terävä liikkeellelähtö tulee
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Jos 14 on samanlainen kuin -15 niin
    Etupukkiin laita rasvaa niin usein kuin muistat, nipan sijoituksen on joku päissään suunnitellut :mad: ja pukki ratkeaa ilman kunnon rasvauksia sieltä toisesta päästä.
    Pohjauskumit näkyy menevän samanlailla kuin 137" takapukin osalta, suunnittelukäpyjä kun kumi suoraan terävän reunan päällä ja sittenpä pian menee liukurungot...
    Onhan se nopea peli kun säädöt on kohillaan ja voimansiirto on kunnossa.
    Kannattaa kiriä pyrämidin pultteja, ketjukopan näkyviä pultteja tunnelin puolelta sekä puskurin päissä olevia pultteja sekä katella takarungon/pyrämidin niittauksia.
     
  8. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Jarrupalat alkaa olla loppu, joten pitäs uudet ostaa. Ketjukin pitäs vaitaa, mutta Suomi hinnnat on taas aika rajut. Amerikassahan nuo ei taas maksas mitään, joten vois tilata sieltä. Mikä paikka lähettää Suomeen kohtalaisilla postikuluilla?
     
  9. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Country Catistahan moni tuntuu tilailevan. Postit selviää ostoskorista...
     
  10. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Eivät lähetä enää.
    • Arctic Cat Policy prohibits us from shipping Arctic Cat products outside the USA.
     
  11. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Katos perkule, ei oo vissiin kovin pitkään ollut?
     
  12. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Olisko lie joulukuun alussa, ku tuollanen komento tuli.

    Eikös siviili peleihin ainakin saanu Duellin kautta tarvike jarrupalaakin ? Ainakin muistelisin uudesta luettelosta katelleeni.
    Vai oliko sielä vaan jäähdyttämättömällle levylle tmv ?
    Toki ei tietoa, että onko paksuudessa eroa, samaa satulaa on ainakin käytetty molemmilla levyillä.
     
  13. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

  14. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Ootko hekulin kans kauppaa tehny?
     
    hekuli tykkää tästä.
  15. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    joo ,löytyy kaikki Duelin ( täälä on valikoima kasvanut . osia löytyy jopa 16 malleihin asti . iskareita kaikkiin uusiin + Lynx, Skidoo ,Yamaha osat ) , Teo Lehtimäen ja tietysti Arctic Cat tuotteet
     
  16. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    nyt oon ajanu xf:llä reilut 300km tuolla daycon xtx hihnalla. Kesti varmaan 200km ajaa sisään ennen kuin alkoi kunnolla pelaamaan, mutta sanoisin että ihan asiallisesti pelaava remmi. Kiertää 8100 rpm joka on voimansiirron säädöilläni ehkä 100rpm vähemmän kuin kuluneella 084 remmillä. Ainakin reittiajossa tuntuu pelaavan ok.
     
  17. ärär

    ärär Ärär

    Onko minkä hintainen tuo daycon remmi? Mistä löytyy meneekö tilaustavaraksi?
     
  18. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Duellin pitäisi myydä tuota hihnaa eli on dayco XTX 90-75046 tuotenumerolla. Lähtöhinta näköjään 148,70€
    Varmaan tuosta hinnasta luulisi saavan tinkaamalla hieman pois. Kärkkäinen muuten myy -084 remmiä hintaan 199€ ( voi toki joku myydä vielä halvemmallakin, mutta ohjehinta sillä ainakin on aikas kova)
     
    ärär tykkää tästä.
  19. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Svh:lla 113 €
     
    ärär tykkää tästä.
  20. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Nää taitaa olla niin tyhmiä koneita vielä ettei tulpan asennolla ole väliä? Meinasin varuilta uudet vaihtaa ja jättää vanhat varalle, niin mietin vain että pitääkö noi sojottaa suuntaan x tms kuten e-tecissä.
     

Suosittele tätä sivua