Ukkohalla-Paljakka

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä santtu, 24/10/11.

  1. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Miten tuohon Uvantien varteen mahtuu, eikö se ole aika kapea? Ei viitti oikein vastukseksikaan jättää.
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vuosia oon pitänyt siinä uvan puolella voimalan risteystä nypyn päällä eli kelkkareitiltä katottuna siinä pirun tiukkaa mutkaa lähinnä.
     
  3. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Näyttää vastuunpäivät painavan @Nipademu :lla:D. Mulla menee tuo maanantai töiden takia reisille, mutta sunnuntaina varmaankin suomussalmen suuntaan:).
     
  4. o-p-k

    o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

    Huomenna tullaan vielä parin päivän rallit suorittaan. Onko siellä vesistöt vielä turvallisia? Lähinnä Paltamon nesteelle mennessä se viimeinen ylitys siinä sillan vieressä. Ja suomussalmelle mennessä on järvipätkä siinä lopussa. Pesiöjärvikö se oli?
     
  5. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Suomussalmella varmasti jäät ok, paltamokin pitäs olla ok varsinkin jos kiertää kuten se on kelkkareitit.fi eli saari kiertäen, kiertämällä pitäs olla tikutettukin.
     
  6. o-p-k

    o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

    Ok. Kiitos
     
  7. TaruT

    TaruT Member

    Paljakka-Puolangan kk väli ajeltu, hyvin oli lanattu tasaiseksi ja vauhti toki sen mukainen. Ainoana ongelmana oli koneen lämpeneminen, kun ei meinannut irrota lunta jäähdytykseen. :D
     

    Lisätyt liitteet:

  8. jmheik

    jmheik Well-Known Member

    Hyrynsalmella monessa paikkaa hakkuut käynnissä kelkkareittien kupeella. Koneilla joudutaan myös reittiä ylittämään. Varoitusmerkit on noissa paikallaan. Eli kannattaa ottaa ne tosissaan.
     
    Masaaa tykkää tästä.
  9. Simbaljev

    Simbaljev Lynx Enduro 2023

    Onko ketään lähdössä esim. huomenna tai sunnuntaina ajelemaan. Lähtö vaikkapa Paltamosta?
     
  10. Athene

    Athene Rave 600 RE

    Alkuviikko oltiin pörräämässä Paljakan suunnilla. Käytiin Paltamossa ja Suomussalmella. Lupailivat, että pääsiäiseksi vielä reitit lanattaisiin. Paljakka-Puolanka oli jo lanattu. Suomussalmelle oli kivaa reittiä. Muutenkin reitit ihan ajettavassa kunnossa. Uutta lunta tullut sen verran, ettei meillä ainakaan ollut minkäänlaisia ongelmia jäähdytysten suhteen missään porukan kelkassa. Kiannan jäät ok Suomussalmella. Paltamossa jää oli tiistaina maanantaisen kaatovesisateen jäljiltä pintasohjolla ja kyllähän se sula siellä jo näyttäisi laajentuvan, kannattaa kiertää vauhdilla ja kaukaa o_O.
     
  11. Masaaa

    Masaaa Active Member

    Mikäpä ettei, tässä paltamossa lomailemassa
     
  12. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    "Kelkkalehti and you never Ride alone" oikein!
     
    Jani Sipola tykkää tästä.
  13. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Kävittekö tänään Suomussalmella? Tunnustelin tänään Iron Dogin ja yhden RE marssivauhtia hyry-ämmä rajalle ja jäin toveri odottelemaan siihen, aika liukkaat reitit, 200km hyry-ämmä-paljakk-hyry ja jos ei kukaan kertoisi mikä aika vuodesta veikkaisin helmikuun alkua pakkasen purevuuden ja reitin pinnan perusteella, jos ei vesisateita tule tai 10asteen lämpöaaltoa niin vappuna ajellaan.
     
  14. o-p-k

    o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

    Joo ajettiin puolanka, paljakka, ukkohalla, suomussalmi, vaaraniva, puolanka. Tasaisia oli reitit, paitsi tuolla "ylälenkillä" oli n.30km luomu pattia. En mä huomannut mutta kaveri sanoi että joku jammukuski kärkkyi vähän aikaa ohituspaikkoja.. :)
    Muutama jarrupaikka aika jäisiä tosiaan.

    Kiitoksia reittien kunnostajille tästä kaudesta. 3 reissua tuli sinnekkin tänä talvena tehtyä. Ens vuonna jatketaan taas harjoituksia. :cool:
     
  15. jukka_p

    jukka_p 550 Xtrim -08 , 600RE -12

    Tänään Leppikoskelta käsin Paljakka -Askan lenkki - Puolanka ja Saarijärvi-Kivesvaaran kautta takaisin, reilu 250km. Olipas erityisesti Askan lenkki makeassa kunnossa ja lunta riittää hyvin muuallakin:). Lanakin liikkui paljakka - ukkohalla välillä.:cool:

    Niin ja Leppikosken patotie alkaa olla koko matkalta sulana:(
     
  16. Imperio

    Imperio -12 äksärräs

    Hyrynsalmi Suomussalmi Paljakka Puolanka väliä käytiin tänään pärryyttämässä. Joku parisatkua tuli mittariin taas lisää.
    Hyvät oli reitit. Varsinkin kun vertaa mitä se täällä savossa tuppaa olemaan parhaimmillaankin vain puun kiertoa ja 3 patti metrille :D
    Pitää tulla toistekin :)
     
  17. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Taitaa ainakin ensi vkl päästä vielä ympyrän pyöräyttään. Tuli peruutus perhematkaan, niin pääsikin tänään poikain reissulle Suomussalmelta Hossaan. Siellähän oli vielä täysi talvi, mutta ei taida paljon huonommin olla Paljakan ja Puolangan suunnillakaan? Seurataanpa säätä tämä viikko :)
     
  18. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Ämmässä heitettiin mutka Ukkohallan kautta, oli ihan mahtava keli. Hyryn puoli tutun pattia mutta oli kivaa isoa lainetta pääasiassa. Kiintiöremontiksi riitti tällä kertaa PPS:n kasaaminen catin pihdeillä Emäjoen varressa:p
     
  19. Simbaljev

    Simbaljev Lynx Enduro 2023

    No niin, tuli kevään vimonen reissu heitettyä. Kiitokset vain Masaalle ajoseurasta ja avusta varusteiden kanssa... :)
    Vaihtelevaa pätkää oli, löytyi patikkoa ja pienempää lainetta.
    Tästä on hyvä jatkaa olkapää leikkaukseen ja alkaa toipuminen seuraavaan kauteen.
     
    Masaaa tykkää tästä.
  20. fastmxz

    fastmxz Polaris

    Onko huomenna ketään pyörimässä paljakka-puolanka seuduilla?
     

Suosittele tätä sivua