Lynx RS 600 2008 / 09 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä LynxLynxLynx, 31/8/08.

  1. lynx special edition

    lynx special edition Well-Known Member

    2010 rs saa ainakin pakolämmöt aika helposti 580 ja ylikin.. ja 560 kestää ainakin olla pitkään taulussa... 575 oon sit yleensä alkanut hölläämään. joskus on 600 taulussakin käynyt ilmanongelmia.
    4% seoksella ajan itsekkin. suuttimet ollu 220-230 yleisimmin reittikäytössä.joskus oon 210 kans ajannu mut sit ei kyl kestä suoria vedättää... välitykset itellä vähän pidennetty.yläratas 24 ku vakio tais olla 22 vai 23.. myös 25 ylärattaalla olen ajannu mut ehkä vähän herkkyys alhaalta alkaa katoomaan..ainakin crossi kytkimen säädöillä ja rampeilla. onhan imukurkut ollu hyvin paikallaan ettei oo horinnu yhtään ilmaa ennen kaasaria..ite sain näin männän tuon näköiseen kuntoon..ja vetoja oli vähän liiankin hyvin...sanoit että ajo yhen pikkutankillisen eli ilmeisesti ei ole iso tankki paikallaan.. muuten oisin kysynny bensaletkun pituutta..

    ite kanssa pyrin aina laittamaaan tenttua joka tankilliseen puolipulloa..
     
  2. Harri.T

    Harri.T lynx

    Uusiin sylintereihin joutui itse vääntämään kierteet läppärungoille?? WTF? Onneksi oli koneistaja mukana ruuvaamassa.
     
  3. Kertturacer

    Kertturacer Well-Known Member

    "suuttimet ollu 220-230 yleisimmin reittikäytössä.joskus oon 210". Mahtanet tarkoittaa että 320-330, eikös vaan?
     
    rikhardos tykkää tästä.
  4. Pasi 69

    Pasi 69 Lynx RS -09

    -14 ja uudemmat on isommilla kaasareilla ja nuo suutin hommat ei satu samoihin vanhemmpien kanssa.
     
  5. Kertturacer

    Kertturacer Well-Known Member

    Ei ainakaan järäytyskuvien mukaan. Pitää powerjetit sitten olla sen satasen suuremmat.
     
  6. lynx special edition

    lynx special edition Well-Known Member

    hups kyllä... :)
     
  7. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    Milläs rampeilla ja helixillä porukka on rakentanut rs:n voimalinjan enska/ reittiajoon? Mennyt nyt pari talvea pääasiassa radalla ja vakiosäädöillä mutta nyt pitäisi saada kelkka reittikuntoon. o_O
     
  8. TeroK

    TeroK Snouros

    Ne orkkis pultit ois tehny sinne kyllä ne kierteet, ketjukotelon pohjassakaan ei oo uutena kierteitä kannen ruuveille, tarkotus että kierteyttävä pultti tekee sen kierteen sinne.
     
  9. sharkki

    sharkki RSdokkeri

    Onko RS:n omistajilla ollut ongelmia pakolämpömittarin kanssa?
    Oma 2013 vuoden RS alkoi temppuilemaan pakolämpömittarin osalta siten, että normaali lukemista hyppäs pakolämmöt 1215°C ja hetken päästä laski normaalilukemiin.
    Reissun jälkeen käynnistettäessä tuli suoraan lukema 1215 ja jäi siihen.
    Onkohan anturissa vika vai mistähän moinen johtuu?
    Toinen kyssäri koskee kannen vedenlämpömittaria; löytyykö autotarvikepuolelta sopiva anturi vai pitääkö laittaa alkuperäinen?
     
  10. NAL-E

    NAL-E Well-Known Member

    Iskee tuon 1215 tauluun, kun anturi paskana, voi tosin olla piuhassakin katkos, eikun tutkimaan. Ja näihinhän sitten käy korvaavana se GM anturi, tarkka malli löytyy haulla. On paljon halvempi kun alkuperäinen. Vedenlämpöanturin sopivuudesta ei tietoa, ite otin vasta marmorilta uuden, n. 50€ oli.
     
  11. o-p-k

    o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

    Kaverin -14 rs:ää aloimma rassaamaan ja huomattiin että rave venttiilien kansissa olevat säätönumiskat on erilailla puolelleen. Siis ne punaiset jolla säädetään sen jousen kireyttä. Onko niihin joku perus asetus kuinka ne kuuluu olla? Kun nythän ei tiedä onko kumpikaan oikein..
     
