Yleiset skiidokysymykset jotka eivät kaipaa omaa topikkiaan!

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä sahtari, 11/12/10.

  1. PKS90

    PKS90 Well-Known Member

    meinasin ostaa tuommosen ski-doo alpine veteraanikelkan Ruotsista. Kelkka on Ruotsin kilvissä ja paperit löytyy, minkälainen homma tuo on rekisteröidä Suomeen?
     
  2. T.Heikkinen

    T.Heikkinen Shredder RE

    Noniin vielä semmosta kysyttävää näistä ruiskupeleistä että tankkiin kun tulee se pensapumppu niin siinä päällä on se muovinen "kortonki", niin pitääkö sen olla umpiputki? Ylälaijassahan siinä on reikä että sieltä pääsee pensa sinne kun se hölskyy tankissa mutta hölskyneekö tarpeeksi tuolla järvellä? Ei kehtais sen tähe upottaa että ei saa pensaa:D
     
  3. paaasola

    paaasola Member

    Tietääkö joku saako sc4 telastoon etupukin alapään heloja mistään? Vaihettavilta ne näyttää ainakin, mutta mistään en oo semmosia löytäny, alapäässä melkonen klappi.
     
  4. Mik4--

    Mik4-- Freeride 146"

    Osanumero on ilmeisesti 503189271

    Oletko ihan merkkiliikkeestä kysynyt onko enää saatavilla?

     
  5. paaasola

    paaasola Member

    juu tänään soitin mutta ei sieltäkään oikein mitää osattu sanoa, tuntu myyjällä olevan muutenki huono päivä. :mad:
     
  6. Mik4--

    Mik4-- Freeride 146"

    epc.brp.com niin voit räjäytyskuvia ja osanumeroita tarkastella.
     
  7. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Ainakin koneliike Korteniemeltä niitä viime talavena sai ja varmaan saa edelleen.
     
  8. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Ihan helve*in noloa mutta sanokaa nyt saa*ana miten nuista brp vehkeistä on nuo telastonpukkien kiinnityspultit tarkoitettu irroitettavan siten, että ne pultit on yhtäaikaa irti eikä vuorotellen? Olo ku tuolla v*tun apinalla tuon kookosen kanssa.

    Kyllähän nuo taas sai irti mutta on se välillä vaan tuskastuttavan työlästä.
     
    Viimeksi muokattu: 17/9/17
  9. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Siinäpä se irrotusmetodi on parhaimmillaan kuvattuna :rolleyes: Samaa tautia on muillakin merkeillä mutta ihan oikeasti saisivat vähän suunnitella...
     
  10. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Toimisiko pulttikone? Muilla valmistajilla toimii.
     
    TeHo tykkää tästä.
  11. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Voishan se toimia mutta,jos tuon telaston käyttää max. 2 kertaa vuodessa irti niin ei oikein viitsisi vartavasten alkaa hommaan paineilmavehkeitä tahi akullista pulttipyssyä :/. Oishan tuossa etupukissa ainakin keskellä ulointa putkea pieni reikä, jos samaan kohtaan siihen alumiiniputkeen, jossa kierteen ovat poraisi pienen reäin tai kolon johon törkkäisi jonkin tapin kiilaksi niin ei se kierreputki pyörisi enään pultin mukana.
     
  12. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Tein rcg telaston akselin kuoriputkeen vastakkaiselle puolen kolot että sai siirtoleukapihdeillä pidettyä akselia kiinni, siinä tuo oli aikamoinen ongelma kun toinen pultti meni poikki.
     
  13. Jukzz

    Jukzz XP

    2008 600 H.O SDI, tarviiko kytkimen puolen stefan vaihtoa varten halkaista motti vai vaihtuuko paikallaan? Ei huono ole mutta jos varoiksi uusis.
     
  14. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  15. Jukzz

    Jukzz XP

    Kiitän.
    Seuraava kymysys,

    Tuohon koneeseen on nakattu sähköstartti mutta piuhoja ei ole vedetty. Miten helpoimmalla startti toimintakuntoon että toimii alkuperäisestä napista jne? Jos ei helpolla onnistu niin voisin edullisesti luopua siitä.
     
  16. Jukzz

    Jukzz XP

    Noh otin startin pois kumminkin.

    Mutta asiaan, kone pöydällä osina. Vassua oli hyvin laakereilla, tosin mustana. Laakerit rullaa hyvin ja päistä mitattuna heittoa pari satkua jos sitäkään. Mutta kun nostaa kampuran irti ja vääntelee kellon suuntasesti ulkokoolia niin siihen saa kympin pari liikettä, liekkö ihan ominaisuus nuilla rulla(pallo)laakereilla?
     
    Viimeksi muokattu: 8/10/17
  17. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Onko kellään tietoa onko ras2 keulan olkatapeissa muuta eroa eri malleissa kuin väri ja alaosan leveys? Päällä on jokin merkintä numero mutta mitä sekin tarkoittaa? Eniten kiinnostaa tuoko joku niistä suksea enemmän eteen vai ovatko kaikki samoilla mitoilla?
     
  18. Hartu

    Hartu Member

    Minkälaista välitystä suosittelette tuommoseen skidoo mxz 600 sdi vm 2005? Vakiot vissiin 22/43? Ite miettiny että jod 19/45 välit laittas. menneekö vielä vakioketjulla?
     
  19. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  20. Hartu

    Hartu Member

    Menneekö tuo 21/45 vakio ketjulla?
     

Suosittele tätä sivua