Skidoo safari /rotax 377 ihme sähköjutska

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä veze82, 23/12/17.

  1. veze82

    veze82 Active Member

    Elikkäpä. Ei anna virtaa ollenkaan tulpille ja valoille kun vetäisee narusta. Kun otan yhen johtoliittimen irti kone käynnistyy kyllä, mutta ilman valoja. Käydessä kun laitan liittimen takas kiinni valotkin toimii. Ei lähde käyntin ilman tätä liittimen irroitusta. Missä vika? Ja sit jos sammutan tappokatkaisijasta enkä koske virtalukkoon lähti käymään heti mutta jos avaimesta sammutan ei lähde ilman liittimen irroitusta. Pari päivää sitten ajelin ja sammutin taposta ja jätin seisomaan virta avain on asennossa mutta eipäs nyt lähtenut seisonnan jälkeen käyntiin näinkään ennenkui käytin liitintä irti. Oisko mittää yks oikosta vikaa vai pitääkö täsä kaikko johdot käydä läpi?
     
  2. kapsa

    kapsa Active Member

    Mulla kanssa kipinä kateissa seisonta aikana tullut , elikkä mitä liitintä tarkoitit jos olis mullekki siitä apua?
     
  3. jp10

    jp10 Well-Known Member

    virtalukko sökö
     
  4. veze82

    veze82 Active Member

    Nyt tuossa totesin että jos ajovalopoltin on irti sama homma, silloin lähtee käyntii . Ja aiemmin tarkoitin valokatkaisijalta tulevaa johtosarjaa/liitintä. Kolminapainen omassani.Sen kun ottaa irti lähtee käyntiin.Mites se virtalukko vaikuttaa tuohon valo ilmiöön?
     
  5. veze82

    veze82 Active Member

    se hetken aikaa pätkii virtoja kun laitoin polttimon koneen käydessä paikoilleen mutta alkoi toimimaan lämmetessään..
     
  6. veze82

    veze82 Active Member

    Etsivä löytää..ilmeisesti vika valokatkaisijan juuressa johto ottaa ohjaustankoo kiinni.
     
  7. veze82

    veze82 Active Member

    Tai sitten ei prkl.. Voiko vika olla jossaki magnetopuolella?
     
  8. veze82

    veze82 Active Member

    No kirjotettaan nyt vaikka aika pitkälle yksin tässä olenkim tätä pähkäillyt jos sattuu jollekkin samankaltaista vikaa. Elikkä puhdistelin magneton ja huomasin magneetin olevan irti vaihtipyörästä ja se pääsi liikkumaan. Liimasin sen jollaki paskalla liimalla ja nyt taas toimii siihen asti että liimaus pettää..että semmonen mystinen vika. Hetken piti miettiä miten v...saa valot vaikuttaa sytytykseen tuolla lailla. No tämmöstä.
     
  9. veze82

    veze82 Active Member

    Valokatkaisijalle menevä liitin. Tai toosaalta kaikki liittimet joa irroittaa pitäs lähteä käyntiin.mutta sammutus taas ei toimi mistään. Mulla oli vika magnetossa.
     

Suosittele tätä sivua