  12. sharkki

    sharkki RSdokkeri

    Kiitos. Se GM:n pakolämpömittarin anturin tuotenumero on GM 12643246, ja löytyy suomenmaalta esim tuolta: http://www.jenkkiosat.com/pakokaasun_lampotila-anturi_silverado_66_diesel_11-13_acdelco_12643246
     
  13. k.saike

    k.saike Arctic Cat F800sp

    Voin suositella DynamoJoen settiä. Toimii todella hyvin ja kytkee alle 4000. Silti ei puudu alhaalla vaan vetää heti kierrokset 8400 mitä mulla nyt on maksimina. Rampit 4:lla. Ei tarvi ite arpoa kun ostaa tuon setin.
     
  14. S4ms4

    S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11 AC Alpha HC

    Mikähän ku Team:in vari väljänä akselilla.
    kelkka 550 km päässä ja täs kelkkoja tuntemattoman veljen kaa koitan asiaa setviä et osais tarvittavat osat tilata
     
  15. rikhardos

    rikhardos Lynx Rs


    Kuuluukin olla hiukan väljä akselin suuntaisesti.
     
    Wiliperi tykkää tästä.
  16. S4ms4

    S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11 AC Alpha HC

    Joo siis totta kai akselilla kelluvan pitääkin liikkua ees taas vaan ku on toisin väljä, miten sen nyt sanoo. Tavallaan keikkuu siinä akselin päällä jos nyt jotenkin kuvailee :D
     
    Viimeksi muokattu: 29/1/17
  17. karhu

    karhu ruma mutta hidas

    Eli tainu sit akselilta boorit kulahtaa? Ei loppuusa mikään harvinainen ilmiö jotta kelluva teami nylykyttää boorit matalaksi varsinki jos kelluu vähän reilummin.
     
  18. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    Olen RS:sää katselemassa ja vuosimallit haarukassa 2014-2017. Onko näissä ajoon ja luotettavuuteen vaikuttavia eroja vai pitääkö vaan etsiä hyvä yksilö?

    Huomaako 14 mallin pps:n ja uudempien pps2 alustojen eroja ajossa?

    Onko kampiakselin muovilimppujen irtoaminen vain 15 mallin ongelma ja onko sama ongelma sekä ski-doosta, että lynxissä?

    Jos löytyy hyvä ylimääräinen rs niin yv:llä saa tarjotakin.
     
  19. kyntäjä2

    kyntäjä2 RE 600

    Kerronpa tarinan.
    14 Rs. Kesäisen kelkkailun seurauksena narahti kiinni. Laitoinpa uuden kampuran ja tarvike proxit sisään. Pelasi 7km ja narahti kiinni. Renkaat lähti pyörimään,johtuen katkojen väärästä sijoituksesta. No pytty meni tähän kolinaan. tuli pinnoitettu pytty ja uudet org männät. Kesti 53km ja löi männästä laen osittain irti. pytyssä huonosti siivotut reunat ja yksi kevyt koneistus puuttui pakoaukon puolelta joka löytyy orginelli pytyistä ja pinnoituksista. Nyt viimeinen kasaus täysin org osilla ja pelaa kuin unelma(+450km)
    . Eli mitä opimme. No älä yritä säästää satasisia haista vitun tarvike osilla vaan tee aina orggis osilla,tulee siltikin halvemmas. Ja asentaja ja tyyli pysyi kokoajan samana. Aikaakin tässä tivolissa kului n.2,5kk että kiireellä ei pilattu,ja tuli äkäpäissään ostettua 800-eteccikin ajo kelkis et ei tule kiireellä pilattua.
    Tuli muuten sit otettua myös pakoputksesta se holkki pois ja laitettua kanteen neste kanavaan se holkki. 310 siittimillä pakolämmöt max 575... Kun meinannut tos pelissä pyöriä tässä parina vuonna 610 seutuvilla..
    Lämpöjen tiputus huomattavan nopeaa kun holkki puuttuu ja muutenkin pyörii enempi alle 550 kevyemmässä ajussa... Iso tankki ja lyhyt letku. onko kellään vinkkiä siihen tankin mittari hommaan, pinnit??,johtojen värä...
     
    Viimeksi muokattu: 1/4/17
  20. TeroK

    TeroK Snouros

    Pelkästään -15 mallien ongelma tuo kampiakseli hässäkkä, lynxissä sekä skiidosa. Mulla ois vajaa 50h ajettu -16.
     

Suosittele tätä sivua